Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבה נחדד: לא נטען על ידי הפרקליטות... ואחזור לאמירה מהפוסט הקודם שלי: GIVE ME A BREAK.

כן נטען בתחקיר מיוחד בנושא כל מה שכתבתי לעיל בפוסט הקודם (מנעו לקחית דם והעברתו במועד, לא בדקו SMS, לא בדקו שכרותב מכשירים אחרים וכו'), אלא שאף אחד לא חקר את זה. האמת? אם אני הייתי תובע בפרקליטות שמעוניין להתקדם, והייתי רואה שנשיאת העליון מנשקת את הנאשם ואת כל הכוחות שפעלו לטובתו, אולי גם אני הייתי חושב על עתידי ולא "טוען" נגדו דברים כאלה... איך אומרים? everybody has a future. מצפון וערכים כבר לא לכולם יש. מה שכן, הוא כמובן שילם פיצויים באופן פרטי למשפחת ההרוגים וכך סילק תביעה אפשרית. אף אחד לא אמר שהוא לא חכם ומקושר.

אני לא מצוי בפרטי המקרה עד לרזולוציה שאתה מציג כאן, גם לא מכיר את התחקיר עליו אתה כותב ובכל מקרה תחקירים עיתונאיים מבחינתי הם פחות רציניים, ודאי פחות מבוססים מעבודת חקירה שעומדת לבחינת פרקליטות ובית משפט. בכל מקרה לא הייתי ממהר לכיוון הכל כך נוח וכמעט מתבקש, של קיומה של קונספירציה כל אימת שעוסקים באישיות הנחזית להיות חביבתו של איש או מימסד. זה שייך לתחום הצהוב, ודאי כך כשאין לו המשך רציני כמו תלונה על בידוי או רשלנות או פגיעה בהליכי חקירה. פחות מכל הייתי מצפה לכך ממי שאמור להכיר את הסוגיות הללו . אלא שאולי ממי שמביא אסמכתא להטיה לטובת נאשם בשל נשיקה ששופטת העניקה לו בנסיבות חברתיות, לא צריך לצפות ליותר.

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה נשמע כבעל השכלה משפטית ולדעתי, אתה מנסה להיתלות בלשון החוק תוך התעלמות מהיחס המועדף הברור שניתן לקלגסבלד לפני ובמהלך המשפט, כמו שכתב בר72, בעיקר בשל קשריו וייחוסו המשפחתי. לא רק שקביעתך, ממנה משתמע שאפשר להתעלם מהשפעות חיצוניות על שופטים, הוכחה שגויה באופן אמפירי, אתה גם מתעלם מכל הכשלים החמורים בעבודת המשטרה והפרקליטות ומעבר של עשרות עבירות תנועה חמורות. באותו עניין, מסופקני אם עבריינים דומים יזכו לחיבוק התקשורת ויזומנו כמומחים לוועדות חקירה מיד לאחר השחרור. היה כאן מקרה ברור של מעמד משפחתי (בן של ובעל של) וקשרים מקצועיים שגרמו למשפט מקל.

עריכה: נשלח לפני שראיתי את תגובת בר72 שמעלי

1. מהקביעה שלי אי אפשר להסיק ואני גם איני טוען לניתוק מוחלט של שופטים מהשפעות חיצוניות. אין דבר כזה.

2. אני גם לא נתלה בלשון החוק. בענין הזה להגיון הבריא של כל אחד מאיתנו יש משקל רב יותר מלשונו של החוק. ואין צורך בהשכלה משפטית בכדי להבין את ההבדל שבין המקרים, מספיקה אינטיליגנציה בינונית.

3. הטענה על יחס מועדף מסוג כל שהוא למישהו, כל זמן שההוכחה היחידה לקיומו היא רצון לראות קונספירציה ושחיתות בכל ענין שאפשר להדביק אליו אותם, היא לא רצינית, כך שבאמת אין טעם להתייחס אליה.

4. גלקסבלד לא זכה לחיבוק תיקשורתי, נהפוך הוא.

5. לגוף הענין, כבר נדמה לי שהבהרתי די שהעונש שקיבל גלקסבלד בהחלט תואם לענישה במקרים ונסיבות דומות, גם כשלנאשמים קראו בשמות פחות "מכובדים" ואף שופטת לא נישקה אותם.

