Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי לנטיס 96' בסוכנות טריד אין קטנה בראשל"צ. יד שניה פרטית. החדשות הטובות הן שיש עליה רק 65K.

אמרו לי שהחליפו שם כנף, מכסה מנוע, טמבון וקורה קדמית??? שאין לי מושג מה זה אומר, ואני אשמח אם תגידו לי, מה המשמועיות של זה הן מבחינת איכות הרכב והאם צריך להוריד במחירון עקב כך.

על הרכב עצמו יש מלא פגיעות קטנות. בתא מטען הרמתי את הכיסוי וראיתי שם על הפח סימנים של מריחה של כמו של צבע או דבק. המוכר אמר לי שככה זה צריך להיות. אני שמבין במכוניות כמו שיאיר לפיד פעם כתב:" אם אפתח מכסה מנוע ואראה שם תרנגולת מתה, זה לא יראה לי חשוד." האם המוכר דובר אמת או שזה סימני תיקון.

הוא אמר לי שאם בבדיקה יוצא בעיות גיר מנוע הוא משלם עליה. אני גם רוצה להכניס כמובן אם יש בעיות של שאסי. האם גם להכניס להתחיבויות שלו את נושא הפגיעה החשודה מאחורה.

תגידו לי מה דעתכם על הסיפור שלו. האם אפשר להאמין לו ורוץ על האוט הזה, או לעזוב אותו. אני קבעתי איתו ליום ראשון על הבוקר, כך שאני אשמח לקבל את דעתכם המלומדה כמה שיותר מהר.

בתודה מראש לכל העונים.

*הודעתך נערכה, להבא דייק יותר בכותרת*

פורסם

הרכב עבר תאונה באחת הפינות.

החלפת קורה משמעותה שאסי...

בקשר לתא מטען, חלק ממה שיש שם צריך להראות ככה, וחלק אחר יכול להראות ככה בעקבות עבודת פחחות..

קשה לדעת בלי לראות.

ובצורה עניינית : לנטיס זה רכב נפוץ מאוד מאוד מאוד מאוד.

אין שום סיבה להתפשר על אחד עם שאסי או לקנות מסוחר , וכמובן שלא שניהם גם יחד...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לדעתי, יש מספיק לאנטיס פרטיות במצב טוב (גם אם הקילומטרג' שלהם גבוה מ-65K)

ואין סיבה לקפוץ על לאנטיס מטרייד אין עם קצה שלדה.

גם קצת חשוד שהבחור קפץ בהצהרה שהוא מתחייב על מנוע-גיר ולא אמר כלום על שאסי.

אני הייתי מחפש לאנטיס אחרת.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

לנטיס בטרייד אין נשמע חשוד ביותר, בטח רכב שעבר תאונה רצינית או התעללות או אני לא יודע מה, בקיצור להתרחק.

כעיקרון מכוניות כאלה לא אמורות להמכר בטרייד אין היות והשוק שלהם מעולה ואין שום בעייה להיפטר מהם,למשל כנס לאוטו סנטר ותבקש טויוטה או ניסן או אימפרזה-יאמרו לך שאין חיה כזאת, עכשיו תחשוב לבד אם שווה לך להיכנס למקומות כאלה(אני עבדתי באוטו סנטר ולא כדאי לך לדעת מה הולך שם וכיצד מתבצעות העסקאות, אני ראיתי שמוכרים לאנשים מכוניות שכשהריצו אותם לבדיקת הספק הם הראו 60 אחוז מההספק המקורי שלהם והלקוח אפילו לא ידע על כך - הם מעלימים לך את רוב הבדיקה ומראים לך רק מה שטוב וחוץ מזה שכל המקומות האלה יש להם קומבינות עם מכון הבדיקה שנמצא בצמוד....תבין לבד את ההמשך).

אם אין לך מספיק כסף אז תרד שנה שנתיים ותקנה משהו נורמאלי, אל תזרוק סתאם כסף, וחוץ מזה שהקורולה מאותו שנתון והאמפרזה מאותו שנתון והניסן מאותו שנתון, כולן יותר טובות מהלאנטיס ועולות באותו סדר גודל, אז למה לקנות לאנטיס?

• תוכן חדש...