Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גדול!

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אוהד - מתברר שאין לך בעיה לעשות הרבה דברים :-D

ואתה זה שרואה אחוזי עיוות - תסביר לי אתה בבקשה :-P

והתשובה הרצינית -

מוזיקה בווליום גבוה ובביט רייט גבוה משפיעה באופן ישיר על יכולת הריכוז - בזמן שאתה לוקח רוורס אתה צריך הרבה יותר ריכוז ממה שאתה רגיל בד"כ ורוב הריכוז שלך צריך באותו רגע להיות מופנה ע"י המוח לחוש הראייה ולכן רצוי שחושים אחרים לא יפריעו בדרך - באופן בלתי רצוני הרוב המוחלט של האנשים מוריד את הווליום לאפס או מכבה את המערכת מבלי לשים לב בכלל.

זה הקשר בין ראייה לשמיעה כאן - הקשר הוא הפרעה לריכוז.

יש מחקרים רבים על התופעה.

אדי צודק .

אנשים כלל לא מודעים לסכנה האמיתית שבשמיעת מוסיקה בקולי קולות.יכולת הריכוז והתגובה שלנו נפגעת ומורידה באחוזים ניכרים את סיכויי ההצלחה להקטין או להימנע מתאונה פתאומית מכל סוג.

בוצעו על כך מחקרים רבים והתוצאה העגמומית ממש מפתיעה ולרעה.

משנה זהירות וחוסר קלות ראש היא בכלל המלצה חיובית לכל רבדי חיינו.

ליאור

פורסם

העיקר שיש אנשים שיכולים לקחת רוורס בין שתי מכוניות עם מוזיקה פועלת בפול ווליום - כנראה שאין דאגות

:-P:-P:-P

משפט חוכמה סיני אומר - יש להתייחס לדברים הגדולים בחיים בקלות כאילו והיו ענייני קטנים מאוד ולעניינים הקטנים בחיים יש להתייחס בחומרה.

מה אני רוצה? בחיי שאין לי מושג!

אני פולני :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...