Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סל"ד נמוך במזדה b2500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מזדה b2500 שנת 99 דיזל. בזמן נסיעה האוטו לא סוחב והסל"ד לא מגיע ל 4000 גם במצב של ניוטרל ובפול גז הסלד מגיע ל3900 מקסימום רציתי לדעת אים זאת הסיבה שאין סחיבה ואיך אפשר לפתור את הבעיה .תודה.

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מחייה את השירשור הזה מהמתים, אצלי ישנה גם בעיית סחיבה באותו רכב, לא סוחב עם נגררת, לא סוחב בעליות, לא סוחב בחול עמוק, בטורים גבוהים מוציא עשן לבן.

הוחלף פילטר אוויר,פילטר סולר, שמן מנוע יש וגיר יש.

מישהו טען לכיוון משאבת סולר, פשוט לכוון אותה כמו דיסטרביוטר (למי שמכיר איך זה ברכב הזה)

24 שנה אני בעולם הבנזין ולפני שבועיים נכנסתי לסולר אז שפכו מהידע שלכם זה לא יזיק בכלל.

יש לי 205 סיבות לאהוב אותה :silly:

פורסם

יש למשאבת הזרקה כוון הזרקה שאותו צריך לעשות אך אני חושש שזה לא מספיק ויהיה צורך לכוון או לשפץ את המשאבה

מבחינת עשן בזמן שלא סוחב האם מעשן שחור או לבן/אפור?

פורסם

בצינור כניסת הסולר למשאבת ההזרקה ישנו פילטר רשת קטן שלעיתים נסתם וגורם לתופעה המתוארת.

לפני שאתה הולך לשיפוץ משאבה יקר, נתק את צינור כניסת הדלק למשאבה,הפילטר הקטן יושב בתוך פתח הכניסה למשאבה מתחת

לקפיץ קטן. על מנת להוציא אותו יש להשתמש בחוט ברזל דק מקופל בצורת וו, לשלוף את הפילטר ולנקות אותו.

אם הבעיה לא נפתרת, כנראה שראש משאבת ההזרקה שחוק ויש לשלוח את המשאבה לשיפוץ.

פורסם

אוטו לא עבר 90 קמ"ש ועושה טובה שמגעי לזה.

הלכתי לדיזל השרון.

תן גז הוא אמר לי. נתתי גז עד הסוף יצא עשן.

הלך לאגזוז מאחורה ואמר לי תן גז בהדרגה.

נתתי טיפה גז,כלום, נתתי עוד טיפה, כלום, נתתי קצת יותר מחצי מהלך דוושה, התחיל לגמגם ולהוציא עשן.

ההבחנה שלו: בוכנה בתוך המשאבה תפוסה.

מחר רק יהיה לו זמן לפרק.

מה אומרים?

פורסם

אני עובד הרבה עם המנועים הללו ואומר לך מניסיון רב.......

סיכוי גבוהה לסתימת דלק פשוטה, התיקון פשוט וזול........

כמו שרשמתי מקודם ישנו פילטר רשת קטן בכניסת הדלק למשאבת ההזרקה, יש לפרק ולנקות ולהחזיר אותו למקום........

רוב הסיכויים שהבעיה תיפתר, רבע שעה עבודה במוסך.............

קודם כל עשה זאת ורק אחרי זה תמשיך הלאה............

פורסם

טוב, אז ביקרתי שוב בדיזל השרון, אחרי שחיכיתי 3 שעות בתור אחד המכונאים נתן למשאבת סולר מכה קטנה כדי לכוון אותה למקום (לא פירקו אותה בכלל) ניפרדתי מ200 שקלים והאוטו נוסע יותר טוב מתמיד.

מעניין.

• תוכן חדש...