Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים יקרים.

כמו שרשמתי בכותרת אני מרגיש קצת אידיוט כי אני כבר "ילד גדול" עוד שניה אבא ועדיין אבוד ומבולבל בכל מה שקשור לעולם של הרכבים.. אשמח לעזרה שלכם.

אשתי בהריון ואנחנו מתכוננים לקראת הולדת בננו הבכור . לשם כך צריך להחליף רכב,

כרגע אני עם פיאט פונט שמשרתת אותי נאמנה כבר 10 שנים !

אני מחפש רכב שיהיה לו תא מטען מכובד כדי שנוכל להכניס עגלה , אך לא רכב גדול כיוון שבכל זאת - חניה בתל אביב :-)

כמו כן עדיפות לידני - בגלל החיסכון בדלק.

תקציב +-40,000 זה ריאלי ?

עדיף לקנות יד שניה או מכל חברות הליסינג שמפוצצות בפרסומות ?

יש למישהו המלצה על דגמים/רכבים מסויימים ?

כפי שכבר הבנתם לא ממש משנה לי היוקרה או חווית הנהיגה המושלמת - אני אדם פשוט ..

תודה רבה מראש לכל העוזרים.

דביר

פורסם

לדעתי אתה בכלל לא צריך להחליף מכונית. מניסיוני, עגלה נכנסת די בקלות לתא מטען של פיאט פונטו 2006. דגם העגלה הוא bebe confort loola. פשוט תקנו עגלה שנכנסת לאוטו.

מזל טוב ובהצלחה.

פורסם

רגע, נזכרתי במשהו. הפונטו הגיעה אלינו אחרי שעברנו מעגלת "אמבטיה" לעגלת ישיבה (שתיהן על אותה שילדה). יכול להיות שעם האמבטיה העגלה לא נכנסת לתא המטען של הפונטו. עדיין, הסדר הנכון לדעתי יהיה לקחת את הפונטו לחנות העגלות לפני שמחליפים מכונית, ואם אין ברירה לחפש מכונית חדשה.

פורסם

שיהיה במזל''ט עם הרכש העתידי

אני מניח שעם בואו לעולם תרצו להעניק לו מה שאפשר ולהגן עליו ככל יכולתכם ולכן אני חושב שבכל זאת אולי כדאי לעבור לרכב בטיחותי יותר ומתקדם יותר,אינך חייב רכב סדאן,חפש לך רכב חדיש יותר במבנה האצ'בק (I30,רנו מגאן האצ'בק,סיטרואן C4 וכד...)אני חושב שתצטרך להעלות את תקציבך לחלק מן האלטרנטיבות למרות שניתן למצוא רנו מגאן במחירי רצפה והן מאוד בטיחותיות,נעימות ואתה מקבל תמורה גבוהה מאוד למחיר וגם שנתון גבוהה יחסית.

שוב מזל''ט ובהצלחה!

פורסם

חפש מגאן דור2, מדובר ברכב שמתומחר הרבה מתחת למחירון שלו.. המגאן מעולה למשפחה, ובניגוד לכל מיני סטיגמות היא בסה"כ אמינה. גם אימפרזה יכולה לבוא בחשבון

פורסם

רגע - רכב חיסכוני, לא גדול לחנייה בת"א, אבל עם בגאז' סביר בשביל עגלה, רצוי ידני.

קופץ לי "הונדה ג'אז".

ראיתי משהו מעניין :

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=5d09f20beb267c6ef58c3185bf5ff1e85ed&Code=f710f3f27538d0e7c5e2b9769a8f911a

נ.ב. אין לי שום קשר למפרסם , סתם דוגמה לרכב מתאים עם נתונים טובים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי המגאן או סיטרואן c4 יכולות להתאים.

אם אתה נוסע הרבה נסה למצוא דיזל שמורה. בכל מקרה ברכבי מודרניים שמטבעם הם עתירי אלקטרוניקה אל תתפשר על איכות האחזקה והעדף רכב עם היסטוריה מלאה ממוסכים מורשים טובים. זה גם יתן לך אינדיקציה על תקלות חוזרות ובכלל על תדירות התקלות .

בכל מקרה אם אתה לא חייב אוטומט עדיף גיר ידני לטובת האמינות וצריכת הדלק.

עם ילד אל תתפשר על תא מטען מרווח. זה מאוד נוח שאתה לא צריך לדחוס קניות כי העגלה שוכבת שם.

שים לב לא רק לגודל תא המטען אלא גם לנוחות ההעמסה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...