Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני שבועיים בערך, גיליתי כי מתחת לחלון חדר העבודה שלי נבנה לו קן של צרעות/דבורים/דבורות ממש גדולות.

באחד המקרים, שתיים מהן הצליחו להסתנן לתוך ביתי ולאחר קרב עיקש חוסלו.

אני גר בבית משותף שסביבתו יחסית ירוקה ולכן בחודשי הקיץ והחורף בהתאמה ישנם באיזור חרקים מסוגים שונים.

לפיכך, בכל מקרה תכננתי לבצע הדברה בבית שלי כנגד מזיקים.

לגבי קן הצרעות,

פניתי למוקד 106 של עיריית חיפה כפי שיעצו לי חברים. הם די זרקו אותי מהמדרגות כאשר שמעו על מיקום הקן ולכן פניתי לאגודה לתרבות הדיור. מאחר והבניין המשותף בו אני גר אינו רשום באגודה לתרבות הדיור, גם משם נזרקתי.

המדביר שאיתו אני עובד לוקח לי סה"כ 400 ש"ח שמתוכם, 150 ש"ח להדברה בבית ו250 ש"ח על חיסול קן הצרעות.

שאלתי אליכם:

האם ניתן לדרוש מוועד הבית שיפוי בגין העלויות שבמיגור קן הצרעות?

יש לציין שהקן נמצע על הקיר החיצוני של הבית מתחת לעדן החלון של אחד החדרים של הדירה שלי.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לא מחזיק תוכים אבל מחר אנסה לצלם את הקן.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

מחר מגיע המדביר להדביר את קן הצרעות.

שאלה חשובה,

הקן נמצא תחת עדן החלון שלי ולכן אני הכי מוטרד ממנו אך הדירות מתחתי ומעליי סובלות גם, אבל פחות.

השאלה היא :האם עליי לדרוש שיפוי מוועד הבית? כלומר שיחזיר לי כסף על ההדברה.

העלות אגב 200 ש"ח.

בן.

BENJ:

ROY:

• תוכן חדש...