Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אחד בדרך מרחובות לנס ציונה, אני לא מרבה לעבור שם ורק פעם אחת ראיתי שם מקרה של "כמעט תאונה" בגלל עצירה פתאומית.

פורסם
חבל שלא שמים אחד כזה בערך 300 מטרים לפני כל מצלמת מהירות.

רעיון מצויין ! וטוב אם יוסיפו "חזור לנתיב הימני".

יש גם מד מהירות כזה בהרצליה, ז'בוטינסקי לכיוון דרום, ליד הקאונטרי קלאב.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

יש כאלה בראש העין בירידות הטובות שיש בעיר.

הקטע המצחיק שכולם בולמים , משיחה שניהלתי עם כמה מכרים הבנתי מהם שהם בכלל חושבים שזה מחובר למשטרה... WTF ?

אנ'לא מבין , זה לא עובד בכלל על חישוב של זמן מעבר בין שתי נקודות ?

ואז לפי הזמן ניתן לדעת מה המהירות שלך ...

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא חושב שהשלטים האלו עובדים לפי חישוב זמן בין 2 נקודות כי יש עוד רכבים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
יש כאלה בראש העין בירידות הטובות שיש בעיר.

הקטע המצחיק שכולם בולמים , משיחה שניהלתי עם כמה מכרים הבנתי מהם שהם בכלל חושבים שזה מחובר למשטרה... WTF ?

אנ'לא מבין , זה לא עובד בכלל על חישוב של זמן מעבר בין שתי נקודות ?

ואז לפי הזמן ניתן לדעת מה המהירות שלך ...

ראש העיר (משה סיני) אמר בעצמו שמטרת השלטים האלקטרוניים היא להוריד את מהירות הנסיעה בקטעים אלו - והניסוי התברר כהצלחה, זאת הסיבה ששמו 2 - אחד ממש בכניסה המזרחית לשכונות החדשות (הוא מציג כל מספר דו-ספרתי) ועוד אחד בין נווה אפק לגבעת טל (שם לפעמים יש שוטר ש"מפנק" נהגים בדו"חות מהירות).

למיטב מה שראיתי - לא שמו שום חיישנים בכביש אלא שהמדידה נעשית ע"י המכשיר ולא על הכביש. להערכתי הבלתי מקצועית בעליל בנושא זה, נראה לי שזאת גם הסיבה שלפעמים המכשיר "קולט" אותך שאתה ממש קרוב אליו ולפעמים שאתה ממש רחוק ממנו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש גם בקרית מוצקין חדש ליד הרבמד בהתחלה ראיתי את זה לא הבנתי מזה (יצאתי מריכוז לכמה שניות), חבר שהיתי איתי באותו הרגיע אותי ואמר שזה לא מצלם רק מתריע לך שתדע כמה אתה נוהג וכמה מותר.. רעיון חכם תאמת השאלה מה קורה אם יש 2 מכוניות

פורסם

זה מודד את אחת המכוניות או שהוא נכבה באותו הרגע ולא מציג מהירות לשתיהן. זאת הבעיה עם המכשיר הזה, הוא לא מתפקד הכי טוב במצב של יותר מרכב אחד ברגע נתון של מדידה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תכלס זה די עושה את העבודה... לא מובן למה לא עושים יותר כאלו במקום מצלמות שנועד לעשוק את האזרח עוד יותר...

נתקלתי בקריית אונו

8)
פורסם
היה כזה שלט מזמן, למעלה מעשור נראה לי, בחיפה ליד סטלה מריס, ברחוב טשרנחובסקי.

כן זכור לי שהיה כזה לפני אפילו למעלה מעשור. היה שם איזה שנתיים והורידו. מעניין למה..

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אפילו באילת פיזרו כמה.

לא יודע כמה זה עוזר אצלכם, אבל פה (באילת) אישית כל ילד עם ליסינג של אבא הופך את זה לתחרות מי מוציא ממנה יותר.

Way down the lane away, Living for another day

• תוכן חדש...