Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

בימים אלה אני מחפש דיהטסו סיריון 2007-08 שתהיה שמורה עם קילומטראג' נמוך,, ומצאתי לא מעט מכוניות בחברות הליסינג

שנמכרות ב 15 אל"ש מתחת למיחרון בגלל שהיו בליסינג, עכשיו אני יודע שיש כמה סוגי ליסינג, (יחיד, מרובה נהגים וחברות, משטרה וכד'

איך אני ידע איפה היה הרכב בדיוק, אם זה היה אצל נהג יחיד או ממשלתי, כי כולם רשומים כליסינג, לא??

תודה לעוזרים

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

רוב הסיכויים שלא תדע. קח בחשבון שחברות הליסינג משחקות עם הרכבים וייתכן שיהיה רכב שכתוב עליו ליסינג ושימש בפועל כהשכרה.

לכן תנסה למשוך את המחירון כמה שיותר למטה וכמובן לנסות ולהשיג רכב שמור ככל האפשר.

פורסם

אחרי שעושים לרכב ליסינג הכנה למכירה, כל העבר שלו נמחק.לכן כמעט ואין אפשרות לדעת.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

אין אפשרות לראות לדעתי זה גם לא משנה.

דוגמאות:

1. רכב צמוד למנהל (שהבן שלו פשוט אהב לעשות דריפטים ולצאת לשטח עם מזדה 3)

2. סוכן שטח שכיוון שידע שהרכב אצלו להרבה זמן שמר אליו כמו שלו עם לא יותר

3. באמת יש המון רכבים שרשום ליסינג ומשמשים למכירה.

4.לפעמים אפילו ראיתי מוניות שמורות ברמות שפרטי יכול לדמיין כי זאת מונית צמודה של בן אדם והוא פדנט.

בישבילו להפסיד את הרכב למוסך לתיקון גדול לא שווה הוא מעדיך תיקונים וטיפולים כשנוח לו ולא שיפול באמצע הנסיעה.

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

יש חוק

חוק מכירת רכב משומש (זכאות למידע וגילוי נאות), התשס"ח - 2008.

חפש רכב שהיה מטופל במוסך מורשה. המוסך חייב לשמור את כל ההיסטוריה של הטיפולים של הרכב ויותר מזה אתה יכול לראות את זה לפני הקנייה של הרכב. תחתים אותם על טופס גילוי נאות במכירת רכב משומש.

http://www.iga.org.il/assets/forms/g_naot.pdf

תחפור הכל לפני שאתה קונה. אני קניתי רכב ובעל המוסך המורשה סירב לתת לי את ההיסטוריה. טוב שאני יודע חוקים. כשהראתי לו את החוק הוא ישר נתן לי את כל ההיסטוריה.

בהצלחה.

פורסם

נו, ואיך תיעוד הטיפולים מהמוסך עוזר לדעת, מה היה השימוש ברכב?

הרי לא משנה, האם הרכב היה צמוד לנהג יחיד או במשטרת ישראל, אופן הטיפול ברכב זהה ע"י חברת ליסינג\השכרה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
נו, ואיך תיעוד הטיפולים מהמוסך עוזר לדעת, מה היה השימוש ברכב?

הרי לא משנה, האם הרכב היה צמוד לנהג יחיד או במשטרת ישראל, אופן הטיפול ברכב זהה ע"י חברת ליסינג\השכרה.

כמובן שלא יעזור לדעת הכל. אבל היום אפשר לפחות לדעת משהוא שלפני זה קשה היה לקבל. אני אומר שיחפור טוב לפני שהוא קונה ויש הרבה כתבות ומידע על קניית רכב מליסינג.

תתפלא לדעת אבל לפי ההיסטוריה של הרכב אפשר להגיד הרבההה דברים. אפשר לראות את הקילומטראז' שעסה ואיזה תיקונים בוצעו אם בוצעו הרבה תיקונים לפני הזמן או עקב תקלות שלא אופייניות לרכב זה אז ניתן לשער שאולי הרכב עבר התעללות ומצפות בו עוד הרבה הפתעות.

:-)

פורסם

בד"כ חברת הליסינג יכולה לספר לך היכן הרכב היה (מגזר או אפילו שם של חברה, אבל לא מי ספציפית נהג בו).

הקילומטרז' הממוצע של הרכב אמור לרמוז לך על אופן השימוש ברכב – קילומטרז' ממוצע של 20-40 אלף ק"מ בשנה מרמזים שהרכב היה כנראה בשימוש נהג יחיד. יותר מזה – כנראה שנהגו בו עוד כמה. בנוסף, תוכל לבקש מחברת הליסינג את פירוט ההסטוריה של הרכב. בשורה התחתונה – ההסטוריה פחות חשובה. מה שחשוב הוא שתיקח את הרכב למכון בדיקה שמקובל עליך, ותבדוק אותו לעומק כדי לדעת בדיוק מה מצבו עכשיו. יש מספיק "נהגים יחידים" שלא שומרים על הרכב, בעוד שיש חברות בהם רכב המשמש מספר רב של משתמשים נשמר בצורה יפה.

גיל מאוויס

• תוכן חדש...