Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק לידיעה:

ב"שופרסל", כמו בכל רשת גדולה אחרת, יש היררכיה.

ב"שלי" מקבלים את הסחורה הטובה ביותר של ירקות\פירות. המחיר בהתאם.

ב"דיל" וב"דיל EXTRA" מקבלים סחורה טובה - אבל גם במחיר יותר טוב.

איציק

איציק, ב”שלי”, כמו גם במגה בעיר, הם אמנם מקבלים חלוקות תכופות, אבל זה לא אומר כלום על איכות הירקות. המחירים שלהם גבוהים בצורה משמעותית בכל מוצר ומוצר, ועדיין רוב העגבניות יהיו ירוקות. רמת הירקות בסניפים הגדולים בכלל לא שווה תקתוק מקלדת.

מה חתימה? תתפשטי!

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סתם הערה (והארה) כללית לשרשור, אם אתם רוצים לקנות סחורה הכי איכותית במחירים הכי זולים, תתחילו ללכת לחנויות הפרטניות לכל מוצר (מכולת, ירקן, קצב, חנות יעודית לחומרי ניקוי לבית וכו').

אם אתה מתחילים עכשיו עם כל מיני תרוצים (למי יש כח, למי יש זמן, למי יש עצבים) אז שיהיה לכם לבריאות אבל לפחות אל תבואו בטענות אח"כ שהמקרר שלכם מלא בחרא וחשבון הבנק ריק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אבל לא יהיה לנו את "חווית הקניה"

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
איציק, ב”שלי”, כמו גם במגה בעיר, הם אמנם מקבלים חלוקות תכופות, אבל זה לא אומר כלום על איכות הירקות. המחירים שלהם גבוהים בצורה משמעותית בכל מוצר ומוצר, ועדיין רוב העגבניות יהיו ירוקות. רמת הירקות בסניפים הגדולים בכלל לא שווה תקתוק מקלדת.

לדעתי אתה סתם מכליל. אצלנו ב"שלי" יש סחורה *מעולה* (פירות וירקות). המחירים הם מחירי מכולת אבל ככה זה שאתה קונה ליד הבית (אתה משלם על הנוחות).

הכל תלוי, כמובן, כמה אתה קונה. אם אתה קונה הרבה- עדיף לך ללכת לירקן או לשוק ולקנות כמה קילוגרמים טובים (או ארגז) ושלום על ישראל. עבור האנשים שמחפשים "השלמות" או כמות קטנה, לקנות ליד הבית זה עושה את העבודה מצויין.

בסניפים הגדולים של הרשתות הגדולות זה הרבה עניין של מזל, אבל עדיין יש סניפים מסויימים (גם של "מגה") שאפשר למצוא סחורה טובה במחירים טובים. אגב, עגבניה ירוקה לא אומר שמדובר בעגבניה לא טובה - להפך, כשאני קונה כמות אני משתדל שחלק ממנה יהיה גם ירוק (אחרי ימים בודדים בתוך קערה מחוץ למקרר, הן אדומות יופי-יופי). טיב הסחורה לא קשור רק לצבע שלה אלא גם לטעם ול"גימור" החיצוני שלה.

בעניין איכות הסחורה שמגיעה לסניפים בתוך העיר - לפחות בשופרסל אני יכול לספר לך בוודאות (אחי היה סגן מנהל סניף בשופרסל במשך שנה וגם עבר הכשרה פנימית [יש להם קורס לזה] של כמה חודשים כולל מבחנים) שהסחורה שמגיעה לסניפי ה"שלי" היא האיכותית ביותר אבל אתה גם משלם בהתאם. ליד הבית שלי יש 2 סניפים של "שלי" במרחק של 1 ק"מ נסיעה אחד מהשני - ובשניהם איכות הירקות והפירות היא מעולה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
(אני אוהב את הקופה של השירות עצמי, משהו שלא יוכל להתקיים בישראל).

תתפלא, אבל יש, בחדרה לא פחות ולא יותר.

כשראיתי את זה הדבר הראשון שחשבתי זה שאנשים יחליקו כמה מוצרים בשושו לשקית.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כפי שכתבתי קודם בשופרסל בגרנד קניון בחיפה הציבו 4 עמדות לתשלום עצמי. נוחות מאוד לקניה קטנה אבל בהעדר מסוע אינן מתאימות לקניה של יותר מ-5-10 מוצרים. ל-4 עמדות אלה צמודה קופאית המסייעת ללקוחות (למשל - לבחור בחלה הנכונה).

נתקלתי בעמדות דומות גם באירופה, בעקר בגרמניה, וגם שם היו "משגיחות" שסייעו ללקוחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
סתם הערה (והארה) כללית לשרשור, אם אתם רוצים לקנות סחורה הכי איכותית במחירים הכי זולים, תתחילו ללכת לחנויות הפרטניות לכל מוצר (מכולת, ירקן, קצב, חנות יעודית לחומרי ניקוי לבית וכו').

אם אתה מתחילים עכשיו עם כל מיני תרוצים (למי יש כח, למי יש זמן, למי יש עצבים) אז שיהיה לכם לבריאות אבל לפחות אל תבואו בטענות אח"כ שהמקרר שלכם מלא בחרא וחשבון הבנק ריק.

