Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בידיוק אותו דבר קורה ברשתות למוצרי חשמל. תתקשר ל רר כמה עולה מקרר מדגם מסויים ומחירים לא תקבל בטלפון

זוכרים את הפרסומת ״זה כן לטלפון״...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Nakamichi - אם כך יש ענפים בהם פשוט לא תרכוש דבר, כיון שהפגישה האישית היא הסטנדרט.

ואני חוזר - במקרה זה, כיון שמועדונים שונים נותנים שירותים שונים לחלוטין קשה מאוד להשוות את התמורה בלי לבחון את המקום בעיניים. אני אספר לך שאם הייתי בוחר מכון כושר לפי סקר שווקים טלפוני הייתי בוחר במועדון מסויים, ומפסיק את המנוי לאחר שנה מחוסר שביעות רצון. בחרתי מועדון לפי השירות ולמרות שאני משלם מחיר כפול בהשואה למועדון השכן ברור לי שהתמורה מצדיקה את המחיר, אבל בלי לבקר במקום לא יכולתי לדעת זאת.

אני חוזר לדוגמא הקלאסית של שירותי סלולר - האם היית מוותר על ביקור במרכז או נקודת מכירות לפי ההצעה שקיבלת בטלפון?הרי אתה יודע שבמו"מ אחד על אחד עיניים כאשר הנציג יראה שאתה רציני תוכל להשיג תנאים יותר טובים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בידיוק אותו דבר קורה ברשתות למוצרי חשמל. תתקשר ל רר כמה עולה מקרר מדגם מסויים ומחירים לא תקבל בטלפון

זוכרים את הפרסומת ״זה כן לטלפון״...

גם בסופר לא ימסרו לך את מחיר הריבה.

לגבי חנויות החשמל - יש ZAP שנותן לך כוח מיקוח. כאשר אני פונה לרכישת מכשיר חשמלי אני מגיע מצויד בטלפון מתאים, ואם אפשר משאיר מאחור את אחד הבנים עם חיבור ל-ZAP שמשמש אותי לצורך המיקוח. בתנאים אלה למחיר הרשמי כלל אין משמעות כיון שהנות לעולם תרד למחיר ZAP.

דווקא בחנויות החשמל חשוב לבקר כיון שלעתים קרובות אותו מוצר ימכר בשמות שונים ועם הפרשים עצומים במחיר, מה שיקשה עליך לגלות בבירור טלפוני או אינטרנטי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המכון הזה זוועה, תפסו שם תחת של high society. יקר בסדר גודל של הולמס פלייס אך עם ציוד בירכות ומתקנים הרבה פחות איכותיים.

אני ממליץ על מרכז הספורט בנווה שאנן - מתחת לטכניון, לא תמצא מקום טוב יותר בחיפה/נשר בכל הקשור לתמורה למחיר.

יש שם פשוט הכל מהכל -בריכות (מקורה כל השנה, פתוחה, וגלים בקיץ), מגרשי טניס, כדורסל/רגל, חדר כושר גדול שתי קומות, כל סוגי הג'קוזי והסאונות ובטח יש עוד כמה מתקנים ששכחתי.

אגב הבריכות בטכניון לא ברמה מי יודע מה. בתור סטודנט שנוהג לבקר שם לעיתים קרובות, לא רואה סיבה להעדיף אותם ע"פ אלו שבמרכז הספורט.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מה שאתה קורא "מרכז הספורט נווה שאנן" נרכש על ידי הולמס פלייס וממותג כ"הולמס פלייס פמילי". הזכרתי אותו קודם.

איני יודע מה מחיר המנוי כיום, אבל הבריכות זכורות לי לטובה מהעבר הרחוק (לפני כ-15 שנה הייתי שוחה שם מדי יום), ובינתיים המקום שופץ.

פורסם
Nakamichi - אם כך יש ענפים בהם פשוט לא תרכוש דבר, כיון שהפגישה האישית היא הסטנדרט.

ואני חוזר - במקרה זה, כיון שמועדונים שונים נותנים שירותים שונים לחלוטין קשה מאוד להשוות את התמורה בלי לבחון את המקום בעיניים.

