Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

חיוב לא מובן על גלישה בGPRS.


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברי הפורום היקרים!

הרגע פתחתי את החשבונית החודשית שלי ואני רואה 250 ש"ח על גלישה בGPRS.

יש לי חבילה ללא הגבלה אז היה לי קצת מוזר לראות את זה.

 

לפי מה שהסבירו לי הרגע חברים בטלפון הייתי צריך להגדיר משהו בגלקסי 2 שרכשתי מחנות פרטית על מנת שיגלוש דרך סלקום.

אז דרך מי גלשתי עד עכשיו?!

למה בחברה לא מידעים על זה?

אשמח לעזרה.

פורסם

1. בדוק איזה נקודות גישה (APN) מוגדרות מכשיר.

2. פנה למוקד ה-data של סלקום ובקש שישלחו למכשיר את הגדרות הגלישה של החברה, התקן אותן (עניין של לחיצה או שתיים) וקבע את נקודת הגישה הנכונה (קרוב לודאי קרויה internet או משהו דומה, ידריכו אותך במוקד).

3. להבא עקוב אחר השימושים שלך באופן שוטף באתר של סלקום, תוכל לגלות חיובים מוזרים בשלב מוקדם מאוד, לפני שהם מתנפחים למאות ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

ההגדרות במכשיר הן של סלקום, בדקתי.

גלשתי על הרבה מעבר ל 20 מגה שעליהם חוייבתי על 250 ש"ח כך שזה לא מסתדר לי.

פורסם

האם מדובר בחבילת גלישה חדשה שהפעלת לאחר שרכשת את ה-SGS2? אם כן - יתכן שהמכשיר ביצע גלישה מתוך אפליקציות המותקנות בו גם לפני שהפעלת את חבילת הגלישה, ואתה הפעלת את החבילה רק לאחר שנצרכו 20 מ"ב ללא חבילה. במקרה כזה פנה לסלקום, יש סיכוי טוב (אם כי לא מובטח) שיזכו אותך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

×
×
  • תוכן חדש...