Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי יש לי גרנדה פונטו אתמול קניתי סאב חמוד מאוד.

כשעשיתי את הכיוונים שמתי לב כשהמושב מאחור היה פתוח לבפנים בישביל לכוון. הבאס היה מאוד חזק.

כשסגרתי את המושבים הסאב היה יותר חלש יכול להיות שהפלטה שבניתי מעץ 15ממ חוסמת את הבאס לסלון?

האם עדיף להחזיר את המקורי שהוא מאוד דק אולי 4ממ?

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

למה החלפת את המקורי?

אתה יוכל לעשות חורים של רמקולים (ולקנות רשתות ) 5.1/4 או 6.5 או אפילו 6/9 ולהתקין רשת. (שתהיה הכי צפופה שיש)

או למתוח בד שחור. שלא יראו לתוך הבג'ז. ואז היה לך מעבר אוויר לסאב לתוך הסלון. עם הפלטה העבה.

אגב זה מה שאני עשיתי בכמה רכבים. שלי ושל חברים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יש לי כבר 6X9 מאחור :) חורים עם הרמקולים.

החלפתי כי לא רציתי לחתוך את המקורי

אין לי בעיה שיראו מאחור. כי הכל מושחר ולא רואים בפנים.

רעיון מצויין לעשות חורים חשבתתי על זה נראה לי אני אלך על זה

נוריד כמה ס"מ מהסוף ומההתחלה.

נעלה כמה תמונות של לפני ואחרי גם תודה רבה.

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

קיצרתי את הפלטה באיזה 15 ס"מ התוצאות פשוט נפלאות

סאב יותר חזק פחות רעידות פח (כמעט ואין) פשוט נפלא :lol:

והנה תמונות

זה האחרי כמובן שלא רואים כלום מהחלון

IMAG0222.jpg

IMAG0221.jpg

IMAG0219.jpg

IMAG0217.jpg

פורסם

בתמונה הזאת: ה- RCA נוגע בגוף המגבר לכל אורכו ?

תחשוב מה יקרה לו אחרי מספר פעמים שהמגבר יעבוד בעומסים גבוהים מספר שעות, רמז: הכבל יימס מהחום שהמגבר פולט.

:roll:

attachment.php?attachmentid=258068&d=1317143493

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

הכבל יושב על הצלעות קירור של המגבר והוא שם כבר שנתיים שם האיזור לא מתחמם כל כך.

עף פעם לא חשבתי על זה למזלי שאצלי לא מתחממם :)

פורסם

צלעות הקירור לא מתחממות אצלך ?

אצלי אחרי חצי שעה של עבודה בעומס אפשר להשתמש במגבר בתור תנור חימום :lol:.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

הסיכוי שהחום ימיס את הכבל אפסי.

במיוחד לגבי המגבר שאצלו זה מחובר.

המגבר איכותי (כן כן. זה לאנזר אבל זה מגבר איכותי) והוא לא מתחמם מעוד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הכיסוי מודבק מהצד התחתון. כי בעליון היה בד כזה כמו שמדביקים על תיבות סאב דבק לא תופס אליו:wink:

בחיים אמיתיים כמעט ולא רואים את הגלים שזה יוצר

• תוכן חדש...