נכון, אבל זה לא כל כך קשור. מכון כושר אתה תבדוק בכל מקרה בעיניים ובידיים לפני החתימה על מנוי יקר,

אבל סתם, כשירות לאזרח הפשוט, לתת מחיר, זה כל כך קשה?!?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אישתי החליטה שהיא רוצה ללמוד גרמנית, הרימה טלפון למכון גטה בתל אביב, 24 שניות לאחר מכן היה לנו במייל לוח שעות מלא של כל הקורסים שיפתחו בשנה הקרובה כולל ימי לימוד, שעות לימוד וכמובן תעריפים (גרמנים או לא גרמנים?).

טלפון נוסף לברליץ בכדי להשוות מחירים נענה בתגובה התמוהה "את חייבת להגיע לבית הספר על מנת לבצע שיחת התאמה שנדע לאן לשבץ אותך".

מה יש לבצע שיחה, חוץ מ אוף וידרזיין הבחורה לא יודעת כלום!

ביקשנו לדבר עם האחראי ןקיבלנו ממנו תשובה זהה, שלחנו מייל מחלקת שרות לקוחות שלהם ונתקלנו בתגובה זהה עד שהבנו, לא שיחת התאמה ולא נעליים, פשוט כשהיא תשב שם יהיה להם הרבה יותר קל ללחוץ עליה להרשם כאן ועכשיו כי אנחנו עושים לך מבצע, משהוא מהסרטים.

אז החלטנו שברליץ ישארו עם שיטות השיווק האגרסיביות שלהם ואישתי נרשמה לגטה ועכשיו תוכל להגיד לי איך ליבה דיך, מיין שאץ!:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עמידות בפני אנשי מכירות זו תכונה שצריך לפתח בכלל בלי קשר לנושא השרשור. כאשר אני ניגש למקום כלשהו בכוונה לברר תנאים ומחירים אני מחליט על כך מראש, ואיש המכירות לא יצליח למכור לי דבר עד שאסיים את סבב הבירורים.

פורסם

ואני חוזר - במקרה זה, כיון שמועדונים שונים נותנים שירותים שונים לחלוטין קשה מאוד להשוות את התמורה בלי לבחון את המקום בעיניים. אני אספר לך שאם הייתי בוחר מכון כושר לפי סקר שווקים טלפוני הייתי בוחר במועדון מסויים, ומפסיק את המנוי לאחר שנה מחוסר שביעות רצון. בחרתי מועדון לפי השירות ולמרות שאני משלם מחיר כפול בהשואה למועדון השכן ברור לי שהתמורה מצדיקה את המחיר, אבל בלי לבקר במקום לא יכולתי לדעת זאת.

אני חוזר לדוגמא הקלאסית של שירותי סלולר - האם היית מוותר על ביקור במרכז או נקודת מכירות לפי ההצעה שקיבלת בטלפון?הרי אתה יודע שבמו"מ אחד על אחד עיניים כאשר הנציג יראה שאתה רציני תוכל להשיג תנאים יותר טובים.

שמע, שאני בא לרכוש משהו אני נוהג לעשות סקר שוק קטן לפני.

גם אני עמדתי בפני אותה דילמה במכון כושר, התקשרתי לכמה מכוני כושר.

ההצעות נעו בין 100-400 ש"ח בחודש דמי מנוי. וזה כמובן הפרש עצום וגם התמורה שאתה מקבל שונה מאוד.

אבל מראש ידעתי שאם התקציב החודשי שלי הוא 200 שקל אני לא אלך לאלו שהציעו לי ב-400 לחודש. אלא לאלו שהציעו לי עד 250 או 300 כי שמה עוד אפשר לרדת.

אז מבין אלו שמתאימים למסגרת אלך ואעשה בדיקה מקיפה יותר כי הם רלוונטים.

זה הרגשה ממש מעצבנת לשבת לפגישה של זיוני שכל של חצי שעה שמבזבזת את הזמן שלי, וגם דורשת ממני התארגנות ונסיעה למקום מסויים בשביל שבסוף יידפקו לי מחיר שאם היו אומרים לי אותו מראש בטלפון הייתי יודע שחבל על הזמן שלי.

גם בקשר לפלאפונים וכל דבר אחר - תמיד יש מקום למשא ומתן אבל לפעמים נקודת הפתיחה כל כך לא רלוונטית שחבל על הזמן.

