Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סוזוקי בלנו שקניתי לפני כמה ימים שנת 1997 עלה לי 11000 אלף שח- מחיר מוגזם ומופקע שאני מבין עכשיו.

די אכלתי אותה עם האוטו כי אחרי שקניתי התברר שצריך להחליף ברקסים (400 שח) רצועת מנוע- 150 שח

וגם כנראה ממיר קלטיטי שזה בכלל עולה 800 שח אם לא יותר כי האוטו מפולט ריחות

עכשיו מתברר לי שגם בנסיעה מחוץ לעיר במהירויות של 90 ומעלה האוטו מצליח לעשות רעש וכאילו הוא נחנק ורועד. מה יכול הסיבה/הסיבות לכך?

זה ממש סיוט לנסוע עם האוטו מעל 90 קמ"ש. שאני לוחץ על הגז הוא ממש רועד וצורח כזה.

בנוסף לפי דעתכם כמה הייתי צריך לשלם על אוטו כזה? שיש לי גם קילופים קטנים על האוטו?

פורסם

דבר ראשון , תתחדש .

לכל אוטו ובטח לאוטו ישן יש בלאי .

למה ציפית ? שהברקסים יהיו חדשים ?

עשה יישור קו ואח"כ תהנה מהאוטו .

בסה"כ האוטו אמין מאוד וקל לטיפול .

אם בעתיד יהיו לך שאלות , נשמח לעזור לך .

פורסם

המחיר ששילמת עבור הרכב זה לאחר כל הגילויים של הברקסים, רצועת מנוע, ממיר קטליטי והרעש שאתה חווה שאתה מגיע ל90 קמש?

פורסם

קודם כל לא לקחתי את האוטו לבדיקה מקיפה. אלא רק למכונאי שהוא חבר שלי שיבדוק שהגיר והמנוע טובים - עשה לי בדיקה בחינם. זה שני הדברים שהיו הכי חשובים לי באוטו. ולא רציתי להשקיע 600 שח בבדיקה מקיפה לרכב. מה עוד שלא ידעתי שיש בעיה באגזוז. בברקסיים הקדמיים. אבל אני לא מבין אף אחד פה בפורום לא יכול לענות לי על השאלה - כמה עולה רכב כזה? עם בתקלות שלי. בוא נאמר כמה הפסדתי עליו לאחר מעשה.

פורסם

המחיר לגרסה ידנית הוא 12700

המחיר לגירסה האוטומטית והמאובזרת 14400

אם האוטו לא עבר איזה תאונה קשה והמנוע והגיר תקינים המחיר טוב מאוד ולא יצאת פרייר כהגדרתך .

כמו שכתבתי לך , בהתחלה תהינה לך הוצאות על צמיגים , צינורות כיוונים פה ושם וזהו .

לגבי הרעש שכתבת עליו תבדוק שכפתור האובר דרייב לא לחוץ ולכן אתה נוסע בהילוך 3 במהירות גבוהה .

פורסם
אבל אני לא מבין אף אחד פה בפורום לא יכול לענות לי על השאלה - כמה עולה רכב כזה? עם בתקלות שלי. בוא נאמר כמה הפסדתי עליו לאחר מעשה.

אף אחד גם לא יגיד לך, אולי יזרקו סתם סכומים באוויר.

כדאי להתייעץ לפני ולא אחרי.

אחרי שהעיסקה נסגרה, והועברה בעלות - אין לזה כל משמעות.

אל תאכל את עצמך ואל תחשוב כמה הפסדת או כמה הרווחת.

הרכב הזה עולה 11000 שקל בדיוק, כי זה מה ששילמת.

בשלב זה מה שמעניין אותך זה לתקן את הדרוש תיקון ולהנות מהרכב.

פורסם

אצלי זה הגרסה הרגילה שהמחירון עליה הוא 12700.

דבר שני בלוח המחוונים דולקת נורה שאומרת: o d off

מה זה ההערה הזו והאם זה בסדר צריך להיות כבוי?

האם מישהו מכיר מכון לבדיקת רכב באשקלון או אשדוד שלוקח על בדיקה 200-300 שח לפני בדיקה שלהבא אני ידע ולא

יצא מופסד..

ותכלס אני אוכל את עצמי מי רווצה להיות מופסד בקנייה

פורסם

זה אומר שאייל צבי צדק , ואתה נוסע בהילוך שלישי ב 90 קמ"ש.

כדי שהאוטו יעביר להילוך רביעי , תלחץ על הכפתור שוב.

פורסם

על ידית ההילוכים, מתחת ללחצן המשבת יש כפתור קטן.

תלחץ עליו ותראה שנורת O/D OFF נעלמת.

זה יאפשר לתיבת ההילוכים לשלב להילוך רביעי וכמובן נסיעה במהירות גבוהה תתבצע בסל"ד (טורים) נמוך יותר ועם פחות רעש.

פורסם

זה אומר שהתיבה לא מעבירה להילוך רביעי ולכן המנוע צועק.

עליך ללחוץ על לחצן האובר דרייב עד שהנורה נכבית. או שהוא ממוקם על הידית הילוכים או לידה

פורסם

אני רק יכול להרגיע אותך כבעל בלנו שמחזיק אותו כבר 10 שנים ולא מתכוון להחליף אותו בקרוב, שזה הרכב הכי אמין שהיה לי.

קל וזול לטיפול, נוסע טוב , ומאד חסכוני בדלק.

כל רכב בן 14 שנה שהיית קונה היית מוצא מאד מהר בעיות, ומוציא כסף על מנת ליישר קו.

סה"כ נראה שעשית קניה טובה למרות הבעיות שגילית.

וכמו שאמרו לך, תבדוק אם ההילוכים נמצאים במצב OVERDRIVE. לפעמים לוחצים על הלחצן בידית ההילוכים בטעות עם הברך.

לגבי הקילופים בצבע, זו מחלה ידועה של הרכב הזה, זה לא הצבע שמתקלף אלא שכבה דקה של לכה (CLEAR COAT) שהשמש משמידה אותה עם השנים, כשהיא מתקלפת הצבע שמתחת מתגלה והוא פחות מבריק. אין יותר מידי מה לעשות עם זה.

• תוכן חדש...