Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשרתי היום למרכז הספורט-מים החדש בנשר כדי לברר לגבי עלויות מנוי. התשובה שקיבלתי היא שהם לא אומרים מחירים בטלפון. ביקשתי לקבל טווח מחירים (מכיוון שכבר דיברתי עם שני מרכזי ספורט בחיפה לפני השיחה איתם), גם על הבקשה הזו נעניתי בשלילה. ביקשתי לדבר עם אחראי, גם זה אי אפשר. אמרו לי שחייבים להגיע למקום.

כנראה הם עובדים סטייל שב"כ, הכל סודי... בין חברים... תגיע למקום.....

או שהם סתם מטומטמים :roll:

כתבתי להם מכתב, מעניין אם יגיבו (אני בספק).

"שלום רב,

אני סטודנט באוניברסיטת חיפה. התקשרתי על מנת לברר מחיר מנוי למרכז שלכם. התשובה שבה נעניתי הייתה שאתם לא אומרים מחירים בטלפון ושאני צריך להגיע למתקן על מנת לקבל מחירים. גם לאחר שביקשתי שוב, רק לקבל טווח מחירים, נעניתי בשלילה. לבסוף ביקשתי לדבר עם גורם אחראי, וכרגיל התשובה הייתה... שלא ניתן!

ההתנהלות הזו מיותרת לחלוטין, שלא נאמר טיפשית. מדוע אתם מתעקשים לטרטר לקוח פוטנציאלי שלכם ? התשובה לא ברורה לי, וגם לכל מי שסיפרתי לו על מקרה תמוה זה.

התחושה מהשיחה איתכם הייתה של זלזול בלקוח וחוסר יכולת ורצון להקשיב ולבוא לקראתו.

מיותר לציין שכעת, גם אם תהיו הזולים ביותר, אני לא מתכוון להגיע למקום ובטח שלא להיות לקוח שלכם ולשלם ממיטב כספי.

עקב המדיניות חסרת ההיגיון הזו, הפסדתם. אני בטוח שאני לא היחיד שמקבל הרגשה כזו משיחה לא נעימה איתכם.

אלון."

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני שונא דברים כאלה, אני תמיד מקבל תחושה שרוצים שתגיע, מחליטים כמה כסף יש לך וכמה אפשר לסחוט ממך ועושים לך "מחיר מיוחד" בשבילך עלק.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתם לא הבנתם, זה קאנטרי איכותי רק ללקוחות המתאימים. לקוחות רציניים לא שואלים כמה עולה בטלפון, הם באים לשם ומראים נכונות ורצון לקנות מנוי.

כנראה שאתה לא עומד בקריטריונים של הקאנטרי. :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מטומטמים.

כל עסק שאי פעם ניסה להסתיר ממני מחירים איבד אותי אוטומטית.

לא צריך לתת פרס לטיפשות...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כנראה שאתה לא עומד בקריטריונים של הקאנטרי. :lol:

איך וודי אלן אמר, "אני לא מוכן להיות חבר של אף מועדון שמוכן לקבל אותי אליו"

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

הדבר די מקובל במועדוני ספורט למיניהם, ומעבר לכך - המחיר הסופי תלוי בעיקר בכושר המיקוח שלך, כך שבאמת אין הרבה טעם בלחץ לקבל מידע בטלפון. זה דומה לחברות הסלולר - בטלפון יתנו לך תוכנית מדף, במו"מ תוכל לקבל תוכנית הרב יותר טובה.

לדעתי כדאי לך להתעניין קודם כל בטכניון, נדמה לי שיש שת"פ בין הטכניון לאוניברסיטבה בעניין זה, ומרכז הספורט בטכניות והבריכות בפרט מעולים. מומלץ לבדוק, אפילו להשקיע שעה ולנסוע לשם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז שיתנו לי מחיר מדף, יחס כזה לא מקובל עלי. בכל מקום אמרו לי את המחירים או שהיה כתוב באתר האינטרנט של המקום. נכון, הם יכולים להתנהג איך שהם רוצים, אני רק מקווה שעוד אנשים שנתקלו ביחס כזה נמנעים מלהירשם לשם.

פורסם

במקרה זה אני בהחלט לא מסתפק בקבלת הצעת מחיר טלפונית, כיון שיש הבדלים עצומים בתמורה. אישית אני משלם למכון יקר יחסית, אבל זאת תמורת שירות שונה מהסטנדרט, ואילו לא הייתי מבקר במכון (או, יותר נכון, אשתי - שהיתה הראשונה לרכוש מנוי) לא הייתי יכול לדעת למה אני משלם 100 ש"ח לחודש יותר מאשר במועדונים אחרים.

