Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפאביה במבצע חזרה למלאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקליאו גם עלתה מ69 ל72? המחיר הוא "על הכביש" או לפני אגרות?

MB, הצפי לפביה 1.4 ידנית הוא ינואר פברואר וניתן עדיין לרשום הזמנות.

עריכה: מה לגבי ה206+? המחיר שלה נשאר על 80?

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה שחלק\כל ממתיני 2012 יזכו לעדנה ויקבלו את הרכב במשלוח שאמור להגיע בתחילת דצמבר

שזה גם אומר שהמחיר אמור לרדת ל-69K בחזרה + מסירה מוקדמת משמעותית :-)

לי אישית נמסר שהזמנה שלי שתוכננה לסוף השנה, המשלוח יכנס בתחילת דצמבר.

בדיוק הצלבתי מידע אם רוכש פאביה "2012" שנאמר גם לו שהמשלוח יוקדם לתחילת דצמבר.

אם כל זה נכון, שאאפו לצ'מפיונס.

פורסם
נראה שחלק\כל ממתיני 2012 יזכו לעדנה ויקבלו את הרכב במשלוח שאמור להגיע בתחילת דצמבר

שזה גם אומר שהמחיר אמור לרדת ל-69K בחזרה + מסירה מוקדמת משמעותית :-)

לי אישית נמסר שהזמנה שלי שתוכננה לסוף השנה, המשלוח יכנס בתחילת דצמבר.

בדיוק הצלבתי מידע אם רוכש פאביה "2012" שנאמר גם לו שהמשלוח יוקדם לתחילת דצמבר.

אם כל זה נכון, שאאפו לצ'מפיונס.

באמת?

מישהו יכול לחזק את מה שנאמר,גם לי מונחת הזמנה על השולחן ולא נאמר לי כלום.

פורסם
באמת?

מישהו יכול לחזק את מה שנאמר,גם לי מונחת הזמנה על השולחן ולא נאמר לי כלום.

תתקשר אליהם, גם לי אמרו שההזמנה שהיתה אמורה להגיע רק בינואר הוקדמה, וגם לכמה ח'ברה מהעבודה שלי שהזמינו את הרכב.

פורסם
תתקשר אליהם, גם לי אמרו שההזמנה שהיתה אמורה להגיע רק בינואר הוקדמה, וגם לכמה ח'ברה מהעבודה שלי שהזמינו את הרכב.

ואוו,הלוואי וזה נכון.

ובאמת נזכה לקבל את המחיר הישן?

פורסם
ואוו,הלוואי וזה נכון.

ובאמת נזכה לקבל את המחיר הישן?

אם נקבל לפני ינואר, הרכב אמור לעלות 69K, גם בשביל אלו בשורות מצויינות.

איזה צבע לקחת?

פורסם

משיחה עם הסוכנות היום נאמר לי - כרגע לא ידוע,יכול להיות שכן ויכול שלא, אם יכנס וימסר ב2011 המחיר יהיה לפי 69 ואם לא,75.

נקווה שיהיה ב2011.

לשאר הממתינים אשמח אם תעדכנו פה מידע חדש שנמסר לכם.

פורסם

אני הזמנתי ואמרו לי שהיא תגיע בנובמבר לפני כמה ימים אמרו שהיא תגיע כבר ממש עוד שבוע,

שאלתי אם אני רוצה להחליף צבע לשחור והם אמרו שהמשלוח הבא צריך להגיע ב8 לדצמבר אבל זה סיכון שאם יגיע זה יהיה לפי 69K אבל אם יגלוש מסיבה כלשהיא לינואר זה יהיה 75K.

מישהו יודע בכלל למה העלייה הזו של המחיר הרי המחירון היום נקבע על פי חודש עלייה לכביש לא שנה..

פורסם

סתם ניחוש:

יכול להיות שמשרד האוצר שינה את המדרגות של הזיהום? אני זוכר שדיברו על זה שההנחה למדרגה תישאר זהה אבל הדרישות לכל מדרגה יהיו יותר קשות.

פורסם
אני הזמנתי ואמרו לי שהיא תגיע בנובמבר לפני כמה ימים אמרו שהיא תגיע כבר ממש עוד שבוע,

שאלתי אם אני רוצה להחליף צבע לשחור והם אמרו שהמשלוח הבא צריך להגיע ב8 לדצמבר אבל זה סיכון שאם יגיע זה יהיה לפי 69K אבל אם יגלוש מסיבה כלשהיא לינואר זה יהיה 75K.

מישהו יודע בכלל למה העלייה הזו של המחיר הרי המחירון היום נקבע על פי חודש עלייה לכביש לא שנה..

ממתי ההזמנה שלך?

פורסם
מה הסיכוי לקבל הטבה בקנייה של הרכב (אביזור/הנחה על טיפול ראשון)?

האם יש מישהו שקיבל הטבה כלשהי?

קיבלתי מהם טיפול, אבל זה היה במרכז המסירות שלהם אחרי שהזמנתי אביזרים (מגיני בוץ, פלסטיקים למיניהם לתא המטען וכו) ולא במעמד רכישת הרכב.

the london underground is not a political movement

• תוכן חדש...