Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנוהל השבועי- שטיפת הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל פעם שאני עושה ווקס לאוטו גם הפנסים מקבלים שכבה יפה כדי להגן עליהם לשנים הבאות.

חוץ מזה לא משהו מיוחד.. יכול להיות שזה הודות לשמפו

יש בסניף אשדוד, ביל"ו, ובמתחם הקניות סמוך לסינמה סיטי בראשל"צ. אני מת על ה-SONAX הזה לחישוקים. אני משתמש בו בכל שטיפה על בסיס שבועי. הוא אומנם לא זול ונגמר יחסית מהר, אבל שווה כל שקל.

מסכים לגמרי! לא זול ונגמר אחרי 4-5 שטיפות אבל שווה כל שקל!

כל המקומות האלה קצת רחוקים ממני אבל אם אני אהיה באיזור אני בטוח אקנה סטוק של 3-4!:lol:

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראית עבודה טובה!

לגבי התרסיס לג'אנטים, יש לי תרסיס כזה (תחת השם של BMW אבל אותו תרסיס בדיוק), הוא עובד מצויין אבל קצת מעצבן לעבוד איתו כי צריך באמת לעבור עם מברשת בכל הפינות ונקודות צרות אחרות, אצלך ברכב של אבא שלך זה פחות בעייתי, אצלי יש ג'אנט יותר בעייתי:

oz_superleggera_1000.jpg

לעבור בג'אנט הזה עם מברשת על כל פינה זה לא תענוג אמיתי למרות שבאיזורים ה"קלים" יותר הוא עושה את העבודה ומוריד את האבק רפידות ויתר הלכלוך די בקלות כולל מהקליפרים.

אחלה שטיפה ואחלה רכב!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שטיפה נאה, וכך גם הרכב.

לגבי הסונקס, היום בדיוק הייתי באוטו דיפו בר"ג, והיו להם כמה כאלה על המדף.

עידן, זה אכן מעצבן לעבור בכל הפינות, אבל מנסיוני, אין כמעט חומר שמוריד לכלוך רציני

בלי שפשוף ע"י מברשת או סמרטוט.

פורסם
בכל פעם שאני עושה ווקס לאוטו גם הפנסים מקבלים שכבה יפה כדי להגן עליהם לשנים הבאות.

חוץ מזה לא משהו מיוחד.. יכול להיות שזה הודות לשמפו:lol:

תודה.

אתה נוהג לעשות את זה כבר הרבה זמן? הפנסים לא ניזוקים מהווקס?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מצריך בדיקה. תודה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני קניתי השבוע סטוק של הסונקס מהיבואן אמביל ( עלה לי קצת יותר זול מאוטו דיפו)

את מטלית המיקרופייבר רצוי לא להניח על גדר/ אבנים כמו שהנחת לשם הצילום. היא אוספת לכלוך ואחר כך אתה מכניס אותו לתוך הצבע.

פורסם

אני יודע שאסור לעשות את זה, דאגתי לנער את המטליות טוב טוב לפני השימוש וגם זהו איזור נקי יחסית.

איפה היבואן של סונקס יושב? נשארו לו עוד בקבוקים של החומר?

פורסם
תודה.

אתה נוהג לעשות את זה כבר הרבה זמן? הפנסים לא ניזוקים מהווקס?

אני אישיתי גם תמיד מורח ווקס על הפנסים, אולי בגלל זה הם נשמרים לי כ"כ מצויין, אבל להזיק, זה ממש לא =]

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

וואו איזה כיף לך! שיש לך בית פרטי שאתה יכול לשטוף בו מתי שאתה רוצה!!

המרצדס נראית נפלא, אני מקנא בך על המכשיר והמקום החופשי!!

תיזהר עם המטלית הזאת, אני האכלתי את הבימר שלי בהרבה SWIRLS איתה.

תעבוד עם כפפת פרווה ותנגב עם ג'ילדה. להברקה אתה יכול להשתמש במטלית מיקרו פייבר שעברה כביסה עם מרכך.

ד.א נדמה לי שאתה יכול להכניס סבון ישירות למכשיר.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אני יכול לחבר את הסבון ישירות למכשיר אבל הוא שואב את הסבון בכמויות אדירות! מה גם שזה לא אפקטיבי להורדת כל הלכלוכים..

עדיין חייבים לעבור עם מטלית על הרכב.

אני לא מכבס את המטליות ובמיוחד לא עם מרכך, החומרים האלה הורסים את המרקם העדין של המיקרו פיבר.

אני שוטף עם מים בסוף כל שימוש ותולה לייבוש.

אני לא משתמש בג'ילדה, משום מה לא מסתדר איתה.

כדי ליבש את האוטו אני בהתחלה אוסף את כל המים עם מטלית מיקרו פיבר יבשה (וגדולה), עובר על כל האוטו ואחרי זה עובר עם מטלית

מיקרו פיבר קטנה ויבשה שוב על כל האוטו כדי להעלים סימני מים מהפח והחלונות. זה יוצא מדהים! אני אפילו לא צריך להשתמש בחומר לחלונות אחרי זה.

פורסם

מסכים איתך, גם אני עברתי למטליות מיקרופייבר לייבוש הרכב, הרבה יותר יעיל והתוצאה הסופית מצויינת (השתמשתי במטלית אחת גדולה להורדה ראשונית של כל המים ואחר כך בעוד מטלית גדולה ויבשה להברקה והורדת כל הסימני מים שנותרו).

היום אני מכניס את הרכב לדיטיילינג, מקווה שיצא טוב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תעשה מה שנראה לך נכון, אני יכול להגיד לך מניסיון שהמטלית הזאת משאירה שריטות מיקורניות על הרכב.

עם הזמן זה יהפך ליותר ויותר בולט לעין, תעשה חיפוש על SWIRL.

אני מייעץ לך להשתמש בגילדה, מכיוון שהיא יודעת לספוג את המים, מבלי להוריד את הWAX ומבלי לשרוט.

את ההברקה הסופית אני עושה עם מטלית מיקרו פייבר שכובסה במרכך, כדי לוודאות שהיא לא תשאיר שריטות מקרוניות.

הביעה של שטיפה במים, היא שהמים קשים ולאחר מכן גם המטלית נהפכת לקשה ושורטת את האוטו.

מרכך אכן סותם את האריגים של המיקרו פייבר ומוריד כושר ספיגה, אבל להברקה זה מצויין.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...