Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ג'וקר, מבאס לשמוע.. קיבלת עונש רציני ביותר.

אתם בטוחים ש-50 מק"ג זה קנה מידה לנהגים צעירים? זה אומר שאי אפשר לשתות כלום בעיקרון.

עצרו חברים שלי על נהיגה בשכרות כשהם מתחת לגיל 24, השוטרים התייחסו לגבול של 290-300 מק"ג ולא 50 מק"ג

לפי מה שזכור לי.

מתחת לגיל 24 ונהג חדש לא ממש קשורים זה לזה, הרי נהג חדש אתה יכול להיות גם בגיל 50.

50 מק''ג = נהג חדש = אחד שיש לו רשיון עד שנתיים (ללא קשר לגיל)

נהג צעיר (הגדרה של חברות ביטוח) = עד גיל 24

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"שיכור" - אחד מאלה:

(3א) אחד המנויים להלן שלפידגימת נשיפה, בגופו מצוי אלכוהול בריכוז העולה על 50 מיקרוגרם אלכוהול בליטר אווירנשוף, או לפי דגימת דם - בריכוז העולה על 10 מיליגרם אלכוהול ב–100 מיליליטר דם:

(א) נוהג חדש;

(ב) נהג שטרם מלאו לו 24 שנים;

(ג) נהג בעת נהיגה ברכב מסחרי או ברכב עבודה שמשקלם הכולל המותר לפי רישיון הרכב עולה על3,500 קילוגרם;

(ד) נהג בעת נהיגה ברכב ציבורי;

מתחת לגיל 24 ונהג חדש לא ממש קשורים זה לזה, הרי נהג חדש אתה יכול להיות גם בגיל 50.

50 מק''ג = נהג חדש = אחד שיש לו רשיון עד שנתיים (ללא קשר לגיל)

נהג צעיר (הגדרה של חברות ביטוח) = עד גיל 24

מה הקשר למה שכתבת במשפט השני ולחוק בקשר לשכרות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
תזכירו לי רק מה העונש שקיבל הנהג השיכור שדרס את הילדה (שכחתי את שמה) זה היה שנה שלילה ו1000 ש''ח קנס אם אני לא טועה. ממש הגיוניים המשפטים האלה.

שחר גרינשפן. כואב הלב איזו ילדה יפיפיה היא הייתה לפני המקרה ואיזה שבר כלי היא הפכה לאחריו.

http://www.google.co.il/search?q=%D7%A9%D7%97%D7%A8+%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%A0%D7%A9%D7%A4%D7%9F&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:he:official&client=firefox-a

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מתעלק בשאלה - הינשוף שלי ברח מהכלוב.

כולם מכירים את זה שאחרי ערב כבד של שתיה, אתה קם בבוקר ועוד יש שאריות של שכרות. איך אני יודע, מבחינה חוקית, מתי אני שוב כשיר לנהיגה?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
תזכירו לי רק מה העונש שקיבל הנהג השיכור שדרס את הילדה (שכחתי את שמה) זה היה שנה שלילה ו1000 ש''ח קנס אם אני לא טועה. ממש הגיוניים המשפטים האלה.

אתה טועה

העונש כלל 6 שנים שלילה 600 שעות של"ץ בבית חולים לוינשטיין וכן מאסר על תנאי ושלילה על תנאי.

עדיין לא עונש הולם !!

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
מתעלק בשאלה - הינשוף שלי ברח מהכלוב.

כולם מכירים את זה שאחרי ערב כבד של שתיה, אתה קם בבוקר ועוד יש שאריות של שכרות. איך אני יודע, מבחינה חוקית, מתי אני שוב כשיר לנהיגה?

אל תנהג

תעשה לעצמך בדיקת מאפיינים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה, בדיקת מאפיינים לא תמיד תהיה הדבר הנכון מבחינת סכנת ההרשעה.

השאלה לדעתי היא מהי רמת השכרות (אמיתית - מהירות תגובה / עירנות / אופוריה) וכן מהי רמת האלכוהול בדם, אצל אדם ש"חגג" בלילה לפני וכעת הוא מצוי בהנג אובר ?