תמיד שפירסמתי רכב למכירה שמתי את כל הפרטים, כולל יד, קילומטרז', טסט ומחיר. גם אם אחד מהם היה לא אטרקטיבי - אז נכון, פחות אנשים התקשרו - אבל כל מי שהתקשר היה רציני ועבר סינון ראשוני של קשקשנים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

מסתבר שאחרי שבוע קיבלתי תשובה ממנהלת שירות הלקוחות שלהם. בתשובה לא היה שום דבר חדש, כנראה שלא מבינים שם מהו שירות. לשיפוטכם התשובה שלה, ומייל שהחזרתי לה.

אלון בוקר טוב,

חבל לנו שזוהי תחושתך, הסיבה לאי מסירת המחיר בטלפון נובעת מהסיבה שמקובל להגיע להתרשמות ראשונית בקאנטרי, לקבל את רשימת החוגים ואת הצעת המחיר

הרלוונטית. תוכל ליהנות משילוב מושלם של ספורט, בילוי ואקשן ומזמן איכות מקסימלי בכל ימות השנה.

מנוי בקאנטרי כולל שימוש בכל המתקנים.

כל האפשרויות להנאה ולבילוי פתוחות בשבילך :

בריכת שחיה אולימפית וחצי אולימפית חיצונית ופנימית ,

מגלשות מים , מזרקות מים SPLASH לילדים, מתחמי ג'קוזי,

בריכות לפעוטות ומרחבי דשא טובלים בגוונים הירוקים של הר הכרמל.

הבריכה הפנימית ממוזגת ומבוקרת באמצעות מערכת חימום וקירור הפועלת בכל ימות השנה. חדר כושר דו קומתי – " דאבל ג'ים " מצויד במיטב ציוד הכושר והספורט

אולם ספינינג מהגדולים בישראל , אולמות חוגים בהם תוכלו ליהנות ממגוון עצום של פעילויות וחוגים לכל הגילאים, מגרשי קט רגל וגולת הכותרת מתחם SPIRIT SPA

הכולל מתחם ספא וחמאם תורכי אמיתי הכולל יציאה למרפסת DECK למרגלותיו של הכרמל.

אשמח להזמינך בכל שעה הנוחה לך לסיור אישי עם אחת מנציגתנו ואנו סבורים כי תתרשם לטובה ממתקני הקאנטרי .

חג שמח ויום נפלא,

בכבוד רב,

--------------------------------------------------

כתבתי לה בתגובה:

תודה על תשובתך, אך כל מה שביקשתי היא תשובה פשוטה לשאלה "כמה עולה מנוי" או "מה טווח המחירים", זה הכל.

אני בסה"כ מחפש מקום לשחות בו, כל הדברים מסביב לא חשובים לי.

מעבר לזאת, בכל מקום אחר נתנו בשמחה את המחיר בטלפון, כך שהאמירה ש"זה מה שמקובל" לא מדויקת.

לסיום "הסאגה", טיפ מניסיוני האישי כנציג בכיר לשעבר בשירות הלקוחות של פרטנר. לפעמים, כשלקוח (קיים או פוטנציאלי) מבקש משהו מעט שונה ממה שמקובל בארגון, כדאי לשקול "לסטות" מהנהלים ולהתגמש, ולו רק כדי לתת לו הרגשה שלמישהו אכפת ממנו, ושבאמת רוצים לקבל אותו ולעזור לו.

ההודעה שלך היא נחמדה, אך לגופו של עניין, לא נותנת כלל מענה לבקשה המקורית שלי, קבלת המחיר.

בברכה,

אלון.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אישתי החליטה שהיא רוצה ללמוד גרמנית, הרימה טלפון למכון גטה בתל אביב, 24 שניות לאחר מכן היה לנו במייל לוח שעות מלא של כל הקורסים שיפתחו בשנה הקרובה כולל ימי לימוד, שעות לימוד וכמובן תעריפים (גרמנים או לא גרמנים?).

טלפון נוסף לברליץ בכדי להשוות מחירים נענה בתגובה התמוהה "את חייבת להגיע לבית הספר על מנת לבצע שיחת התאמה שנדע לאן לשבץ אותך".

מה יש לבצע שיחה, חוץ מ אוף וידרזיין הבחורה לא יודעת כלום!

