Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה רק אני או שהרכב הזה עבר תאונה?

יש לו פגיעות פח מכל הצדדים שלו, כוון פרונט לא תקין בקילומטרז' נמוך כל כך? מתלים לא סימטריים?

לגבי הגיר אני רואה שהבדיקות היום בכלל לא מתייחסות לנושא - זה באמת כבר נהיה כמעט חסר תועלת לשלוח את הרכב לבדיקה מבלי לעבור אח"כ במכון גיר ובמכון לכוון פרונט.

אם אתה כן רוכש את הרכב ואתה מיישר אותו מכאנית לכוון פרונט + בולמים + צמיגים חדשים (לפעמים הכוון פרונט לא טוב כי הצמיגים גמורים - אל תסתמך על מה שרשום בבדיקה לגבי צמיגים, תדאג שאתה מקבל את הרכב עם צמיגים חדשים) אז תדאג גם לעשות את הדבר הבא:

תברר אם אתה יכול לדלות את היסטוריית הטיפולים שלו ותבדוק אם החליפו לו כבר קלאץ' או לא החליפו לו כבר קלאץ' כי ברכבים האלה, בגלל שיש רק קלאץ' אחד ולא דואלי כמו בתיבות רובוטיות DSG, הקלאצ'ים נשרפים יחסית מהר.

אם אתה נוסע עם הרכב ולוקח לו כמה שניות טובות להכנס להלוך ראשון או שהוא בקושי סוחב בכמה שניות הראשונות - הלך לך קלאץ'.

סה"כ הקילומטרז' נמוך והדברים שצריך לתקן הם לא נוראיים כמו שכבר הזכירו - אתה יכול להוריד כאן סכום נכבד במחיר וליישר את הרכב ולהנות ממנו עוד לזמן רב.

נראה שהרכב עבר כמה פגיעות לא קשות , אבל הרכב היה מעורב בתאונה יותר מפעם אחת .

מאחור כנראה תאונה די רצינית בלי פגיעת שילדה ובדלתות תיקונים של מכות חנייה.

פורסם

כוון פרונט ומתלים לא סימטריים בכזה קילומטרז' זה תוצאה של תאונה - מכה די רצינית.

אם כל מה שצריך זה להחליף מתלים, לכוון פרונט ולהחליף צמיגים בכדי שהרכב יחזור לנסיעה תקינה - תוריד אותו במחיר בכמה אלפים טובים והרווחת עסקה טובה סה"כ.

אפרופו - נדמה לי שגם ראיתי שם נזילות ממשאבת מים - לא משהו חריג בטויוטות אבל תחליף משאבה - לא צריך להיות סיפור יקר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תיקוני פחחות שמדובר עליהם הם מכות חנייה קטנות + שריטה על מכסה תא המטען שלפי בעל הרכב נעשתה בזדון על ידי ילדי השכונה.

הייתה תאונה לרכב: לפי בעל הרכב הוא נסע רוורס חזק מדי ונכנס בעמוד - הוחלף מכסה תא מטען ופגוש אחורי.

אתם חושבים מזה נגרם העיוות של בולמי הזעזועים?

הדגם הזה הוא די נדיר. הוא לא שווק לחברות ליסינג, וגם בידיים פרטיות הוא נדיר. זהו דגם עם 7 כריות אוויר.

כך שבעתיד, אני מקווה, יהיה לי יתרון יחסי.

אני הורדתי אותו 10K מתחת למחירון. נראה לי מספיק ליישור הקו.

פורסם
תיקוני פחחות שמדובר עליהם הם מכות חנייה קטנות + שריטה על מכסה תא המטען שלפי בעל הרכב נעשתה בזדון על ידי ילדי השכונה.

הייתה תאונה לרכב: לפי בעל הרכב הוא נסע רוורס חזק מדי ונכנס בעמוד - הוחלף מכסה תא מטען ופגוש אחורי.

הדגם הזה הוא די נדיר. הוא לא שווק לחברות ליסינג, וגם בידיים פרטיות הוא נדיר. זהו דגם עם 7 כריות אוויר.

זה בדיוק מה שאני כתבתי שהייתה תאונה רצינית אחת וכל השאר מכות חנייה .

נסה להוריד אותו בעוד 5 הרי מדובר בדגם לא מוצלח וחסר שוק , הוא מבין זאת ולכן הוריד לך כבר 10.

תחשוב שאתה תמכור תהייה בדיוק עם אותו בעייה של ירידה במחיר.

מי היה מאמין שמורידים על טיוטה קורולה גם 10 אלף מתחת למחירון.

פורסם

פעם קורולה הייתה שווה את משקלה בזהב. מנייה בטוחה.

כיום, אם מכרת בפחות מ-10K מתחת למחירון, יצאת מלך.

ד"א, יחסית לרכב חסין לתקלות ואמין וכו' וכו', קצת מוזר שיש לו נזילות ב-30K. אני החלפתי משאבת מים בפונטו ב-120K...וגם אז כתחזוקה מונעת ולא כתוצאה מנזילות.

פורסם
פעם קורולה הייתה שווה את משקלה בזהב. מנייה בטוחה.

כיום, אם מכרת בפחות מ-10K מתחת למחירון, יצאת מלך.

ד"א, יחסית לרכב חסין לתקלות ואמין וכו' וכו', קצת מוזר שיש לו נזילות ב-30K. אני החלפתי משאבת מים בפונטו ב-120K...וגם אז כתחזוקה מונעת ולא כתוצאה מנזילות.

כשביקשתי באופן מפורש במכון טסטים שיראו לי נזילת מים הם התחילו לבלבל לי בשכל שיש קצת קורוזיה באזור בית המשאבה והוא לא הצליח לי להראות אותה ממש. אני מניח שזה אחד הכסת"חים שלהם. אני אעקוב באופן תדיר אחרי מפלס מי הקירור בהתחלה ואראה אם יש איבוד מים.

אני עוקב כבר כ4 חודשים אחרי הדגם הזה (GLI PLUS) והוא לא יורד יותר מדי מתחת למחירון. מסוכנויות הטרייד אין של טויוטה אפשר היה להשיג אותה בסביבות ה75-77 כאשר הקילומטרז הוא +45.

אנשים פרטיים עם קילומטרז נמוך הצליחו למכור רכביהם די מהר, כך שאי אפשר להוריד מחיר מתחת לבלטה.

פורסם

נשמע מעניין.

אפשר לדעת בכמה בסוף נסגרה העיסקה?

פורסם
נשמע מעניין.

אפשר לדעת בכמה בסוף נסגרה העיסקה?

עדיין לא נסגרה עקב אילוצים טכניים, אבל המחיר עומד על 71.5

• תוכן חדש...