לפי מיטב הבנתי ומכיוון שכל אדם שונה - הרמות משתנות בין אדם לאדם וללא בדיקה "אמיתית" אדם לא יכול לדעת אם הוא כשיר (מבחינה חוקית ומבחינה מעשית) לנהוג.

לפיכך- לדעתי, כל עוד יש השפעה כלשהי של אלכוהול, אף אם מדובר על הנג-אובר קל - לא לנהוג.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

נראה לי שהמקרה הזה עשה לך טרנספורמציה לטובה ומעתה תנהג בוגר בהרבה.

כאחד שמקדיש מזמנו לאותה מטרה (וימשיך על אף הבדיחות כאן על מתנדבי מתנ"א - אולי יותר) - תודה . תודה שהעלית את הנושא בצורה הזאת כאן. מאמין שיש לו ערך חינוכי לעוד כמה שייראו מה קרה לך בראש, יותר חשוב מאשר ברישיון.אולי חסכת חיים.

פורסם
אתה טועה

העונש כלל 6 שנים שלילה 600 שעות של"ץ בבית חולים לוינשטיין וכן מאסר על תנאי ושלילה על תנאי.

עדיין לא עונש הולם !!

תודה שהעמדת אותי על טעותי, אבל עדיין, עונש בזיוני ועלוב לעומת העבירה.

מעניין מה יהיה העונש של טל מור, אני בטוח שמידתיות לא תהיה שם.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הכל עניין של מזל. אני קיבלתי 18 חודשי שלילה ללא עבר תעבורתי ועם עורך דין שמתיימר להיות ״תותח״ שהוא אסף שמיר.

שורה תחתונה הכל תלוי במזל שלך ושבשופט שנופל עליך.

פורסם

שנתיים וחצי.. השופט לא חייב לתת לך דין וחשבון, אל תשכח שעונש המינימום עומד על שנתיים.

עזבו ללמוד לקח, אל תטעו מלכתחילה, זה פשוט לא שווה את זה.

פורסם
אל תנהג

תעשה לעצמך בדיקת מאפיינים

ישה, בדיקת מאפיינים לא תמיד תהיה הדבר הנכון מבחינת סכנת ההרשעה.

השאלה לדעתי היא מהי רמת השכרות (אמיתית - מהירות תגובה / עירנות / אופוריה) וכן מהי רמת האלכוהול בדם, אצל אדם ש"חגג" בלילה לפני וכעת הוא מצוי בהנג אובר ?

לפי מיטב הבנתי ומכיוון שכל אדם שונה - הרמות משתנות בין אדם לאדם וללא בדיקה "אמיתית" אדם לא יכול לדעת אם הוא כשיר (מבחינה חוקית ומבחינה מעשית) לנהוג.

לפיכך- לדעתי, כל עוד יש השפעה כלשהי של אלכוהול, אף אם מדובר על הנג-אובר קל - לא לנהוג.

ראה שכתבנו זהה

בדיקת מאפיינים מראה לך אם אתה כשיר ולא "שיכור".

יש מקרים בהם שתיינים כבדים עושים את בדיקת המאפיינים בהצלחה ואילו הינשוף מראה רמת אלכוהול גבוהה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
יש מקרים בהם שתיינים כבדים עושים את בדיקת המאפיינים בהצלחה ואילו הינשוף מראה רמת אלכוהול גבוהה.

ובדיוק לכך כיוונתי.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
תודה שהעמדת אותי על טעותי, אבל עדיין, עונש בזיוני ועלוב לעומת העבירה.

מעניין מה יהיה העונש של טל מור, אני בטוח שמידתיות לא תהיה שם.

יש שוני גדול בין שני המקרים

שיכור ומסומם פסול נהיגה הורג בורח מהזירה ומנסה להסתיר את תוצאות התאונה מרכבו לכן הענישה של טל מור תהיה משמעותית יותר חריפה ללא קשר לכך שהרג את בנו של השופט לשעבר חשין.

אם תבדוק יותר לעומק תראה גם את הרקע האישי המבדיל בין השניים גורמים המשפיעים על הענישה

ושוב אין חולק כי העונש במקרה של שחר גרישפן היה בזיוני !!

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...