פורסם
אני לא מצוי בפרטי המקרה עד לרזולוציה שאתה מציג כאן, גם לא מכיר את התחקיר עליו אתה כותב ובכל מקרה תחקירים עיתונאיים מבחינתי הם פחות רציניים, ודאי פחות מבוססים מעבודת חקירה שעומדת לבחינת פרקליטות ובית משפט. בכל מקרה לא הייתי ממהר לכיוון הכל כך נוח וכמעט מתבקש, של קיומה של קונספירציה כל אימת שעוסקים באישיות הנחזית להיות חביבתו של איש או מימסד. זה שייך לתחום הצהוב, ודאי כך כשאין לו המשך רציני כמו תלונה על בידוי או רשלנות או פגיעה בהליכי חקירה. פחות מכל הייתי מצפה לכך ממי שאמור להכיר את הסוגיות הללו . אלא שאולי ממי שמביא אסמכתא להטיה לטובת נאשם בשל נשיקה ששופטת העניקה לו בנסיבות חברתיות, לא צריך לצפות ליותר.

חבל שאתה הולך על פן מעליב שכזה, במיוחד כשאתה כותב שאתה לא מצוי בפרטים. לגופו של עניין, בעת ניהול המשפט נשיאת העליון (ולא סתם "שופטת"), בכנס שהתקיים בת"א, לעיני כל ועיתונאים (כלומר, שאף אחד לא יפספס), ניגשה אליו, עודדה אותו ונשקה לו על לחיו. עכשיו לו אתה היית השופט במקרה - באמת לא היתה דעתך מושפעת/משתכנעת ולו במעט? ולו בתת-מודע? אם כך, ברכות על היותך סופרמן.

ואולי, ממי שמגיב כמוך, לא צריך לצפות ליותר...

אגב, לגופו של עניין, אני מכיר די טוב את המערכות הציבוריות בישראל, ובכלל לא מתפלא.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
חבל שאתה הולך על פן מעליב שכזה, במיוחד כשאתה כותב שאתה לא מצוי בפרטים. לגופו של עניין, בעת ניהול המשפט נשיאת העליון (ולא סתם "שופטת"), בכנס שהתקיים בת"א, לעיני כל ועיתונאים (כלומר, שאף אחד לא יפספס), ניגשה אליו, עודדה אותו ונשקה לו על לחיו. עכשיו לו אתה היית השופט במקרה - באמת לא היתה דעתך מושפעת/משתכנעת ולו במעט? ולו בתת-מודע? אם כך, ברכות על היותך סופרמן.

ואולי, ממי שמגיב כמוך, לא צריך לצפות ליותר...

אגב, לגופו של עניין, אני מכיר די טוב את המערכות הציבוריות בישראל, ובכלל לא מתפלא.

סימוכין למוכחל.

ולמיטב זכרוני היגע, לא זוכר אירוע כזה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כן, זו דעתי והיא לא שווה פחות מדעתך (עם כל הכבוד).

למה מזל שאני לא שופט או מחוקק? לא הבנתי בדיוק. אהה, כי אתה לא מסכים איתי...

אני לא זורק סתם מספרים - אני רוצה למנוע מאנשים שיכורים, מסוממים וחסרי כל אחריות לסכן חיי אחרים. אתמול זה היה חשין, מחר זה יכול (חס וחלילה) להיות מישהו שקרוב לאחד מאיתנו. 12 שנים בניכוי שליש זה לא מספיק (מישהו כאן כבר כתב שמאבטח הרמטכ"ל, למשל, קיבל 8 שנים על ניסיון לאונס). כל מה שאני מבקש הוא שבמקרים חמורים שכאלה יגזרו את המקסימום שהחוק מתיר, שהוא כמדומני כיום 20 שנים.

אבל זה לא עניין של דעה. יש כאן הבדל מרכזי של כוונה, שחייב להבדיל מבחינה עונשית בין רצח לבין הריגה מכל סוג אחר.

גם אני רוצה למנוע משיכורים ומסוממים לסכן חיי אחרים - ואולי באמת צריך להחמיר את הענישה, אבל זה פשוט לא יכול להיות רצח. המקסימום שהחוק מתיר להריגה? בסדר גמור.