לא יודע איך זה אצלך, אצלי במכולת יותר יקר מאשר בסופר. ולא המוצרים שם לא טובים יותר מאשר בסופר כי בסופו של יום המכולת קונה את אותה הסחורה שהסופר קונה.

ההבדל היחידי שיכול להיות זה בפירות והירקות שהם לא קשורים למכולת.

מצד שני גם בשוק המחירים דומים עד זהים למה שקורה בסופר והיתרון היחידי של השוק זה הטריות והאפשרות לקנות הכל במשקל ולא בכמויות מטורפות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בעניין הירקות והפירות:

כמו שכתבו, אם תרצו סחורה טריה באמת, תמצאו אותה רק אצל "ירקנים" שונים, הרוב מקבלים סחורה טריה כל יום.

ודעתי:

אני לא רוצה להכליל בין הסופרים השונים, אבל באמת שאין לכם מושג את ההבדלים באיכות הסחורה שמגיע לסופר לעומת מה שמקבלים החנויות הקטנות (וכן אני מדבר מניסיון)

משום מה אצל האזרח הישראלי אין יותר הבדל באיכות הסחורה, הרי מלפפון זה מלפפון (ומאזדה זה בעצם מרצדס נכון?).

פורסם

רק טיפ קטן לכל הקונים בשופרסל "שלי" ובמגה בעיר - דרך נהדרת להנות מהעצלנות של קניה מתחת לבית ויחד עם זאת לקבל מחירים הגיוניים היא להשתמש בתוי קניה.

אנחנו קונים רק עם תוי קניה וזה משמעותי.

אפשר להשיג את התוים האלו בהנחה של בין 14 ל17 אחוז, תלוי מי אתה ובאיזה חודש בשנה.

(14 אחוז בדלפק אגודת הסטודנטים, 17 אחוז הנחת מועדון "חבר")

אפילו בקופה הראשית של הסופר עצמו מוכרים את התוים האלו ב10 אחוז הנחה (!!!)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני רווק, גר לבד - כך שהקניות שלי רחוקות מאוד מהסטנדרטים של בעלי המשפחות כאן.

תפסיק להתלונן, תתחתן, תעשה ילדים, לא יהיו לך בעיות עם הקניות בסופר, ותתחיל להתעסק בבעיות אמיתיות...8)

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עפר - אתה מזכיר לי חבר ילדות, שיום אחד כששיחקנו עם בנזין ואש נדלקו לו המכנסיים. אחרי כמה גלגולים בחול כבתה האש. אותו חבר ישר אמר "אתה חייב גם לנסות, אתה לא מאמין איזה כיף".

לא נפלתי אז בפח, ואני לא נופל היום.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

בנושא הזה אני עם Bagira:

אני רוכש את הירקות והפירות שלי אצל הירקנים,

חלות ודברי מאפה במאפיה ,

מוצרים של סופר - בסופר.

חוסך לי הרבה כסף ואני מרוצה מהסחורה שאני קונה בכמות שאני רוצה לצרכים שלי..

כן , כן , גם אני רווק , מצד שני , ההורים שלי חיו ככה כל החיים , זה רק עוזר.

:wink:

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

דילמה: בשכונה שלנו בדרום נתניה "הירקנים" הם רוכלים שמתנחלים עם הבסטה שלהם במשך שנים בחניות ציבוריות. הם לא משלמים מסים, לא מטריחים את עצמם בפרוצדורות וחוקים בהם חייב כל עסק נורמלי (כמו תעודת כשרות או ביקורת תברואתית) וככל הנראה זוכים לשקט תעשייתי עקב היותם מודיעים של המשטרה. אני מסרב לתמוך באנשים האלה משיקולים מוסריים.

מה אתם הייתם עושים במצב כזה? ממשיכים לקנות סחורה טובה ולתמוך בעבריינים, או יורדים ברמה וקונים מהטייקונים? :?

פורסם

אלה גם אלה לא משלמים מיסים.

אלה משתמטים מתשלום אלה נמנעים מתשלום בעזרת רואי חשבון ועורכי דין המתמחים בנושא.

ולזכות חלק מהעבריינים עומדת הזכות להיות מודיעים ומסייעים להדברת הפשיעה:-o

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נהדר, אבל במצב כזה מה נשאר לירקנים האמיתיים או לבעלי המכולת והמיני-מרקטים? אלה שמנסים ללכת "לפי הספר" ולהתפרנס בכבוד לא יכולים להתמודד עם התחרות ופושטים רגל. אח"כ אנשים מתפלאים שהסופרים דוחפים להם סחורה ירודה במחיר מופקע.

נראה לי שבארץ לעסקים קטנים ועצמאיים (במיוחד בתחום המזון) פשוט אין סיכוי, זה כאילו הם נגד העולם. היחידים שמצליחים לנהל עסק יציב מתבססים על מוצרי נישה (כמו המעדניות הרוסיות) או נמצאים ביישובים קטנים, וגם שם אחוזי הרווח לא גבוהים במיוחד.

• תוכן חדש...