Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

הסיפור הוא כזה

אתמול בלילה השאלתי לאחי את האוטו שהיה עד לא מזמן אוטו משותף של שנינו אבל עכשיו שהוא עבר לתל אביב הוא נמצא בשימושי הבלעדי. אתמול הוא ביקש ממני שאתן לו את האוטו לכמה שעות בגלל שהוא בא לישון בבית והיה צריך ללכת למסיבה של חבר.

בדרך חזרה מהמסיבה הוא נעצר על ידי שוטרי תנועה מסיבה שלא בדיוק הצלחתי להבין(לא מחסום) ובמהלך הבדיקה עשו לו בדיקת ינשוף והוא נמצא נוהג שיכור. למקום הוזמן קצין תנועה ששלל לו במקום את הרישיון והחרים את האוטו ל30 יום. עכשיו הוא אמר שלא בדיוק נתנו לו הזדמנות לדבר ופחות או יותר מיד הודיעו לו על השלילה והחרמת הרכב. השאלה שלי היא כזאת, בגלל שכל הסיפור קרה בהרצליה, יש לי סיכוי לשחרר את האוטו אם אני ניגש למרחב ירקון ומסביר את כל הסיפור? אין לי סיבה מיוחדת לזה שאני צריך את האוטו חוץ מהעובדה שאני מגיע איתו לתיכון ולעבודה אבל יש בסביבתי אוטובוסים אז חוץ מזה שזה יחסוך לי זמן אין לי סיבה מיוחדת.

אם זה רלוונטי אני נהג חדש - עליתי על הכביש לפני 6 חודשים ולי אין אף עבירה.

תודה

פורסם

ביטול החלטת הקצין רק בבית משפט לתעבורה.

את הבקשה יכול להגיש בעל הרכב הרשום או מי שהוא בחזקתו הבלעדית ( במידה והוא יכול להוכיח זאת ).

אם הרכב רשום על שם אחיך סיכויו קלושים , תלוי בין השאר בגובה השכרות שהוא נתפס .

אם לא מדובר במחסום אז מדובר בנסיעה בכביש כמו שיכור

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הרכב רשום על שם אח שלי(לא אותו אחד שנתפס נוהג שיכור) ויש לי מסמך שבו הוא מצהיר שהרכב נמצא בשימושי הבלעדי(היינו צריכים את זה בשביל תו חניה). מהשיחה שלי איתו עכשיו מסתבר שהוא נעצר בגלל שהוא נסע עם יותר מ2 נוסעים ושלט נהג חדש(שכח להוריד את השלט שלי).

פורסם

איך זה מתקשר ?

שהרי גם אם אדם מסוים הוא נהג חדש, אך מעל גיל 21 הוא רשאי להסיע יותר מ2 נוסעים איתו...

8)
פורסם

המשטרה רואה שלט נהג חדש ורואה יותר משני נוסעים עוצרת את הרכב כדי לבדוק אם הנהג מעל 21

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אהלן

הסיפור הוא כזה

אתמול בלילה השאלתי לאחי את האוטו שהיה עד לא מזמן אוטו משותף של שנינו אבל עכשיו שהוא עבר לתל אביב הוא נמצא בשימושי הבלעדי. אתמול הוא ביקש ממני שאתן לו את האוטו לכמה שעות בגלל שהוא בא לישון בבית והיה צריך ללכת למסיבה של חבר.

בדרך חזרה מהמסיבה הוא נעצר על ידי שוטרי תנועה מסיבה שלא בדיוק הצלחתי להבין(לא מחסום) ובמהלך הבדיקה עשו לו בדיקת ינשוף והוא נמצא נוהג שיכור. למקום הוזמן קצין תנועה ששלל לו במקום את הרישיון והחרים את האוטו ל30 יום. עכשיו הוא אמר שלא בדיוק נתנו לו הזדמנות לדבר ופחות או יותר מיד הודיעו לו על השלילה והחרמת הרכב. השאלה שלי היא כזאת, בגלל שכל הסיפור קרה בהרצליה, יש לי סיכוי לשחרר את האוטו אם אני ניגש למרחב ירקון ומסביר את כל הסיפור? אין לי סיבה מיוחדת לזה שאני צריך את האוטו חוץ מהעובדה שאני מגיע איתו לתיכון ולעבודה אבל יש בסביבתי אוטובוסים אז חוץ מזה שזה יחסוך לי זמן אין לי סיבה מיוחדת.

אם זה רלוונטי אני נהג חדש - עליתי על הכביש לפני 6 חודשים ולי אין אף עבירה.

תודה

אם אתה לא צריך להסיע נכה או אדם מוגבל לטיפולים על בסיס יומי

אתה תראה את הרכב רק אחרי 30 יום וכמובן אחרי שתשלם את עלות הגרירה ואחסון של הרכב כאשר תגיע לשחרר אותו

גרירה 250 ש"ח

כל יום שהוא מאוחסן במגרש - 50 ש"ח

1750 ש"ח בסכ"ה

• תוכן חדש...