Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2 זולה מאוד. מדוע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. לרנו מגאן 2 אין שום בעיות עם הבולמ"ז.

2.טיפולים לרנו מגאן במוסך מורשה לא יקרים יותר מטיפול בכל רכב יפני אחר.

3.אז יש מידי פעם בעיות בחלונות או בכל מיני אלו מתגים, אבל הנוחות של הרכב מפצה על זה.

4.רוב התקלות ברכבים האלו נובעות מטיפול לקוי ברכב או קמצנות של בעלי הרכב.

5.הרכב לא עגלה בכלל

• תגובות 379
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום בבוקר בסיום משמרת לילה אני מדליק את הטלוויזיה, יש את התוכנית הילוך חמישי (יש משהו מעניין) ומה בפרק הפעם??

איך מחליפים נורה במגאן??:lol:

רק בגלל הבושה הזאת לא הייתי מתקרב לרכב הזה, לנותן שירותי דרך מוסמך לקחה כמעט שעה שלמה להחליף נורה וזה כולל הרמה על ג'ק והורדת הגלגל.

לאדם הממוצע זה ייגמר בכניסה למוסך ומחירי עלות גבוהים.

מנגד טענו ברנו שזה בגלל התכנון לבטיחות שרנו נקטו כדי להגיע ל5 כוכבי NCAP אבל בתוכנית יש קצת ראש והביאו למול הרנו את הגולף, שם גם 5 כוכבי בטיחות והחלפת נורה ע"י מנחה התוכנית בפחות מדקה.:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

ראיתי את זה נזכרתי בשרשור ונקרעתי מצחוק.

פורסם

אתה יכול להסתלבט כמה שתרצה אני מחליף באוטו הזה נורה במקסימום דקה.

אגב אנחנו גובים על זה 45 ש"ח בלבד לנורה תוצרת פיליפס.

כל אלו שהוציאו לרנו שם רע אלו אנשים בלי מושג במכונאות או במכניקה בכלל ולרוב גם בחיים שלהם לא נסעו או החזיקו ברנו.

פורסם

ואולי ישנם גם אנשים שאוהבים מאד את האוטו אבל עברו טראומות כשהיו צריכים לקנות חלק מקרסו ?

אני מאד אהבתי את הרנו 5 של הבת שלי, עדיין מדי פעם מוציא אותה (מה שנשאר ממנה) לסיבוב ביער. נדלקת ונוסעת יופי - כמו ג'יפ. העמדנו אותה כשהילדה עברה ללונדון להמשיך דוקטורט והיה צריך חלק קטן במחירי קרסו.איך ניסן לא לקחו ממנו את הסוכנות עם מה שעשה לאלמרה ? הרי היא אמורה היתה לקחת בהליכה אחורה את הלנסר ,לנטיס קורולה וסוברו ? - מדיניות תימחור. אני מבין שהשתנתה אבל לא בראש של הציבור.

פורסם

חלפים מתבלים כמו בלמים שצריך להחליף באופן שוטף עולים פי 2 בכל רכב יפני את זה ידעת?

ידעת שמסן אוויר במאזדה עולה פי 2 מברנו?

אמרתי לך אנשים כמוכם בונים את התדמית הזו.

פורסם

ROEIW

אחת החוכמות הפשוטות מאוד זה לדעת היכן לרכוש כל חלק של כל רכב .

זה נכון לגבי רנו ,זה נכון לגבי מאזדה .

הידעת ?

כללית ,היבואן גרם לנזק תדמיתי גם לניסאן גם לרנו ,כפי שחברת המזרח ,לאו גולדברג ,UMI ריסקו את אופל ווקסהול .

פורסם

כשהייתי מתחזק לבד (הלך וירד עם הגיל מאוברול כולל חריטות וחיווט מלא לפורד 46 ולארקים ,לטיפולים שוטפים עד לפני כמה שנים ועד לכלום היום. הכל במוסך ייבואן) קניתי , הרבה שנים חלקים אצל ג'נרל ברקס בהמסגר. לרנו תמיד אמרו לי ש"רק אורגינל מקרסו" - מה שלשום אוטו אחר לא היה בעיה עם חליפיים איטלקים וסיניים. כך ההשוואה שלי.

פורסם

מחירי החלפים השערוריתיים, זה לא שמועות. במסגרת עבודתי אני מכיר בעלי מוסכים, כולם כאחד יעצו לי לא לנגוע ברנו עקב מחירי החלפים השערוריתיים. בכל זאת רכשתי רנו, עקב היותו עם גיר ידני ומחיר הרכישה הזול. אני לא מאלה שמתבכיינים שהרכב מתקלקל יותר מידי, מניסיוני האישי לא יותר ולא פחות מרכבים אחרים. אני גם לא מאלה שממש אין להם ולא מוכנים לשלם עבור חלקים מקוריים מקצוענות ואמינות, יש לי במשפחה עוד שלושה רכבי VAG, כולם מטופלים במוסך מורשה יבואן. לצערי, רנו הצליחו לשבור לי את המסורת, עברתי למוסך אחר, כל ביקור שדורש מוסך מורשה יבואן, מזכיר לי שהוזהרתי. כמה חבל.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
כשהייתי מתחזק לבד (הלך וירד עם הגיל מאוברול כולל חריטות וחיווט מלא לפורד 46 ולארקים ,לטיפולים שוטפים עד לפני כמה שנים ועד לכלום היום. הכל במוסך ייבואן) קניתי , הרבה שנים חלקים אצל ג'נרל ברקס בהמסגר. לרנו תמיד אמרו לי ש"רק אורגינל מקרסו" - מה שלשום אוטו אחר לא היה בעיה עם חליפיים איטלקים וסיניים. כך ההשוואה שלי.

