Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2 זולה מאוד. מדוע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדיוק. זכרתי שהיה שם משהו לא שגרתי , משהו קצת יומרני.

אילו בעיות קיימות בTSI? אשמח לשמוע.

מכיר אופצית חיפוש ? , בדרכך לשם תקליד גם DSG.

למה החלטת בליסינג לעבור לקיה ולא להמשיך עם פלואנס?

מחיר זול משמעותית , מנוע ואיבזור בהפרש ניכר לטובת הקיה, בקיצור השוואה מול תמורה שהרכב נותן ולא על פי היצרן מה שאתה מתקשה להבין.

יש לך נסיון עם מגאנים במשך 3 שנים בליסינג כשהן חדשות, ראית פעם איך הרכב הזה מזדקן ?

רכבים אשר עברו בין 120K למעל ל 200K במשך אותם 3 שנים כל קשר ביניהם לבין הגיל הכרונולוגי שלהם מיקרי בהחלט.

אתה שוב מתקשה להבין זאת, וד"א הרכבים נראו ושמרו על מראה ואיכות טובים מאוד כאשר הם חזרו לליסינג.

Night Driver

פלואנס דיזל החדשה לטעמי זו אחת האופציות המובילות היום בשוק המשפחתיות, במיוחד עם השילוב עם הגיר הרובוטי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 379
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוב תוצאות החיפוש של בעיות TSI וDSG מצביעות לפוסטים שלך... :)

גם רוב תוצאות החיפוש של בעיות גיר בצרפתיות מצביעות לפוסטים שלך :) :)

נושא ה DSG מוכר וידוע, אבל לא ידוע לי על בעיות במנוע TSI וגם לא מצאתי בחיפוש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי כבר אין טעם בויכוח הזה, כי לא באמת תצליחו לשנות את הדעה של אנשים על המגאן, והם לא באמת יצליחו לשכנע אותכם שמגאן זו גרוטאה מתפרקת ולא אמינה.

אפילו צ'ק נוריס חושב כך.

im-chuck-norris-your-argument-is-invalid.jpg

:-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

Night Driver

פלואנס דיזל החדשה לטעמי זו אחת האופציות המובילות היום בשוק המשפחתיות, במיוחד עם השילוב עם הגיר הרובוטי.

זה נכון רק בקנייה ישירה (גם את ה 2 ליטר המאובזרת ניתן לקבל באותו המחיר) אבל לא בליסינג. בליסינג היא יותר יקרה מהמונדאו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תפסיקו לעבוד על כולם בעיניים, זה רכב למחפשי מציאות. אני בטוח שאם הרכבים הנחשקים יותר בקבוצה (עד כמה שקומפקטיות מכל יצרן שהוא יכולות להיות נחשקות) היו מוצעים באותם מחירים ,כנראה שלא הייתם הולכים על מגאן.

Night Driver

תגיד לי, הכל בסדר?

זה הסיכום שלך? שזה אוטו למחפשי מציאות ואם קורולה היתה מוצעת באותו מחיר היינו הולכים עליה?

אני מחפש מציאות גאה, ובהחלט חושב שרכבים שמציעים תמורה דומה תמורת סכומים שונים - אני מעדיף את הזול שבהם.

זה שאין לי את הרצון והיכולת לשלם על רכב פוזה כלשהוא הופך את המגאן לפחות טוב?

את הקורדובה SDI רכשתי בגלל מחיר הקניה הנמוך מאוד, וזה לא פגם בכהוא זה בהנאתי מהרכב או בכך שאני חושב שהוא אוטו מצוין.

פורסם

איזה פוזה בדיוק יש בקטגורית הקומפקטיות ברמת גימור ליסינג? :)

ברוך השם יש עוד רכבים בשוק חוץ מקורולה.

אני מסתכל על מובילות הקטגוריה בשנתון 2008 למשל : פורד פוקוס, מזדה 3 . יש באמת סיבה להעדיף מגאן עליהן?

