Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW X6 שחור מט

Shezif
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה יכול להיות רכב ממש מעניין, עם אותו עיצוב אבל 20% פחות גודל.

תחשבו על זה, גרסה קומפקטית של הX6 יכולה להיות ממש יפה.

עם העיצוב הנוכחי הוא נראה כמו רכב של סוחרי סמים, עבריינים ושמוקים בכלליות.

אה, רגע... זה בדיוק מי שנוהג עליהם לרוב.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יוסי, למיטב ידיעתי אמורה לצאת גרסה קטנה יותר של הרכב תחת השם X4.

כמו כן, אף סטיגמה מטופשת או חתך קהל מסויים לא ימנע ממני לרכוש רכב שאני רוצה או יגרום לי לפסול יצרן מסויים - זהו לא שיקול מבחינתי (כראיה לכך, אני מחזיק כיום 2 רכבי BMW ולא משתייך בשום מובן לקהלים שציינת).

בנוסף, גם אם ה-X6 נחשב למגוחך בעיניכם (איש כראות עיניו), הוא נחשב להצלחה בעולם והכל בסופו של דבר הוא עניין של טעם - הרי (מתברר) יש קהל לרכב מהסוג הזה והדבר מתבטא במכירות המרשימות.

פורסם

אני מחזיק גם Z3 וגם Z4, כך שאינך מדייק.

הבימרים שאני מחזיק אינם רלוונטים לתפיסה הבסיסית שלי - סטיגמה לא משפיעה בעיניי על קניית רכב (לצערי, בעיני רבים הקהלים שציינת מתייחסים לכל דגמי BMW ולא רק ל-X6).

פורסם

אז למה אתה קונה בימרים?

זה בגלל ביצועים? כי אם כן, אתה במיעוט (זו אחלה סיבה לקנות Z4 אבל אתה עדיין במיעוט).

רוב מי שקונה בימר יודע שהוא קונה אותו בגלל הפוזה, במיוחד כשזה רכב מיותר, מגודל מדי ואידיוטי במהות שלו, כמו X6.

הX6 הוא מגודל ברמות שכבר חרגו בהרבה מהטעם הטוב, ואפילו מהטעם הרע.

X5 הוא לפחות פראקטי ונראה כמו רכב כבישביל.

הX6 פשוט נראה דבילי ומאיים.

זה כמו להיות עם שלט גדול שאומר "הנה, תסתכלו עלי! אני שם ז*ן ענק על כולכם ועל כדור הארץ, אז תראו כמה גדול יש לי".

פורסם

יוסי, אם אתה לא עובד בלשכה המרכזית לססטיסטיקה - אני לא חושב שיש לך את הכלים לקבוע אם אני במיעוט או לא, או מה עובר ברחשי ליבו של קונה רכב ברמת הכלל (או BMW בפרט).

2 הרכבים שברשותי נקנו למטרות שונות, משיקולים שונים ובזמנים אחרים - כך שאין לבצע השוואה ישירה ביניהם.

בנוגע ל-X6, לטעמי ברמה העיצובית הרכב יפה ומרשים מאוד - מביא משהו קצת אחר בנוף המוטורי, מסכים שרמת הפרקטיות שלו נפגעת ע"י מס' המושבים שלו (4), דבר שה-X5 מפצה בתחום הזה.

דרך אגב, אפשר גם להסכים שלא להסכים :)

פורסם

אתה מכחיש את זה שרוב מי שקונה BMW הם ערסים?

זה לא רק בארץ אלא בעוד מדינות, ויש את אותן סטיגמות בכל העולם.

ונראה לי שדיברתי עם מספיק בעלי BMW בשביל לקלוט מה עובר להם בראש.

הרודסטרים של BMW הם לקהל אחר מאשר X6 והמפלצות הדביליות האלו. זו פוזה שונה לגמרי.

אני מניח שאתה לא בן אדם מאיים במיוחד ואתה לא עבריין כבד.

אבל אם היה לך X6, סביר להניח שהיית עבריין בן 40-50, שלא ממש אכפת לו מאחרים וחושב שהוא מלך הכביש.