לא בדקתי את המצב בחו"ל, אך אני מניח שישנן מדינות מתוקנות שבהן מקרה שכזה נופל בתפר שבין הריגה ברשלנות לבין לרצח. צר לי, אך אין לי שום רחמים לאדם שיכור, מסומם וחסר אחריות שעולה על הכביש ומפקיר פצוע למותו (ואגב, עד היום הוא לא לקח אחריות ולא הביע חרטה).

לא נראה לי שיש תפר בין הרגישה ברשלנות לבין רצח, שוב - מדובר בפשעים שונים, אפילו אם התוצאה דומה. ואני חושב שהוא לא לקח אחריות או הביע חרטה כי הוא עדיין חושב משום מה שיעבוד לו הקטע של "אני זכאי" :wink:

לפגוע ולברוח מבחינתי זה רצח מדרגה ראשונה. כי לא מספיק שפגעת,אתה גם משאיר את זה שפגעת בו מדמם ומוטל בצד הדרך.זה רצח. גם אם הוא פחד,לפחות שיעצור ויזעיק מד"א. סורי,זה רצח לכל דבר.

גם אם הוא לא רצה להרוג את אותו הולך רגל בכוונה תחילה,מתוך עצבים או כעס או כל סיבה אחרת - הוא דרס והמשיך הלאה בדרכו. וזה זילזול והפקרות בחיי אדם,וזה לא מקובל בעיני וזה מרתיח אותי.

20 שנה זה עונש קל. ואין לי טעם להסתכל על עצמי "יושב" .

אדם שלקח חיים של אחרים,זילזל בחייו של האחר,הפקיר אותו למות ולא אחראי על זה,צריך לשלם.ויותר מ 20 שנה.

שוב, יופי שזה מבחינתך, אבל אתה צריך להבין שזה לא עובד ככה. עם כמה שזה מרתיח.

וגם 20 שנה זה לא עונש קל, כמו ש-5 שנים או אפילו שנה אחת זה לא עונש קל. נראה אותך כשלוקחים ממך את החופש למשך כזה זמן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
סימוכין למוכחל.

ולמיטב זכרוני היגע, לא זוכר אירוע כזה.

ישה,

טעיתי ולא מדובר בנשיאה אלא בשופטת עליון "בלבד", שעתידה (לפי שיטת הסניוריטי) להיות נשיאה. משום מה זכרתי פרסונה נשיאותית, אבל כנראה שזכרוני בגד בי והיה מדובר ב"נשיאותית לעתיד". עדיין - שופטת עליון, שנכון לאותו מועד (ואולי גם היום) ידוע שעתידה להיות נשיאת העליון...

google is your friend

ועוד אחד, בנימה קצת יותר אישית אולי.

ואגב, אפשר גם לבקש בנימוס, לא בציווי. או לחפש לבד בגוגל.

מנהלים: אודה אם בהודעות 25, 58, ו- 78 תתקנו לנשיאה לעתיד, במקום נשיאה. תודה.

פורסם
ישה,

טעיתי ולא מדובר בנשיאה אלא בשופטת עליון "בלבד", שעתידה (לפי שיטת הסניוריטי) להיות נשיאה. משום מה זכרתי פרסונה נשיאותית, אבל כנראה שזכרוני בגד בי והיה מדובר ב"נשיאותית לעתיד". עדיין - שופטת עליון, שנכון לאותו מועד (ואולי גם היום) ידוע שעתידה להיות נשיאת העליון...

google is your friend

ועוד אחד, בנימה קצת יותר אישית אולי.

ואגב, אפשר גם לבקש בנימוס, לא בציווי. או לחפש לבד בגוגל.

מתנצל אם אתה רואה בכך ציווי

האמת ניסיתי לחפש לפני זה אצל רבי גוגל ולא מצאתי. אז תודה לך על המאמר.

וכפי שכתב הכותב שאי אפשר להאשים אותו באהדה לאיש הייתי קורא את מה שכתב בזהירות הראוייה.

גם חברים אחרים עומדים לצד חבריהם במקרים רבים כאשר נקרו לצרה.

ובניגוד לך אני חושב שנשיקה רטובה של נשיאה עתידית לא משפיעה על שופט בישראל. נאיבי אני.