אם מזדה 3 יקרה, אז יש פוקוס עם שמירת ערך בינונית מינוס. למגאן אין שום יתרון על הפוקוס, מצטער.

תמשיכו לטמון את הראש בחול, להתעלם ממה שאני רושם ולהדבק לקורולה. זו הקטגוריה הצפופה בארץ והקורולה היא רק שחקנית אחת שבשנים האחרונות גם איבדה את ההובלה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא המגאן נוחה יותר ומרווחת יותר מהפוקוס. אי אפשר להכניס 3 מבוגרים נורמליים במושב אחורי של פוקוס.

הפוקוס רועשת יותר והדשבורד נפוח מדי מפריע לנוסעים בברך. המגאן טיפה יותר חסכונית אבל לא משמעותית.

שתיהן עגלות (אנחנו מדברים על גרסאות ליסינג כן?)

פורסם
איזה פוזה בדיוק יש בקטגורית הקומפקטיות ברמת גימור ליסינג? :)

ברוך השם יש עוד רכבים בשוק חוץ מקורולה.

אני מסתכל על מובילות הקטגוריה בשנתון 2008 למשל : פורד פוקוס, מזדה 3 . יש באמת סיבה להעדיף מגאן עליהן?

אם מזדה 3 יקרה, אז יש פוקוס עם שמירת ערך בינונית מינוס. למגאן אין שום יתרון על הפוקוס, מצטער.

תמשיכו לטמון את הראש בחול, להתעלם ממה שאני רושם ולהדבק לקורולה. זו הקטגוריה הצפופה בארץ והקורולה היא רק שחקנית אחת שבשנים האחרונות גם איבדה את ההובלה.

אייל, לא מתאים לך להגיד כאלה דברים.

המגאן מרווחת ונוחה משמעותית מה 3 ונוחה מהפוקוס .

אוטו הוא לא השקעה אלא מוצר צריכה וכל השאלה היא כמה (אם בכלל) אני משלם יותר ותמורת מה.

פורסם

אני לא חושב שההבדל בין המגאן לפוקוס הוא מהותי מבחינת נוחות.

מבחינת מרווח לא בדקתי עם מטר.

ברור ששתיהן עגלות . לפחות הגיר האוטומטי בפוקוס לא יביא אותך על גרר למוסך.

ברור שרכב הוא לא השקעה, אלא הוצאה והוצאה גדולה לכן צריך לבדוק האם ההוצאה על מגאן זולה + פוטנציאל תקלות גדול וירידת ערך תלולה , משתלמת מול מתחרה עם מחיר רכישה יקר יותר אך עם פוטנציאל תקלות ושוק יד 2 משופרים.

אי אפשר לחשוד בי כשמרן ברכישת רכב, רכשתי בסכום בו היייתי יכול לקנות משפחתית חדשה מהחברה, רכב ספורטיבי , משומש בן 4 (כיום בן 5.5) שאחזקתו לא זולה במיוחד.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חוץ מבעניין האמינות (שזה גם נתון למחלוקת אבל חבל על הויכוח האין סופי) המגאן טובה יותר מהפוקוס בפרמטרים של נוחות ומרווח, וזה משמעותי. במגאן גם אם מזיזים את הכיסאות הקדמיים אחורה עד הסוף עדיין ישאר מקום לרגליים של הנוסעים מאחור. המגאן ליסינג שלנו הוחלפה בפוקוס וההבדלים האלה מורגשים מאד, גם אני לא מדדתי אף פעם עם מטר.

פורסם

עברתי לפני 4 חודשים לקאיה פורטה אחרי כמעט 4 שנים עם מגאן.

אני יכול לומר שהרכב צפוף יותר(הרבה יותר)ואני באופן אישי קורא לו "לנטיס שנת 2011"

א ב ל -לעזאזל,איזה שיפור מהמגאן.

הרכב ממש זז כשמבקשים,לא מתפרק לחתיכות ואני לא פותח קריאות כל יומיים( שהצרפתייה הייתה בת 4 חודשים כבר הייתי חבר של החבר'ה מהרכב)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=359372

ויכוח ישן נושן שבו הבעתי את "אהבתי" למגאן.

