Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו 1.2 ידנית למשפחה של 5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתלבט לאחרונה לגבי רכישת קליאו חדשה.

אני לאחר בחינת חלופות ולפני נסיעת מבחן.

אני מחזיק בנוסף רכב בבעלות אבי (טויוטה פריויה 93), הכוונה היא שבקליאו ניסע את מירב הנסיעות שהם בעיקר בקריות.

קראתי הרבה התרשמויות חיוביות מעל דפי הפורום, אך לא מצאתי התייחסות לנסיעה עם 5 אנשים על בסיס קבוע.

אנחנו לא אנשים גדולים, ילד אחד בכסא בטיחות (3) ועוד 2 ילדים (8+11).

אשמח לשמוע מאנשים שהסיעו ברכב 5 אנשים.

באם יצא לפועל, מדובר ברכב החדש הראשון שאני ארכוש,

אם יש עצות לגבי התנהחות מול הסוכנות, אשמח לשמוע גם בנדון.

תודה למגיבים.

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם

הכי פשוט חבר, זה להזמין נסיעת מבחן ולראות בעצמך,כיוון שמדובר בילדים לא צריך להיות צפוף להם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הקליאו היא סופר-מיני מרווחת יחסית אבל, וזה אבל גדול, היא לא מספיק מרווחת בשביל משפחה של חמש נפשות. אם החשש שלך הוא מבחינת סחיבה או עמידות של הרכב אז אתה יכול להיות רגוע מהבחינה הזאת, במילא מי שנוסע עם שלושה ילדים מאחור לא מחפש לנסוע 100 קמ"ש בעליות של פרויד. מבחינה מעשית לדעתי מדובר על כיוון מחשבה לא נכון. בהודו משפחות של חמישה אנשים נוסעות על אופנוע אחד, זה לא אומר שזה רעיון טוב לעשות את זה גם כאן :idea:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מעבר לעניין הגודל, המנוע חלש מדי לרכב עמוס וזה יורגש גם במיזוג.

אני הייתי משתדרג למשפחתית חביבה בהחלט בסכום הזה ומשאיר את הקליאו לסטודנטים או זוגות טריים :wink:

פורסם

כסא בטיחות של ילד תופס יותר מקום מאדם מבוגר. אם יש מאחורה מקום לשלושה אנשים, זה לא אומר שתוכל לדחוס שניים פלוס כסא תינוק.

יש לי יונדאי לנטרה עם כסא תינוק מאחורה ולא ניתן להכניס לשם עוד שני אנשים, אפילו אם הם רזים. כסא תינוק תופס מקום ישיבה וחצי.

פורסם

תודה למגיבים

אני מבין שההמלצה הגורפת היא לרדת מזה.

שיקול נוסף (לטווח ארוך), היה קבלת רכב מהעבודה והפיכת הקליאו לרכב II, אבל כרגע לא ברור מתי (ואם...) יקרה.

בכל מקרה נמשיך בינתיים עם הקיים ונבחון אלטרנטיבות אחרות בהמשך,

ניפגש בהתלבטות הבאה.

אין החותם מעיד על גיסתו

• תוכן חדש...