Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל בעלי סיטרואן C1 ופיג'ו 107

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפסים ששמת על C1 ממש מוסיפים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ברשותי פיג'ו 107 רובוטית מזה 4 חודשים.

עברתי עם הרכב 3800 ק"מ עד כה, רובם בנסיעה עירונית אך לא מעט גם בנסיעה בינעירונית מהירה.

צריכת הדלק אותה מדדתי נעה סביב ה-16 ק"מ לליטר, כשהצריכה משתפרת בינתיים עם כל תדלוק. אני מניח שבנהיגה טיפה יותר רגועה משלי אפשר לצריכת דלק הרבה יותר טובה.

בגדול - אני מאוד מרוצה מהרכב:

• בעיקר מבחינת נוחות הנסיעה בתוך העיר (למרות שהופתעתי מאוד מהנסיעה בכבישים מהירים. חשבתי שהיא תהיה נוראית ושהנסיעה תרגיש לי מאוד רעועה ולא בטוחה, וזה לא המצב).
  • צריכת הדלק גם היא נקודה משמעותית בעיני לזכותו של הרכב.
  • הרכב מרווח יחסית מאחורה וגם מקדימה. ממש לא מרגיש צפוף כמו שהוא נראה מבחוץ.

בצד הפחות טוב אציין את החוסר באבזור ברכב, בדגש על מה שכתב קודמי (רדיו דיסק ורמקולים באיכות נמוכה, כיוון ידני של מראות הצד) ואוסיף גם כחסרון את המזגן, שבימים חמים לאחר שהרכב עמד בשמש לא מצליח לקרר את הרכב כמו שצריך.

בהצלחה!

אפשר לטפל בבעיית המזגן שברכב?

פורסם
אני מעוניינת לקנות פיג'ו 107 וצריכה לדעת על היתרונות והחסרונות שלה. אם מישהו שיש לו את האוטו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה.

יש לי תרכב כחודש וקצת, אני מאוד מרוצה מהרכב

הצריכת דלק שלו עומדת בסביבות 1-17 ק"מ לליטר שזה יפה מאוד, אצלי הרוב עירוני ופעם פעמיים בחודש נסיעה לכרמיאל, אני גר בחיפה כך שכל יום אני נוסע בעליות והרכב מתמודד ממש יפה, מאיץ מהר, יש השהייה קצת בין ההילוכים אבל זה לא נורא מתרגלים ולומדים להכיר את הרכב, אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול

פורסם
לא הייתי מגדיר זאת בעיה.

בכל רכב הקטגוריה הנ"ל המזגן קצת יותר זול .

דווקא אני חושב שבמכוניות קטנות המזגן מאוד מועיל עקב שטח קטן של הסלון,לדעתי אם ישימו ביום קיץ על מהירות 3 לדקה,שתיים הרכב יתקרר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי סיטרואן קצת יותר משנה עם יותר מ32000 ק''מ.

הרכב קשיח אבל הנסיעה לא גורמת לכאבי גב.עושה 17.5-18 ק'מ לליטר (בנסיעה לא רגוע,עם פילטר פתוח 'אין בוקס' ועם חימום של 2.5-3 דק' לפני כל נסיעה.לתת למנוע להגיע לחצי טמפ' העבודה שלו)

היתרונות ברורים:חסכוני,קל לחניה ולתימרון,זריר וכייפי לנסיעה למרות החסרונות.

חסרונות:הגיר הידני לא חד,אין ונטה מזגן מתכווננת במרכז הפנל,טיפולים לא זולים יחסית לסגמנט.

בסה''כ האוטו נחמד וכייפי למרות החסרונות,אך עם היד על הלב עכשיו הייתי מזמין את הפיקנטו הידנית.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

פורסם

ואוו .... 32,000 ק"מ בשנה ???

אני העליתי לכאן פוסט של סיכום 15,000 ק"מ עם ה C1 צריכה ממוצעת של 18.2 ק"מ לליטר עם צמיגי 195-45-15 !!!

לגבי מחירי הטיפולים ההזויים, יש קבוצה בפייסבוק שמנסה ללחוץ על היבואן, טיפול לרכב דומה (אייגו) עולה פחות מחצי !!!

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
ועם חימום של 2.5-3 דק' לפני כל נסיעה.לתת למנוע להגיע לחצי טמפ' העבודה שלו)

היתרונות ברורים:חסכוני,קל לחניה ולתימרון,זריר וכייפי לנסיעה למרות החסרונות.

אין לזה שום משמעות למעט משמעות שלילית לכיס שלך.

פורסם

אני עושה כ420 ק''מ כל 5-6 ימים,בשביל זה גם נקנה רכב חסכוני8)

מחירי הטיפולים באמת מוגזמים.כל טיפול קטן עולה סביב ה800₪ במוסך מורשה בעכו.עכשיו מקומם עוד יותר עם הגעת האייגו הטיפולים שלה בטויוטה.

שכחתי לציין שאצלי ועוד אצל בעל c1 אחד לפחות היית אי שביעות רצון מעוצמת המזגן בפקק\עמידה ברמזור.כאילו המדחס מפסיק לעבוד ויוצא אויר לא מקורר,שהסלד חוזר לאיזור ה2000+ שוב יוצא אויר קריר ונעים.במורשה לא יודעים להתגבר על זה וממלאים גז עד למקסימום האפשרי.

אגב,במסמכים על האייגו נאמר בפירוש שהאלטרנטור לא עובד כל עוד הסלד נמוך מ1700.מי שרוצה הוכחה בכיף אשלח לינק לpdf רלוונטי.

יש חילוקי דעות לגבי החימום טרם נסיעה,אני מסכים יותר עם הדעה שאומרת שמנוע תוכנן לעבוד בטמפרטורה מסויימת (טמפרטורת עבודה)וכל עוד המנוע לא בטווח הזה-זה פחות בריאה למנוע.במיוחד ברכב כזה שאוהב ומחייב לרוץ עם הסלד כדי לנסוע נורמלי,כדי לחמם דקה לפני ולא להשתולל עם הסלד כל עוד המנוע לא הגיעה לטמפרטורת עבודה.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

פורסם

diveman

אתה מבלבל בין מדחס מזגן ואלטרנטור, הספיקה של המזגן בסל"ד סרק אכן קצת נמוכה ב 107\C1, הוא מזגן קצת חלש אבל כנראה זול וחוסך דלק, אצלי בסל"ד סרק הוא מקרר, אבל לא מדהים, אסור למלא גז עד "למקסימום" יש הוראות מפורשות לגבי כמה גז (במשקל) צריך להיות, ועודף גז מזיק !!!

לגבי חימום המנוע בסרק, גם כאן דעתך שאתה "מסכים יותר עם הדעה שאומרת שמנוע תוכנן לעבוד בטמפרטורה מסויימת" לא נכונה ולא מגובה בשום הוראת יצרן, להיפך !!!, מנוע מודרני תוכנן להתניע ולעבוד מיד, גם השמנים הסינטטים החדשים יודעים להיות מספיק צמיגיים ומסככים כשהם קרים, והכל אמור לתפקד בכל מצב, נכון שכשהמנוע קר, צריך לא להשתולל ולא להעלות לסל"ד גבוה, וכן לא להעמיס את המנוע בדוושה מלאה, אבל... עמידה סתמית בסל"ד סרק בציפיה "לחימום" מזיקה ומפייחת את המנוע לשווא, וגם מבזבזת דלק לחינם, חבל, יקר, מזיק, ולא בריא לסביבה !!!

My 2 Cents

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...