שומר נפשו ירחק.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

גם אני לא מודד עם מטר אבל לעומת המגאן שאתה יושב בה בנוחות מאחור (2 מבוגרים וילד) בפוקוס הבת שלי (בת 9) טענה שאין לה מקום לרגליים.

גם מבחינת נוחות לפחות לי הפוקוס היוצאת לא היתה נוחה. הפריע לי בה המושב ומרווח הרגליים מלפנים.

אני דווקא בודק כמה עולה לי להחזיק רכב כי אני חברה וזה כלי עבודה כך שחשוב לי לדעת מה העלות (לא בטוח שאבחר דווקא בזול יותר אבל חשוב לי לדעת מה ההפרש). עד היום פרט לטנדר איסוזו לא היה הבדל משמעותי בעלויות האחזקה הכוללות של רכבים יפאניים לרכבים אירופאיים כולל המגאן. נכון שהטיפולים במגאן יותר יקרים ושירידת הערך קצת יותר גבוהה אבל מנגד עומד מרווח הטיפולים הכפול, צריכת הדלק (לפחות מול המאזדה 3 והפוקוס) והביטוח הזול שקיזזו כמעט לחלוטין את ההפרש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

pipinoadar, קראתי את מה שרשמת בקישור שצרפת. לא יודע להשוות לקיאה אבל הפוקוס למשל מקרקשת יותר מהמגאן.

חוץ מפלסטיק של פתחי המזגן שהתקלף בגלל טיפטופים של ריחן זבל ב10 ש"ח, לא היו לנו בכלל בעיות עם הפלסטיקים.

אציין כאן שזה אחד הדשבורדים הנחמדים יותר שיצא לי לראות מבחינת החומרים.

פעם אחת ב3 שנים נשרפה נורה השמאלית והצלחתי להחליף אותה בעצמי(!!) למרות שזה לא נח.

הכי מרגיז היה הכרטיס ה"חכם" הזה, ושהמזגן היה עובד בימים חמים מאד השטיח של הנוסע היה מתרטב.

התקלה הכי גדולה הייתה משאבת דלק חשמלית.

בסך הכל הרכב עבר 90K ק"מ ב3 שנים ולדעתי זה בלאי סביר.

הסיבה היחידה שהמגאן הוחלפה בפוקוס היא שהפלואנס מיוצרת בטורקיה.

פורסם

לא יכול להשוות כי לא הייתה לי פוקוס,אבל אכלנו חרא בחברה מהמגאנים שפשוט לבכות.

יש הרבה יפי נפש שמהללים את הרכב אבל אני אחרי 4 שנים(כמעט)איתו ועוד קולגות עם הרכב פשוט לא הפסקנו לקלל את הרכב.

לגבי השלט החכם,חכם חכם-אבל למה המפתח כל הזמן נפרד מהכרטיס??אצלנו מצאנו פתרון ייחודי,שמנו טיפת דבק מהיר וזהו(רק חבל שמדי פעם השלט לא היה עובד והיינו צריכים להוציא בכח את הסוללה(ועל הדרך לפרק את ההדבקה שעשינו)ואז להדביק מחדש.:lol:

אני ממש לא מהלל את הקאיה,שלא תבין לא נכון-אני חושב שזה פחנוע לכל דבר ועניין אבל אי אפשר להשוות בכלל בין הרכבים.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי היה להם פשוט ניסיון טוב עם הרכב, לא חייב להיות יפה נפש בשביל זה:-)

דווקא אצלנו הכרטיס נשאר תמיד בחתיכה אחת, הבעיה הייתה שלפעמים הרכב לא זיהה אותו נתן error ואי אפשר להניע.

הפיתרון היה כמו בקלטות של משחקי וידאו ישנים, לנשוף חזק לתוך הslot של הכרטיס ולהכניס אותו שוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...