Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

האוקטביה מהליסינג הגיעה עם רמקולים קדמיים בלבד. ברצוני להוסיף לה רמקולים אחוריים (רמקול + טוויטר בכל דלת). יש לי מספר שאלות בעניין:

1. יש הכנה לרמקולים? (אני מניח שכן אבל כדאי לוודא)
  2. מה המידות של הרמקולים שניתן לשים בדלת?
  3. מה העלות של רמקולים סבירים? כדאי להזמין מחו"ל?
  4. כמה צריכה לעלות התקנה של רמקולים?

תודה לעונים.

פורסם

יש הכנה לרמקולים?----------------------------כן, אבל עדיין יש עבודה

מה המידות של הרמקולים שניתן לשים בדלת?---------6.5

מה העלות של רמקולים סבירים? כדאי להזמין מחו"ל?----לא! תקנה בארץ. סביר? 250-500 ש"ח

כמה צריכה לעלות התקנה של רמקולים? -------------תלוי במתקין אבל ככה באוויר 150-250 ש"ח

פורסם
למה אתה קורא הכנה? חיווט בכל אופן אין שם ויש צורך לסלול מהרדיו לתוך הדלת.

זה בטוח? סליחה שאני שואל אבל בסקודה רומסטר גם חסכו ברמקולים אחוריים אבל חיווט כן היה.

ואם כן צריך חיווט האם המחיר שצוטט כאן להתקנה (150-250 ש"ח) עדיין תקף?

דרך אגב, אפשר לקבל המלצה על מתקין באזור ירושליים - מודיעין?

שוב תודה.

פורסם

כן זה בטוח. לא מזמן עשיתי התקנה ברכב כזה חיווט לא היה שם.

לגבי מחירי ההתקנה אז מהיכרותי הרבה בשוק הזה תמצא מישהו שיהיה מוכן לעשות לך את זה ב 50 ואחר ב400 שקל. הכל תלוי באיכות ההתקנה ובשימוש בחומרים כמה דוגמאות:

1- שימוש בהגבות פלסטיק (או שבכלל לא) שמגיעות עם הרמקול במקום להשתמש בטבעות עץ.

2- חיבור פרווזורי בתקע הרדיו במקום שימוש בפינים יעודיים.

3- שימוש באזולירבנד רגיל (לא שזה רע) במקום אזולירבנד מבד לקבלת צמה עם מראה מקורי.

אי אפשר לקבל המלצה על מתקינים כי זה אסור על פי כללי הפורום.

פורסם

תודה על התשובה.

הבעייה שלי היא שזה רכב מליסינג. עוד שנתיים ומשהו הוא חוזר לחברת הליסינג. לכן אני לא רואה טעם להשקיע יותר מדי. אפילו חשבתי לא לפרק את הרמקולים בסוף התקופה (עוד תשלום למתקין...)

אני מודע לחוקי הפורום אבל ראיתי שאפשר לקבל גם המלצות באופן פרטי, לכן אשמח לדעת אם מישהו מכיר מתקין מאזור מודיעין ירושלים.

• תוכן חדש...