לגבי המועדון בנשר - האם הבאת בחשבון את הריחוק שלו מהאוניברסיטה? אם אתה מתגורר באזור האוניברסיטה המלצתי היא לבדוק שלושה מקומות - מועדון הספורט בדניה, ההולמס פמילי בעוקף נו"ש והטכניון. אני גם ממליץ לך מאוד להשקיע את הזמן הדרוש ולבקר במועדונים על מנת להתרשם מהשירותים שהם מספקים, מה שעות הפתיחה וכו'. מדובר במועדונים עם אופי שונה לחלוטין ולכן אתה צריך לבדוק את התאמתם לצרכיך, לא רק מבחינת המחיר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבאתי בחשבון את הריחוק ובכל זאת, בסה"כ ביקשתי לשאול מה המחיר של מנוי לסטודנט, או מנוי באופן כללי, לא את סודות הגרעין של ישראל.

אני מחפש לשחות כמה פעמים בשבוע. כנראה אעשה בטכניון. בדניה לא בדקתי, אבדוק שם למרות שאני מאמין שהמחיר יהיה גבוה בהרבה.

פורסם

מצד אחד אני מבין אותך.

מצד שני, אולי אתה מפספס פה אחלה של מרכז ספורט.

אם תחשוב על זה בהגיון, הרי זה שהנציגים שם לא כל כך בלשון המעטה, זה לא מעיד על טיב המקום (לפעמים כן, אבל אני אדם שתמיד נותן הזדמנות) אולי תגיע לשם ותתרשם? אולי אותו נציג זה בכלל אחד ששונא את מקום העבודה שלו, והוא שם רק בשביל הכסף לכן היחס הזה? ובתכלס, יוצא שפספסת אחלה של מקום, בגלל הנציג שנתן לך רושם לא טוב.

עכשיו רוב האנשים היו מנתקים ושוכחים, קמים ועוזבים.

אבל רק אם יש לך זמן - ההיתי משקיע, הולך, בודק. אולי זה באמת מקום מעולה, שאתה רק תהנה ממנו, וחבל בגלל שיחה אחת לא נעימה לפספס.

אולי אפילו כשתגיע לשם ותבקש לראות את האחראי (הרי אמרו לך שתוכל לראות אותו, כשתגיע) אולי אפילו תזכה לאמר לו את מה שכתבת במכתב, בסגנון הנכון ובטון הנכון - והוא אפילו יתרשם ממך, יודה לך ויעשה שיחה לאותו נציג שעונה לטלפונים.

בכל מקרה, תעשה את הבחירה הנכונה חבר.

שבוע מעולה שיהיה לנו :-P

פורסם

בדניה הבעיה המרכזית שונה - אם זה לא השתנה מאז שהיה לי מנוי שם (לפני די הרבה שנים) יש בעיה של חימום הבריכה בחורף: היא היתה מכוסה באוהל עם מתקני חימום אויר, אבל הם לא היו מספקים. בהולמס פמילי - לפני שנרכש על ידי הולמס פלייס - היה מתקן דומה אבל במבנה קבע כך שהחימום היה הרבה יותר יעיל. ביניים המקום עבר שיפוץ יסודי ואיניי ודע מה המצב היום.

המתקן בטכניון הוא כנראה הטוב ביותר באזור חיפה אם לא ברדיוס יותר גדול, לפי מה שהבנתי מבני (סטודנט בטכניון) יש שם כיום 3 בריכות מקורות.

פורסם

למה? כי המחיר פשוט יקר מדי וצריך לשכנע אותך איכשהוא.

כאשר אתה תשמע את המחיר בטלפון אתה תקבל שוק ותנתק ותלך תסגור במקום אחר.

שאתה נמצא במקום אתה שומע את המחיר, הם מתרצים אותו עם קצת לחץ, דוחפים לך איזה "הנחה" קטנה והופ -סגרת עסקה.

מי שלא אומר את המחיר בטלפון סימן שגם בפנים מול פנים המחיר לא יימצא חן בעיני - ככה שאני בד"כ מוותר.

פורסם

הם מטומטמים אבל במקומם אם הייתי מקבל מכתב כזה לא.הייתי טורח לענות.

אם אתה באמת מתכוון למה שכתבת ממילא לא תעשה מנוי ואם זה בשביך שיתחננו לפניך אז אתה.מריל כלקוח עם פוטנציאל לצרות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...