Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אני בן 17, ומתעניין עכשיו בקניה של רכב עד 70K.

כרגע אני בהתלבטות בין שני רכבים(כמובן שהמלצות אחרות יתקבלו בחום):

פולקסווגן פולו שנת 2008 מנוע 1.4 ידנית עם 16,000 ק"מ,

או פיג'ו 206 פלוס חדשה גם מנוע 1.4 ידנית.

אני מחפש אוטו מגניב וספורטיבי, ואני לא מצליח להחליט איזה משני הרכבים שהזכרתי יותר טוב...

אשמח אם תתייחסו לכמה שיותר פרמטרים בהשוואה בין השניים, ולא רק לכוח של המנוע...

תודה רבה!

פורסם

אלו לא רכבים ספורטיבים,אני מציע לך להיכנס לסוכנות פיגו ולראות,החומרים ב פולו יותר איכותים,אך הפיגו חדשה מה שאומר אחריות.

אתה יכול לקרוא מבחן באתר על 206 עשו לה לא מזמן,תקבל משוב טוב עליה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ה 206 הרגילה ללא ספק יותר לחובבי הגה למראת שה 1400 לוקה בחוסר כוח, הפולו מנתקת אותך מהכביש, ההגה קל מידי ולא מתקשר, גם המנוע כ"כ שקט שלא מרגישים אותו.

עם זאת הפולו מרגישה איכותית יותר ונותנת נוחות נסיעה גבוהה.

גם ה 206 די נוחה.

בהצלחה.

אוהב מוטוריקה וגם רטוריקה.

פורסם

חבר קנה את ה206+, לדעתי זה גימיק ומיותר לרכוש את הרכב הזה. הוא ישן, איכות החומרים ירודה והמרווח מאחור שואף לאפס. נסענו ארבע מבוגרים (1.75) ברכב וזה היה סיוט.

כמו כן במקרה של מכירה לך תסביר לקונה שיש לך 206+ ולא 206 רגילה

בפולו איכות החומרים טובה יותר, אני חושב שהעיצוב טוב יותר, ובכלל מדובר ברכב חדש ובטיחותי.

פורסם
חבר קנה את ה206+, לדעתי זה גימיק ומיותר לרכוש את הרכב הזה. הוא ישן, איכות החומרים ירודה והמרווח מאחור שואף לאפס. נסענו ארבע מבוגרים (1.75) ברכב וזה היה סיוט.

כמו כן במקרה של מכירה לך תסביר לקונה שיש לך 206+ ולא 206 רגילה

בפולו איכות החומרים טובה יותר, אני חושב שהעיצוב טוב יותר, ובכלל מדובר ברכב חדש ובטיחותי.

גם אני חושב שבכללי הפולו עדיפה על ה206 פלוס, אבל יש הבדל קוסמטי מאוד רציני בין 206 לגרסת הפלוס שלה בעיקר מלפנים.

אני לא חושב שמישהו לא ישים לב להבדלים האלה.

אוהב מוטוריקה וגם רטוריקה.

פורסם
גם אני חושב שבכללי הפולו עדיפה על ה206 פלוס, אבל יש הבדל קוסמטי מאוד רציני בין 206 לגרסת הפלוס שלה בעיקר מלפנים.

אני לא חושב שמישהו לא ישים לב להבדלים האלה.

עשינו האמת השוואה, בהחלט יש "עדכון" אבל אל תשכח שזה עדכון לרכב שנמכר משנת 2002 בישראל!

אין ויכוח בכלל איזה רכב עדיף לדעתי לפחות..

פורסם

206+

יתרונות: 4 שנות אחריות, הרבה יותר מהנה לנהיגה, עיצוב, נוחות נסיעה.

חסרונות: הנדסת אנוש, אבזור קמצני, מרווח לרגליים במושב האחורי.

פולו

יתרונות: איכות חומרים, הנדסת אנוש, מרווח מאחור.

חסרונות: נוחות נסיעה, עיצוב זקן, אינה מהנה לנהיגה כמו ה-206, צ'מפיון מוטורס.