וכך כותב אותו כתב

"אין בי טענות לגביי החברות שגילו מכריו של קלגסבלד בשעתו הקשה. "

"מדובר כאן בחיי אדם, קלגסבלד לא יישב יום בחייו בבית-סוהר, הוא יכול להיות רגוע."

נו אז כתב.

נ.ב הלינק השני לא עובד אפשר בבקשה לקבל אחד עובד

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מה אנחנו, "משרד האמת" (1984, ג'ורג' אורוול)?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הפוך.

אפרתי אולי לא הצליח לבצע אונס, טכנית, אבל הוא כן הצליח להכות את הקורבן שלו יפה יפה. הוא גם עשה זאת בכוונה. הלך, תפס מישהי תמימה, גרר אותה לשיחים, דפק לה מכות רצח, וניסה לאנוס אותה. זה שבסוף הוא לא הצליח לדחוף את הבולבול שלו לא מוריד ממידת המסוכנות שלו.

הוא גם הכחיש ושיקר לאורך חלק גדול מהזמן. בניגוד למור, מדובר באדם אלים ומסוכן, שהוכיח שיש לו נטייה לאלימות. לחשוב שאדם כזה ייצא החוצה לחופשי תוך פחות משש שנים, זה הרבה יותר מדאיג מאשר שאידיוט כמו מור ישתחרר.

תקרא מה זה "לא אונס אלא ניסיון...", יענו, נסיבות מקלות לשיטתך:

אפרתי גרר את א' לשיחים שם השכיבה בכוח, תוך שהוא מכה אותה. הוא חנק אותה ע"י הצמדת ידו לגרונה ואיים שהוא יהרוג אותה. לאחר מכן אפרתי הפך את א' כשפניה לעבר האדמה הבוצית וגבה מופנה כלפי מעלה. בעודו מחזיקה בכוח ומונע ממנה להזעיק עזרה, הפשיט אפרתי את המתלוננת וניסה לבצע בה מעשה סדום. מכתב האישום עולה כי לאחר שלא הצליח בזממו, קרע הנאשם את בגדיה העליונים של המתלוננת וניסה לאונסה... כשהגיע ב' למקום, הוא הבחין ב-א' שוכבת על הארץ כשפלג גופה העליון חשוף בעוד אפרתי נשען עליה בברכו וחוסם את פיה בידו... בשלב הזה א' נחלצה מאחיזתו וקראה ל-ב' כי אינה מכירה את אפרתי והתחננה שיעזור לה. בתגובה לכך, אפרתי היכה את המתלוננת.

אתה צודק בהחלט ואני מודה לכך שהבאת פרטים נוספים על הפרשה ובכך הראית אותה באופן אחר לגמרי.

יש מספיק דרכים ומספיק אנשים שמצליחים להערים על כל שיטות ההחרמה/עיקול וכדומה וחיים להם חיים מאושרים כאשר עדיין חייבים לכל העולם.

מספיק שתראה כלבוטק מדי שבוע לראות שהמערכת לא מטפלת במקרים כאלו ואני מדבר מנסיון אישי.

צודק בהחלט, לדוגמה השף מר אייל שני שחייב מליונים על גבי מליונים לאנשים ולבנקים. משחק אותה מרושש אבל בו זמנית נוסע בגיפ' מפואר וחיי חיי פאר.

למרות שאין לי סימפטיה בכלל שלבן אדם שהשאיר בנאדם אחר להתבוסס בדמו

אבל 12 שנים זה עדיין הרבה, זה לא שהוא רצח בכוונה הוא נבהל וברח, נכון שזה גועל נפש להשאיר ככה בנאדם

אבל לבחור צעיר לדעתי זה עונש די והותר, הוא כבר גמר את החיים שלו אתם יודעים מה זה 12 שנה להיות סגור בתוך תא זה פשוט להשתגע.

