Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול חברי הפורום!

האוטו המדובר הוא פיג'ו 306, שנת ייצור 96 ,נפח 1600 .{XR}

כשקניתי את האוטו , הסוויץ היה בחוץ, כמובן בלי הפלסטיקים שמכסים את כול ה"עסק".

עכשיו ניסיתי להכניס בכוח, ולא הלך .או יותר נכון הלך, אבל נתקע בפנים, בקיצור תראו בתמונות איזה נזק עשיתי. אחרי הכול הסוויץ עושה לי קצת בעיות, אם למישהו יש עצה מה לעשות אני אשמח :-).

ד.א. אם מישהו יודע , איך מכניסים, את שני השיניים האלה, לברזל של הסוויץ, אשמח לשמוע!

IMG_0317 (Copy).jpg

IMG_0318 (Copy).jpg

גם לכם קרה שנתקעתם בלי דלק ? :roll::?

פורסם

:roll:לא יודע, עשינו העברת בעלות רגילה, לא היו שום תקלות, דרך אגב זה שמכר לי היה ערבי. {בנאדם נחמד}.

הא ודרך אגב, הסוויץ היה נראה כמו חדש, רק שהוא לא היה במקום, כול הגועל שאתם רואים זה נזק שלי.:roll:

פורסם

מישהו יכול לעזור פליז! מה עושים בכזה מצב, אני דפקתי על הסוויץ ,כדי שיכנס לחור שלו ושיכנסו 2 השיניים, {למי שיודע מה אני מדבר} אבל במקום להכנס, הוא נשבר לי .:x:cry::cry:

פורסם

אין לך ברירה. גש לחשמלאי רכב. לא יודע איך הצלחת להגיע למצב שאתה מעקם את כל בית הצילינדר. להכניס צילינדר חדש זה דבר סופר קל בעיקרון. פשוט מסובבים את המפתח לנק מסויימת שבה השיניים מתקפלות מכניסים לבית ומסובבים.

כרגע צריך לחלוץ את מה שעשית ולהחליף את כל הבית.

גם לי זה נראה מסריח.

פורסם

שלום.

פשוט לא יאמן!!!

אתה חבלן לא כאב לך הלב לגרום נזק כזה ?

אם אתה רוצה צור איתי קשר בפרטי ואני יפתור לך את הבעיה וברור לך שצריך מנעול הגה חדש .

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

את המפתח של הרכב קיבלת במעמד הקנייה??...

אם לא, יש פה בעייה..:evil:

אם כן,תכניס את המפתח,תסובב אותו לנקודה הראשונה שמסומנת על הסוויץ' והפינים ייכנסו בקלות.

כנ"ל לגבי סוויץ חדש אם תרצה להחליף.

נתי

פורסם

לבני , מה ההקשר, של מנעול ההגה, לבין הסוויץ אם אפשר להסביר .

לנתי, יש לי את המפתח המקורי של האוטו ,שיש בו שלט, ולא נראה לי שאחרי ש"זימברתי " אותו:wink: ,הוא יכנס ,צריך להביא חדש, אבל השאלה שלי, אם יש אפשרות להחליף רק את הסוויץ, אבל בלי להחליף מפתח:headscratch: . {אין לי כוח ,להיסחב עם 2 מפתחות, מספיק יש לי צרור גדול.:?}

פורסם

מנעולן יתאים לך את מנעול ההגה החדש (כך נקרא החלק שהרסת. הסוויץ' הוא חלק מפלסטיק עם חוטי חשמל שצמוד למנעול ההגה מאחור) למפתח הקיים.

גם לי לא ברור איך הרסת כך את בית הצילינדר.

אני מקווה שהמנעולן שתלך אליו יצליח ליישר אותו, אחרת זה סרט רע.

הרכב נראה אחרי פריצה, זו הסיבה שהחברים פה שואלים אם הרכב חוקי.

תבדוק מספרי שלדה ומנוע ותראה אם הם תואמים לרשיונות.

זה נראה ממש מסריח.

כמו שאמרו לך- הסוויץ' נכנס ויוצא כשהמפתח בפנים במצב ACC וללא שום הפעלת כח.

השיניים שדיברת עליהן ננעלות בכל מצב אחר ולא מאפשרות להכניס ולהוציא את הצילינדר.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...