Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא בטוח.

הוא די הפך ללא רלוונטי עכשיו שיש iMessage (זה די עושה מה שהוא עושה בין USERים של iTunes)

ליביו

אני לא יודע איך לבשר לך את זה אבל בעולם האמיתי לאייפון אין רוב ואתה רוצה לתקשר בדרך זו מול משתמשי אנדרואיד, סימביאן ובלקברי. :)

מתוך החברים שלי אני כמעט היחיד שיש לו אייפון , כולם עם כל שאר היצרנים ומערכות ההפעלה.

כמעט אף מקום עבודה לא נותן אייפון כטלפון אלא אם כן אתה מפתח לאייפון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם נכון.

אני כנראה אטום מדי :) אבל צודק, חשבתי על זה רק אחרי זה כשירד לי האסימון.

מרק בחייאת - שחרר את המערכת הפעלה הזו של מייקרוסופט מלפני 11 ומשהו שנה - הגיע הזמן להתקדם.

אתה באמת מתפלא שאין תמיכה?

לשם השוואה אפל במק נותנת תמיכה רק במערכת ההפעלה הכי חדשה שלה (Lion) לiCloud

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
איזה מכשיר? הגדרת בהתחלה את האפשרויות של הICLOUD ?

נפלאות הRestrictions:-D

הבעיה נפתרה.

מישהו יודע להגיד בוודאות אם i Message עובדת גם על 3G, או רק על WIFI?

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

עובדת על 3G.

מה שלא עובד, זה הבאנר של קבלת שיחה. למרות שהגדרתי אותו כבאנר ולא כהתראה, זה לא עובד. כנראה באג. מזל שיש את CALLBAR :)

Stay Dirty

פורסם

אני לא בטוח שהבאנר של השיחה אמור לעבוד.

נראה לי קצת תמוה, הרי ככה אפשר לפספס שיחה ממש בקלות...

אולי אני טועה...

!AWDSOME

פורסם

אני לא חושב שאפשר לפספס. ב SMS זה עובד מצוין. כשהמכשיר נעול, ההודעה מתקבלת כרגיל.

כשאתה באמצע משהו, ההודעה פשוט מופיעה למעלה ולא מפריעה לך. בכל מקרה עדיין יש צליל ורטט, אין מצב שאתה מפספס.

לפי דעתי זה היה אמור לפעול גם בקבלת שיחה, הרי זה מופיע בהגדרות, אבל משום מה זה לא עובד.

btzudinjzwnk.png

Stay Dirty

פורסם

החשיבה אצלי היא ששיחה היא ההודעה המתפרצת החשובה ביותר, זה הרי טלפון. מצד שני, צריך לנסות, אולי אני טועה וזה מאוד נוח אחרי הכל.

וכן, זה קצת מוזר שהאפשרות להתראה בבאנר קיימת, אבל לא פועלת.

מישהו ניסה את FIND MY FRIENDS?

נראה כמו משהו חביב שאחרי שבוע יכובה :)

!AWDSOME

פורסם

לסנכרון האלחוטי יש עודף מוטיבציה, כשהפונקציה הזאת מופעלת אצלי הוא מפעיל את האייטונס כמה פעמים בשעה ומתחיל לסנכרן ברעל. :roll:

אפשרי איכשהו להרגיע את זה? להגדיר פעם ביום או משהו כזה?

V5

פורסם

לשם השוואה אפל במק נותנת תמיכה רק במערכת ההפעלה הכי חדשה שלה (Lion) לiCloud

אני על ליאופרד 10.5.8 ויש תמיכה ב-iCloud, עובד כמו שעון. אולי חסרות לי פונקציות ואני לא מודע לזה?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

איזה תמיכה בiCloud בדיוק יש לך?

דרך הiTunes ? לא זאת כוונת המשורר.

בSETTINGS של המחשב יש iCloud החל מ10.7.2 ויש שם את כל אופציות הסנכרון כמו באייפון + עוד כמה דברים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
כיצד אני שומר חתימה לגרסא 5 שתופיע לי למעלה בסידיה?

במידה ואני ארצה לעדכן יותר מאוחר ולא בזמן הקרוב..

מישהו?

פורסם

אייל אני יכול למנות לך לפחות 3 חברות בסד"ג גדול (מעל 500 עובדים) בישראל, כולל חברה ביטחונית אחת שמחלקת אייפון לעובדים שלה.

ומבין החברים שלי אני יכול לחשוב אולי, על אחד שאין לו אייפון (אני כרגע לא מסוגל לחשוב על אחד אבל כנראה שיש כזה)

אז כן, זה די הופך את הוואטסאפ ללא רלוונטי.

אבי.

פורסם
אייל אני יכול למנות לך לפחות 3 חברות בסד"ג גדול (מעל 500 עובדים) בישראל, כולל חברה ביטחונית אחת שמחלקת אייפון לעובדים שלה.

ומבין החברים שלי אני יכול לחשוב אולי, על אחד שאין לו אייפון (אני כרגע לא מסוגל לחשוב על אחד אבל כנראה שיש כזה)

אז כן, זה די הופך את הוואטסאפ ללא רלוונטי.

אבי.

נו, ובין החברים שלי אני יכול לחשוב רק על אחד שיש לו אייפון. מה אתה מנסה להגיד פה? הוואטסאפ אולי לא רלוונטי לך, אבל ל90% מהאייפוניסטים הוא עדיין נשאר רלוונטי.

פורסם
אני לא יודע איך לבשר לך את זה אבל בעולם האמיתי לאייפון אין רוב ואתה רוצה לתקשר בדרך זו מול משתמשי אנדרואיד, סימביאן ובלקברי. :)

מתוך החברים שלי אני כמעט היחיד שיש לו אייפון , כולם עם כל שאר היצרנים ומערכות ההפעלה.

כמעט אף מקום עבודה לא נותן אייפון כטלפון אלא אם כן אתה מפתח לאייפון.

אייל, אתה טועה ובגדול.

רוב החברים שלי שעובדים במקומות גדולים כמו בנקים וחברות הייטק אשר איפשרו לעובדים שלהם לבחור בין אייפון, בלקבארי וסמסונג וכמו שאתה כבר יודע האייפון כבש את לב האנשים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...