סביר להניח שבעל X6 מעשן ויש לו נטייה לצאת לנהוג עם מכנסי 4\3 ושומע מוזיקה מזרחית.

הוא גם משאיר את הרכב שלו עם אורות חירום בזמן שהוא יורד לשניה לקנות סיגריות וחוסם חצי רחוב.

אתה לא צריך סטטיסטיקות בשביל זה, מספיק לראות מי נוהג עליהם, ואיך נוהגים עליהם.

בכביש החוף, כשיש לך BMW חדש יחסית מאחורה, סביר להניח שהוא יהבהב לך עם האורות הגבוהים שלו וייצמד לך לתחת כדי שתזוז (אפילו אם אתה בנתיב הימני).

הוא לא עושה את זה כי אתה נוסע לאט אלא כי הוא רוצה להראות לך שיש לו יותר גדול ולעשות שתזוז לו מהדרך כי אתה מפריע לו להיות ערס ממהר (שזו פוזה בפני עצמה) וזה גם אם אתה נוסע על 150.

יש עובדות וסטטיסטיקות שאמנם לא נבדקו אצל הלמ"ס אבל אתה רואה אותן כל יום.

אני לא אומר או אפילו רומז שכל מי שקונה BMW הוא עבריין או ערס, אבל חלק גדול מאוד כן.

רק שתבין שאפילו קמור יודעים עם מי הם מתעסקים, הנה כתבה מעיתון הארץ.

בינתיים כבר הורידו אותה (אולי פחדו מעבריינים?) אבל מצאתי עותק שמור אצל גוגל.

ברור לי שזה מקרה אחד אבל תאמין לי שככה זה מתנהל הרבה פעמים.

לא מצאתי את המאמר המדויק אבל היה ריאיון עם בכיר בקמור שהודה שהרוב המכריע של מי שקונה אצלם זה עולם תחתון, שוק אפור ועבריינים למיניהם.

חברת קמור רכב בע"מ, יבואנית מכוניות ב-מ-וו בישראל, ידעה כי היא מוכרת רכב לאדם הקשור לעולם הפשע מבלי שקיבלה את מלוא התמורה ומבלי ששיעבדה את המכונית לטובתה. לדברי מנהל הסוכנות בישראל רוני וייס, המכונית נמסרה לידי העבריין על סמך "מלת כבוד" ועל סמך המלצה של אחד מבני משפחת אביטל מנתניה. ממצאים אלה נכללים בהחלטה שניתנה לפני כמה ימים על ידי שופט בית המשפט המחוזי בתל אביב ג'ורג' קרא שקבע כי יש לחלט את הכסף שהתקבל ממכירת המכונית לטובת המדינה.

המדינה פנתה לבית המשפט וביקשה לחלט את הרכב מכוח סעיף בפקודת הסמים שנועד לייעל את המלחמה בנגע הסמים. לבקשה זו התנגדה חברת קמור. בנומבר 2001 מכרה קמור את הרכב למאור סמדג'ה ואשתו, שרית, בסכום של 250 אלף שקל. על פי ההסכם שילמו בני הזוג, במעמד הרכישה, 124 אלף שקל. את יתרת מחירו של הרכב, על סך 125 אלף שקל, התחייבו בני הזוג לשלם לקמור תוך עד 14 ימים. עשרה ימים אחרי הרכישה נעצר מאור סמדג'ה על ידי המשטרה. בפברואר 2003 הורשע, על פי הודאתו, בעבירה של סחר בסמים ודינו נגזר.

השופט קרא קבע כי חברת קמור לא עשתה דבר כדי לשמור בידיה מידה כלשהי של ביטחון-בטוחה ובכך ויתרה על זכויותיה הקנייניות ברכב לטובת בעליו והכל מתוך אמונה ועל סמך "מלת כבוד", ללא צורך ברישום שיעבוד על הרכב. השופט קבע, כי המדובר בעיסקת אשראי "תוך נטילת סיכון עיסקי מחושב ובחריגה מדפוסי ההתנהגות העיסקיים המקובלים". עוד קבע, כי עיסקה זאת אינה אופיינית לעיסקות דומות בשוק הרכב ככלל וגם אינה מאפיינת את התנהלותה של החברה, בדרך כלל, במהלך עסקיה הרגיל.