אחרי 12 שנים פחות שליש על התנהגות טובה הוא יישב סה"כ 8 שנים וגם זה בתנאים לא מי יודע מה רעים. הוא ישתחרר בן 34 או 35. יוכל לטוס ולחיות במדינה אחרת בעולם, להקים משפחה, לנהוג כרגע ולשים בולבול אחד ענק על מדינת ישראל. מנגד, אשתו של המנוח שלעולם לא תזכה לראות את בעלה והכי מסכנים מכל הסיפור הם 3 ילדיו שיגדלו ללא אבא ותרצה או לא תרצה ככה שנכחיש הילדים יהיו מושפעים בצורה זו או אחרת עקב כך שגדלו ללא אבא. לטל מור זה אולי 8 שנים בפנים, למשפחתו של 8 זה 8 שנים בלעדיו (אם כי יוכלו לבקרו בבית הסוהר) אבל למשפחתו של המנוח זה מאסר עולם בלעדיו. אז בבקשה ממך, מי פה באמת המסכן?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

...גם חברים אחרים עומדים לצד חבריהם במקרים רבים כאשר נקרו לצרה.

ובניגוד לך אני חושב שנשיקה רטובה של נשיאה עתידית לא משפיעה על שופט בישראל. נאיבי אני.

וכך כותב אותו כתב

"אין בי טענות לגביי החברות שגילו מכריו של קלגסבלד בשעתו הקשה. "

...

לעניות דעתי, קשה לומר שנורמות דומות של עזרה בין חברים צריכות להתקיים במערכת המשפט. במיוחד לאור הנפוטיזם והקשרים הקרובים בטירוף שם.

בתור עו"ד שמכיר טוב מאד את המערכת המשפטית, אני יכול לומר לך שהממלכה האוליגרכית הזו היא רקובה ומושחתת מהיסוד (אני יודע שמשפט בסגנון הזה ועוד ללא סימוכין רחמנא ליצלן , יוצר אנטגוניזם, אבל אני מציע לך לדבר עם אנשים שעובדים עם/מול המערכת הזו כדי להיווכח) . זכותך להיות נאיבי וזה לפעמים נחמד, אבל לפעמים כדאי לדעת את האמת, במיוחד לאור התדמית של חלק מהציבור שרואה במערכת המשפט את ההיפך ממה שהיא באמת.

seat leon 1.8 tsi DSG

פורסם

צודק בהחלט, לדוגמה השף מר אייל שני שחייב מליונים על גבי מליונים לאנשים ולבנקים. משחק אותה מרושש אבל בו זמנית נוסע בגיפ' מפואר וחיי חיי פאר.

ראה למטה!! כמה הודעתך אינה מדוייקת!!

אחרי 12 שנים פחות שליש על התנהגות טובה הוא יישב סה"כ 8 שנים וגם זה בתנאים לא מי יודע מה רעים. הוא ישתחרר בן 34 או 35. יוכל לטוס ולחיות במדינה אחרת בעולם, להקים משפחה, לנהוג כרגע ולשים בולבול אחד ענק על מדינת ישראל. מנגד, אשתו של המנוח שלעולם לא תזכה לראות את בעלה והכי מסכנים מכל הסיפור הם 3 ילדיו שיגדלו ללא אבא ותרצה או לא תרצה ככה שנכחיש הילדים יהיו מושפעים בצורה זו או אחרת עקב כך שגדלו ללא אבא. לטל מור זה אולי 8 שנים בפנים, למשפחתו של 8 זה 8 שנים בלעדיו (אם כי יוכלו לבקרו בבית הסוהר) אבל למשפחתו של המנוח זה מאסר עולם בלעדיו. אז בבקשה ממך, מי פה באמת המסכן?

האם מאסר עולם או תליה לטל מור יעשה את חיי האלמנה ושלושת ילדיה יותר מאושרים.

פרט ליצר הנקמה שאולי יקבל את סיפוקו.

השף אייל שני ישלם 1.45 מיליון - וחצי מהכנסותיו

בית המשפט דחה את ההסכם אליו הגיע עם הנושים וקבע שהשף ישלם להם 1.45 מיליון שקל וכן מחצית הכנסותיו מהתוכניות בטלוויזיה, כדי "למנוע מסר בלתי ראוי לציבור"

נעמה כהן פרידמן פורסם: 14.03.11, 19:34

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4042266,00.html

המאסטר שף בישל לעצמו חוב גדול: אייל שני ישלם לנושיו 1.45 מיליון שקל ומחצית מההכנסות שירוויח מתוכניות בטלוויזיה במהלך השנתיים הקרובות. כך קבעה היום (ב') סגנית נשיאת בית המשפט המחוזי בתל אביב, ורדה אלשייך.

