Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה:איך מתאימים קרבורטור למנוע?בתיאוריה ,אם התושבות מתאימות למניפול,אפשר לשים קרבורטור של דייטסו שרייד למנוע V-8 של מוסטנג :-P.(ואני מבין שהרכב לא יזוז,ואולי לא יניע?) ובכן,אפשר לקחת נניח קרבורוטור שהיה בשברולט קורבט V-8 ולהרכיב

בפורד ממוסטנג V-8 ? במה ובאילו נתונים מתחשבים כשבאים להתאים קרבורטור למנוע? המלצות יצרן?

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם

צביקה, המחשבונים תורמים עד מאד לחישוב אך חסרים לך כמה נתונים לגבי המנוע שלך כדאי להגיע למידה מדויקת , לכן רצוי לך בנוסף להסתמך על נסיון של אנשי מקצוע , או אנשים בקיעים בתחום , מנסיון אני יכול להמליץ לך על קרברטור של אדלברוק או הולי 4160 שניהם עם ספיקה של 600 cfm, כאשר האדלברוק יותר אמין וקל לכיוון ועובד בצורה מעולה עם מנועים מקוריים. בהצלחה 

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

דודי,השאלה היתה כללית ולאו דווקא למוסטנג שלי.אגב,המנוע שלי הוא 302.וקרבורטור בעל ספיקה של 600 CFM יתאים גם ל 289 ?

הכנסתי נתונים לטבלה ,ואכן קיבלתי מעט יותר מ- 600 CFM.קובי,יש בארץ מכונים או אנשי מקצוע,או אתרים,לינקים וכו' בנושא, שיכולים לתת הסבר מקצועי לשאלה? מדובר על סקרנות מקצועית נטו.וגיורא,אתה סוכן של הולי ?:mm_wink: שבת שלום לכולם

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם

לי יש את האחוזים של הולי בארץ , בכל מיקרה צביקה תרים לי טלפון אני אסביר לך הכל , יש לך את המספר

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

מניסיון שלי.

כמו שקובי אמר, יותר קל וזול לחיות עם אדלברוק.

אני הרכבתי את שלי עשיתי כיוון לפי הדיסק המצורף וזה הספיק ונוסע מצויין.

לא הרגשתי צורך לכיוון מקצועי יותר.

הרכרב מניע בקלות סוחב מצויין והצריכת דלק אם אפשר לומר נסבלת.

• תוכן חדש...