בעדותו הסביר וייס כיצד נתן אשראי ותנאים כה מפליגים לבני הזוג סמדג'ה שאותם לא הכיר לפני כן. "בעסקים לוקחים לפעמים סיכונים. גם עושים שגיאות. על סמך זה שיש דבר בעולם הזה של 'האנשים האלה' שאתה מכבד אותו 'בעולם שלהם'. בדרך כלל הם משלמים את הכסף".

השופט קבע עוד, כי מעדותו של וייס עולה בבירור כי החברה ידעה שסמדג'ה "שייך לעולם הפשע ומתעסק בפלילים", לשון השופט. כשנשאל וייס על ידי נציג הפרקליטות, עו"ד יוסי קורצברג, מי אלה שהמליצו על סמדג'ה, השיב וייס כי את הממליצים הוא מכיר באופן אישי: "משפחת אביטל מנתניה, לדוגמה. או-קיי. הם רכשו אצלנו עשרה או 12 כלי רכב. אמרו שהוא בסדר". התוצאה של החלטת השופט: התמורה ממכירת הרכב תחולט לטובת המדינה.

פורסם

נכון שהטענה שמי שנוהג בBMW הוא ערס נורא מרגיזה - אך לצערי זה נכון, אלו עובדות שרואים על הכביש מידי יום.

יהיו שיסכימו ויהיו שלא אבל נוצר מצב דומה גם בסובארו B3.

פורסם
אז למה אתה קונה בימרים?

זה בגלל ביצועים? כי אם כן, אתה במיעוט (זו אחלה סיבה לקנות Z4 אבל אתה עדיין במיעוט).

רוב מי שקונה בימר יודע שהוא קונה אותו בגלל הפוזה, במיוחד כשזה רכב מיותר, מגודל מדי ואידיוטי במהות שלו, כמו X6.

הX6 הוא מגודל ברמות שכבר חרגו בהרבה מהטעם הטוב, ואפילו מהטעם הרע.

X5 הוא לפחות פראקטי ונראה כמו רכב כבישביל.

הX6 פשוט נראה דבילי ומאיים.

זה כמו להיות עם שלט גדול שאומר "הנה, תסתכלו עלי! אני שם ז*ן ענק על כולכם ועל כדור הארץ, אז תראו כמה גדול יש לי".

יוסי, אתה ידוע בתור אחד שלא סובל את מי שנוהג על BMW וגם את המכוניות שלהם אבל זה פשוט בדיחה שהיא לא מצחיקה כמה אפשר לדוש בזה לא רוצה לחזור לעימותים שהיו בשרשורים כאלה ואחרים על כך שגינית אותי שבגלל שאני הייתי נוהג על X5 או כל BMW אחר, אז בוא אני אספר לך משהו ה-X5 הוחלפה בקאיין והסדרה 7 הוחפה במרצדס S קלאס אז אני כבר לא משתייך לאותו מגזר שציינת לא משנה כרגע למה לא חזרתי שוב לקנות BMW אבל אני יכול לומר לך אחרי שני X5 שהיו ברצף זה רכב שכן הייתי חוזר וקונה לא רק בגלל השטויות שציינת, אלא בגלל החבילה שהוא מעניק ואתה יודע מה יכול מאוד להיות שהרכב הבא באמת יהיה X6 בגלל העיצוב שאני מאוד התחברתי והתחלתי גם לאהוב אותו וכל אחד יקנה את מה שנראה לו לנכון.

kentix "אבל נוצר מצב דומה גם בסובארו B3" זה אחד המשפטים המצחיקים שקראתי B3 העגלה שלא נוסעת, היא לא חביבת הערסים אלא המאזדה 3 מנוע 1.6 ואלה שקיבלו שדרוג בדרגה עוברים למנוע 2.0 אגב בסובארו תמצא יותר פנסיונרים, וגם פנסיונריות שנוסעים מאשר צעירים.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...