העיתון "ידיעות אחרונות" פרסם לאחרונה תחקיר שחשף כי במשך כשבע שנים העלים שני הכנסות בשיטות שונות.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
לעניות דעתי, קשה לומר שנורמות דומות של עזרה בין חברים צריכות להתקיים במערכת המשפט. במיוחד לאור הנפוטיזם והקשרים הקרובים בטירוף שם.

בתור עו"ד שמכיר טוב מאד את המערכת המשפטית, אני יכול לומר לך שהממלכה האוליגרכית הזו היא רקובה ומושחתת מהיסוד (אני יודע שמשפט בסגנון הזה ועוד ללא סימוכין רחמנא ליצלן , יוצר אנטגוניזם, אבל אני מציע לך לדבר עם אנשים שעובדים עם/מול המערכת הזו כדי להיווכח) . זכותך להיות נאיבי וזה לפעמים נחמד, אבל לפעמים כדאי לדעת את האמת, במיוחד לאור התדמית של חלק מהציבור שרואה במערכת המשפט את ההיפך ממה שהיא באמת.

הנאיבי נאמר בציניות ואני מכיר את המערכת היטב ,לצערי או לשמחתי, כמובן בתלות בפסק הדין.

עדיין אני סבור שיש מערכת משפט לא רעה בכלל ויש לה בעיות כמו בכל מערכת, ושופטים שסרחו או שופטים לא ראויים שכותבים לפעמים פסקי דין של מאות עמודים על חשבון כתיבת פסקי דין אחרים.

הויכוח הוא האם הנשיקה גרמה לעיוות דין כמו שטוען bar72 או לא.

ואני חושב שלא היה לכך כל קשר.

הפשלות ככל שהיו כאלה הם לא של השופט שנותן הכרעת וגזר דין הדן לפי מה שמובא לפניו אלא של המשטרה / התביעה שלא עשו מלאכתם נאמנה במקרה הנדון, וכן הודיה מלאה ומהירה של הנאשם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה, דברים כאלה, משפיעים גם אם לא במודע, ואין מה לעשות. שזה מישהו מתוך המערכת,

מתייחסים יותר בסלחנות אליו, ואל הדברים שעשה, מוכנים לעגל פינות, מתעקשים פחות על דברים

מסויימים, ומנסים למצוא דרך להקל עליו.

אני אומנם לא עו"ד, אבל מכיר את העולם הזה, ואת העולם של "האליטות" בארץ דיי מקרוב.

אחרי כמות הדברים שראיתי, הבנתי טוב טוב איך עובדים הדברים, ומי דואג למי ולמה.

לצערי במערכת המשפט זה לא שונה מהותית, למרות שזה צריך להיות שונה, ולו למראית עין.

פורסם
ישה, דברים כאלה, משפיעים גם אם לא במודע, ואין מה לעשות. שזה מישהו מתוך המערכת,

מתייחסים יותר בסלחנות אליו, ואל הדברים שעשה, מוכנים לעגל פינות, מתעקשים פחות על דברים

מסויימים, ומנסים למצוא דרך להקל עליו.

אני אומנם לא עו"ד, אבל מכיר את העולם הזה, ואת העולם של "האליטות" בארץ דיי מקרוב.

אחרי כמות הדברים שראיתי, הבנתי טוב טוב איך עובדים הדברים, ומי דואג למי ולמה.

לצערי במערכת המשפט זה לא שונה מהותית, למרות שזה צריך להיות שונה, ולו למראית עין.

אני מסכים איתך לגמרי, ממש ביטאת את הדברים שעברו לי בראש, ניתן לתת שלל דוגמאות למקרים בהם הייתה "יד החוק" רכה יותר עם אנשים שבוא נגיד קרובים לאלה שקרובים לאכות מהצלחת.

מסתובבים פה בארץ אנשים שנקראים אליטות שלאט לאט אוכלים את כולם מרעילים את כולם ועדיין הם חופשיים.

פורסם

מעניין לעניין באותו עניין: עובד במוסד לחוסים (בעלי פיגור שכלי) שאנס והדביק חוסה באיידס, קיבל 12 שנה. מוצדק לדעתי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...