האבזור של הפולו תלוי בגרסה.

שניהם אמורות להיות עם ביצועים וצריכת דלק דומים ואבזור בטיחותי דומה.

ה-206+ שלי עושה 1/15 ואני לא נוהג כמו סבתא.

פורסם
206+

יתרונות: 4 שנות אחריות, הרבה יותר מהנה לנהיגה, עיצוב, נוחות נסיעה.

חסרונות: הנדסת אנוש, אבזור קמצני, מרווח לרגליים במושב האחורי.

פולו

יתרונות: איכות חומרים, הנדסת אנוש, מרווח מאחור.

חסרונות: נוחות נסיעה, עיצוב זקן, אינה מהנה לנהיגה כמו ה-206, צ'מפיון מוטורס.

האבזור של הפולו תלוי בגרסה.

שניהם אמורות להיות עם ביצועים וצריכת דלק דומים ואבזור בטיחותי דומה.

ה-206+ שלי עושה 1/15 ואני לא נוהג כמו סבתא.

נהגת על הפולו שאתה מדבר על התנהגות כביש מול ה206+?

פורסם

כן, נהגתי ואתה?

ה-206+ הרבה יותר מהנה לנהיגה מהפולו.

אני ממליץ לך לקחת את ה-206+ של חבר שלך לכביש מפותל והררי, רק אז תוכל להבין את הקטע שלה.

פורסם
כן, נהגתי ואתה?

ה-206+ הרבה יותר מהנה לנהיגה מהפולו.

אני ממליץ לך לקחת את ה-206+ של חבר שלך לכביש מפותל והררי, רק אז תוכל להבין את הקטע שלה.

תתפלא, נהגתי על גרסת ה1.2TSI וגם על הפיגו'

לקחת את הרכב לכביש מפותל? אנחנו לא במסלול פורמולה 1 ולא בכל נסיעה נפגשים בכבישים שמחים ומהנים לנהיגה.

אני פשוט חושב שהחבילה "הכוללת" של הפולו טובה יותר.

וכתבת שהיא מצ'מפיון וזה חיסרון, שבוע שעבר רכשתי את הרכב שלישי שלי מצ'מפיון (GTI) ועד היום לא נתקעלתי בבעיות מול היבואן או במוסכי היבואן. ההפך הוא הנכון, כאשר היתה לי בעיה במנוע 1.4TSI המנוע הוחלף אחד חדש שנת 2010 וקיבלתי שנת אחריות נוספת. הכל סביב צ'מפיון שמועות ועיוות של המציאות, גם סביב מאיר ומכשירי תנועה שמעתי כל מיני אמירות למינהן..

פורסם
תתפלא, נהגתי על גרסת ה1.2TSI וגם על הפיגו'

שים לב, כאן לא מדובר בפולו TSI אלא בפולו 2008 עם מנוע 1.4.

יש "קצת " הבדל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בגדול, זו ארופאית וזו ארופאית, עם יתרון קל לפולו, בגלל שמה לעשות, פולקסווגן זה אוטו יותר טוב מפג'ו. מבחינת נוחות אין על הפג'ו, אך איכות חומרים, הנדסת אנוש, סחירות ואמינות הפולו לוקחת.

אבל אם כבר אז עדיף רכב חדש בגלל כל הצרות שאין ברכב חדש לעומת משומש וללא אחריות.

למה שלא תנסה קליאו חדשה? או אפילו פאביה? (מועדון ה70 אלף התרחב גם עד הפאביה) למה דווקא פג'ו שלא החליטה שהקדימה שלה הוא 207 והאחורה 206?

צירפתי לינק לכתבה מעניינת מוואינט שעלולה לעניין אותך:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4109029,00.html

בהצלחה :)

הכי שומר בארץ :scatter:

AAA: Audi 80>Audi A6>Alfa Romeo GT

פורסם

במיוחד כשעכשיו אחד מהפורום דיווח שהפאביה חזרה למלאי,לא רואה סיבה להעדיף פולו משומשת עליה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...