בלמים למגאן לא עולים יותר מבלמים לרכב אחר (ואני מדבר על מורשה). אם אתה משקלל בפנים גם את אורך החיים שלהם הם יוצאים זולים מאוד (בסביבות ה 80K ק"מ לרפידות).

בחלפים יעודיים המחירים לא זולים אבל גם לא סוף העולם (כאלפייה לבקר מאורר מערכת אורור במורשה למגאן עם בקרת אקלים דיג'י) זה לא זול אבל גם לא יקר במיוחד. גם 1.5K למאורר רדיאטור חדש ומקורי זה לא זול לרכב מודרני אבל גם בשמיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
למה המחיר זול ?

תקלות שבלתי מתקבלות על הדעת ברכבים חדשים שגובלות בסכנת חיים (כיבוי רכבים באמצע נסיעה)

נכון- היתה לי תקלה כרונית כזו במגאן II דיזל שלי. הרכב כבה בנסיעה! לזכותו יאמר שכשאתה עוצר - בד"כ אפשר להניע שוב :-o.

למוסך המרכזי לקח 7 חודשים לפתור את הבעיה, ובכסף שהם השקיעו הייתי יכול לקנות עוד אחת. העצבים שאני בזבזתי - אף אחד לא יכול לתמחר.:x

פורסם

אני יכול לספר לך על מקרים במזדה שמשאבת הדלק כשלה תוך כדי נסיעה מה שגרם לכיבוי הרכב ועוד מקרים של תקלות בהגה החשמלי לא חסרים סיפורים.

במאזדה, טויוטה, דייהטסו רפידות בלם קד' עולות בין 400 ל 500 ש"ח לפני עבודה.

ברנו בין 220 ל 260.

זה נכון שיש לרנו מספר חלפים בעלות לא הגיונית כמו צינור חימום מגומי מחורבן שעולה לא פחות מ 790 ש"ח.

אבל בחלפים של טיפולים שוטפים הם לא יקרים ולעיתים זולים מכל רכב יפני אחר.

פורסם

התפרסם היום בדה מרקר סקר אמינות של חברת ליסינג ומי המשפחתית הכי פחות אמינה? (רמז בכותרת שרשור זה).

פורסם

תודה, baer

אשמח לראות סטטיסטיקה אשר מראה שהגיר ברנו מגאן שובק חיים מוקדם מבכל מכונית אחרת.

מתגים חשמלים ? , חלונות חשמל ? , בדגמים הראשונים אולי, החל מ 2006 אין שום בעיה כזו.

:et voilà

בכבוד המפוקפק של המכונית האמינה פחות זוכה רנו מגאן (2.54 תקלות בשנה). נתוני חברת הליסינג מצביעים על תקלות בכמה מכלולים, בהם מערכת החשמל, תיבות ההילוכים והמנועים, שעלות תיקונם יכולה אף להגיע לעשרות אלפי שקלים.

אולי לא "מוקדם מבכל מכונית אחרת", אבל כנראה מספיק מוקדם וכנראה לעיתים מספיק קרובות כדי לבקר במוסך בממוצע פי 5 יותר פעמים בשנה מעשר המכוניות היותר אמינות בקבוצה. ומדובר כאן במכוניות "שגילן לא עולה על שלוש", כך שלמיטב הבנתי המגאנים האלה כן נופלים תחת הגדרה "החל מ 2006"...

מעולם לא טענתי שהמאגאן חפה מבעיות, אך היא בוודאי לא כמו שמנסים לצייר אותה , הבורות , הטיפשות והדעות הקדומות הם נחלת רוב המגיבים פה אשר מעולם לא הייתה להם צרפתיה ובוודאי שלא מאגאן...

הייתכן שהסיבה לכך של-"בורים" "הטיפשים" האלה "מעולם לא הייתה צרפתיה ובוודאי שלא מאגאן" היא לא רק "הדעות הקדומות"? !Wake up and smell the coffee

אז כן, זה הזמן לשלוף את התקליט הישן של "ליסינג... לא תוחזקו כראוי... עברו התעללות..." רק שבסטטיסטיקה של דה-מרקר לכל המכוניות הייתה "ילדות עשוקה", אבל משפחתית הכי פחות אמינה יש רק אחת: מגאן 2...

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...