ביקשנו לדבר עם האחראי ןקיבלנו ממנו תשובה זהה, שלחנו מייל מחלקת שרות לקוחות שלהם ונתקלנו בתגובה זהה עד שהבנו, לא שיחת התאמה ולא נעליים, פשוט כשהיא תשב שם יהיה להם הרבה יותר קל ללחוץ עליה להרשם כאן ועכשיו כי אנחנו עושים לך מבצע, משהוא מהסרטים.

אז החלטנו שברליץ ישארו עם שיטות השיווק האגרסיביות שלהם ואישתי נרשמה לגטה ועכשיו תוכל להגיד לי איך ליבה דיך, מיין שאץ!:lol:

זה לא קשור לגרמנים. כל מכוני התרבות והשפות המסובסדים ע"י ממשלות, כמו גם דנטה אליגיירי, סרוונטס והצרפתי ייתנו לך שרות כזה בכל הסניפים שלהם בכל העולם.

פורסם

מקום שלא נותן מחיר, זה מקום שרוצה שתגיע, תתרשם, ובשיחה פנים מול פנים תקבל הצעת מחיר.

אולי הם מאמינים שאחרי שתראה את המקום מבפנים אתה תסכים לשלם עוד 200-300 ש"ח, ואם בטלפון תשמע שהם יותר יקרים אתה מראש לא תגיע להסתכל.

פורסם
זה לא קשור לגרמנים. כל מכוני התרבות והשפות המסובסדים ע"י ממשלות, כמו גם דנטה אליגיירי, סרוונטס והצרפתי ייתנו לך שרות כזה בכל הסניפים שלהם בכל העולם.

אולי בגלל שמילת המפתח בשם שלהם היא תרבות ולא שיווק! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מקום שלא נותן מחיר, זה מקום שרוצה שתגיע, תתרשם, ובשיחה פנים מול פנים תקבל הצעת מחיר.

אולי הם מאמינים שאחרי שתראה את המקום מבפנים אתה תסכים לשלם עוד 200-300 ש"ח, ואם בטלפון תשמע שהם יותר יקרים אתה מראש לא תגיע להסתכל.

יופי, שיתחילו להאמין בזה שיש אנשים שמחפשים רמת שירות מינימלית.

להגיד "תבוא לראות" אחרי שאני מבקש פעם שלישית לדעת טווח מחירים כי כל המקומות המתחרים שלהם מסרו לי בשמחה את המחיר המדויק זה טמטום, חוסר הקשבה (והבנה) ופלצנות. אני משתדל להמנע ממקומות בהם ההנהלה אטומה ומטומטמת.

עם כל הכבוד, גם במלון "מצפה הימים", מקום יוקרתי ונחשב לכל הדעות, אתה מקבל את המחיר גם באינטרנט וגם בטלפון, אז גם הקאנטרי בנשר יכול להועיל בטובו ולתת לי את המידע ה SUPER סודי הזה דרך השפורפרת, אני מבטיח לא לגלות לאף אחד שהם אמרו לי את זה... בטלפון... הוווו !

ממתי בדיוק חוסר הקשבה ופלצנות הפכו למלה נרדפת לשירות ?

אני מקווה ובטוח שאתה לא מתייחס ככה ללקוחות שלך, בטח לא ללקוחות פוטנציאלים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

בחלק מהמקרים זו הסוואה לכך שא-ו-ל-י אין להם מחיר קבוע אלא "מס אשכנזים" לפי הפרצוף שלך ואיך שאתה נראה\מדבר\מתנהל.

אני מסכים עם זה שגם עניין הלחץ ואיש המכירות שיושב מולך הם קריטריון שעובד לטובת העסק בשביל לסגור את העסקה ולקבל עוד לקוח למאגר הלקוחות.

מצד שני, יכול להיות שזו שיטת השיווק שלהם וכך הם מסננים כל מיני אנשים שעושים סקר מחירים והרבה מעבר למחיר לא מעניין אותם... פחות או יותר כמו אלו שמתקשרים אליך כשאתה מוכר אוטו וכל מה שמעניין אותם זה המחיר - ואתה לפעמים כועס או מתעצבן כי יש לך אוטו בונבוניירה ואף אחד לא בא לראות איך שמרת עליו ואיך טיפחת אותו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...