Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הזמנתי את הפוביה החדשה 2011 1.4 ידנית, בטופס ההזמנה ראיתי שאני מקבל איתה אמובלייזר ואיתורון, בשיחתי עם נציג המכירות הוא טען שמקבלים גם קודן, השאלה שלי היא האם אתם חושבים שהוא אמור לתת לי תוספת קודן ללא תשלום? יש עוד תוספות שאני אמור לדרוש? כאמור רק בוצעה הזמנה ללא שום התחייבות מבחינתי.

פורסם

לרב ניתנת בנוסף למיגון או הנחת מזומן או דיבורית או חיישני רוורס

בדגם כמו של שהוא עם זמן הספקה ארוך זה מה שמקבלים ברכבים שבמלאי נהוג לקבל יותר

how it's like to drive :twisted:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אז הזמנתי את הפוביה החדשה 2011 1.4 ידנית, בטופס ההזמנה ראיתי שאני מקבל איתה אמובלייזר ואיתורון, בשיחתי עם נציג המכירות הוא טען שמקבלים גם קודן, השאלה שלי היא האם אתם חושבים שהוא אמור לתת לי תוספת קודן ללא תשלום? יש עוד תוספות שאני אמור לדרוש? כאמור רק בוצעה הזמנה ללא שום התחייבות מבחינתי.

כמה שילמת? האם אלו תוספות שאתה ביקשת?

Golf 2008 MK5

פורסם

אז ככה, עדיין לא שילמתי, אך אם האספקה תהיה עוד השנה אשלם 71000 על הכביש, כולל איתוראן, ואם הוא ירשמו ב2012 אז אשלם 75000 כולל האיתוראן, כרגע אני נוטה לחשוב שאני לא רוצה את האיתוראן הזה ולבקש שיורידו לי אותו. הבעיה היא שנציג המכירות טוען שאם אני אתקין קודן ותהיה איזושהי בעיה חשמלית כתוצאה מכך הם מתנערים מאחריות. מה דעתכם בנושא? + מיותר לציין שהתוספת של 4 אלף ש״ח הבדל בין רישום של סוף 2011 או ינואר 2012 נראת לי קצת מוגזמת, האם זה ישתלם במועד המכירה?

פורסם
אז הזמנתי את הפוביה החדשה

פרויד היה חוגג... :-P

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

עזוב את ההתקנות אצל ה"הבונדד" הידוע לשימצה שלהם.

קח את הרכב, תתקין קודנית או כל אמצעי הגנה אחר שבוע לאחר הרכישה בכדי לוודא שאין אצלך קרקושים ברכב.

בהצלחה

Golf 2008 MK5

פורסם
עזוב את ההתקנות אצל ה"הבונדד" הידוע לשימצה שלהם.

קח את הרכב, תתקין קודנית או כל אמצעי הגנה אחר שבוע לאחר הרכישה בכדי לוודא שאין אצלך קרקושים ברכב.

בהצלחה

אוקי, אז אני אוריד את האיתוראן שהם הוסיפו לי ואקבל זיכוי על סך 1000 ש"ח, מקסימום הוסיף אותו עצמאית אצל קלאס A, עדיין אני חושש להוסיף קודן משום שהסוכן מכירות טוען שאם אני אתקין קודן, ותהיה בעיה חשמלית, הם יתנערו מאחריות.

האם יש אמת בדבריו? האם במקרה כזה גם קלאס A יתנערו מאחריות?

פורסם

עצה קטנה, תתקין אך ורק מה שהביטוח דורש ולא מעבר. אל תתפתה לכל מיני "מתנות" שמציאים לך בסוכנות, אפילו מרימי שמשות לא כדאי לקחת מהם.

בדרך כלל רכבים אירופאים והתקנות מקומיות לא הולכים טוב ביחד.

סביר גם להניח ש"רדיו מילאנו" יתקינו לך הכל בסופו של דבר אפילו אם סיכמת על קלאס A.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

תתחדש, אם היית מתעקש על חיישני רוורס היית מקבל גם אותם, תעשה ברור אם אתה יכול לקבל את זה, ההטבה שווה 900 ש"ח. כמו כן שהזמנתי פולו GTI הציאו לי איתוראן סייב ב2400 ש"ח, לא לקחתי מהחברה ואני מתקין אצל אדם פרטי ב1800 ש"ח

פורסם
עצה קטנה, תתקין אך ורק מה שהביטוח דורש ולא מעבר. אל תתפתה לכל מיני "מתנות" שמציאים לך בסוכנות, אפילו מרימי שמשות לא כדאי לקחת מהם.

בדרך כלל רכבים אירופאים והתקנות מקומיות לא הולכים טוב ביחד.

סביר גם להניח ש"רדיו מילאנו" יתקינו לך הכל בסופו של דבר אפילו אם סיכמת על קלאס A.

ומעבר לכך - הביטוח לאו דווקא דורש אפילו קודנית. בזמנו אירגנו קבוצת ביטוח לפאביה (בתחילת המבצע לפני כחודשיים, יש שירשור בפורום) וסגרנו במקום שלא ביקש כלום - לא איתוראן לא כספת לא קודנית ולא נעליים. יש סיכוי שההצעה עדיין עומדת.

מרימי שמשות לא צריך - לחיצה ארוכה על כפתור סגירת הדלתות ברכב מרימה את השמשות (לפחות אני _חושב_ שזה אומר שזה מקורי ...)

אני הזמנתי כל מני פלסטיקה - מגיני בוץ ודברים לתא המטען. אני אמור להגיע להתקנה שלהם מחר (לקח קרוב לחודשיים, אבל חגים והכל ...)

the london underground is not a political movement

פורסם
ומעבר לכך - הביטוח לאו דווקא דורש אפילו קודנית. בזמנו אירגנו קבוצת ביטוח לפאביה (בתחילת המבצע לפני כחודשיים, יש שירשור בפורום) וסגרנו במקום שלא ביקש כלום - לא איתוראן לא כספת לא קודנית ולא נעליים. יש סיכוי שההצעה עדיין עומדת.

מרימי שמשות לא צריך - לחיצה ארוכה על כפתור סגירת הדלתות ברכב מרימה את השמשות (לפחות אני _חושב_ שזה אומר שזה מקורי ...)

אני הזמנתי כל מני פלסטיקה - מגיני בוץ ודברים לתא המטען. אני אמור להגיע להתקנה שלהם מחר (לקח קרוב לחודשיים, אבל חגים והכל ...)

אצל איזו חברה? בכל החברות הזולות דורשים קודן ולא איתורית, וההצעות אצל אלייד או פניקס שדורשות רק איתוראן או לא כלום, מעל 5000 ש"ח למקיף וחובה, שזה המון.

פורסם
אצל איזו חברה? בכל החברות הזולות דורשים קודן ולא איתורית, וההצעות אצל אלייד או פניקס שדורשות רק איתוראן או לא כלום, מעל 5000 ש"ח למקיף וחובה, שזה המון.

דן-מור: http://dan-mor.co.il/

תרים אליהם טלפון, תבקש לדבר עם רעות או סמדר ותגיד שאתה מתעניין בתנאים שניתנו לקבוצת הפאביות שטל אירגן.

the london underground is not a political movement

פורסם
דן-מור: http://dan-mor.co.il/

תרים אליהם טלפון, תבקש לדבר עם רעות או סמדר ותגיד שאתה מתעניין בתנאים שניתנו לקבוצת הפאביות שטל אירגן.

תודה רבה, אני מקווה שזה יהיה רלוונטי מכיוון שהרכב יגיע רק בינואר.

• תוכן חדש...