Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים.

במסגרת טיפול למכונת הכביסה (שהיא בת שנתיים וחצי, לא יותר), אשמח לתגובותיכם ע"ס נסיונכם :

1. ע"ג הגומי מעל ומסביב לתוף (מכונה עם פתח עליון), יש עובש. כיצד להוריד ? (אקונומיקה, מיץ לימון ...? דרך אחרת).

2. קניתי ממיר חלודה, מפני שעל המכסה יש חלודה. שאלתי היא - האם למרוח הממיר ע"ג המכסה ישירות, או לשפשף ולגרד

קודם את החלודה (אם כן - עד כמה לגרד ?), ורק אז למרוח את הממיר.

שתהא שבת שלום לכולכם.

alfa 156 2.5.

פורסם

לגבי החלודה - משפשפים עם מברשת פלדה עד להסרת כל החלודה הרופפת ואז עוברים עם שכבה בריאה של ממיר חלודה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה בטוח שמדובר בעובש ולא בשרידי אבקת כביסה?

מכל מקום - בד"כ עובש יורד די קבלות בשפשוף של הגומי.

להבא יש להשאיר את המכונה פתוחה ומאווררת כל זמן שאינה בשימוש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צביקה תודה.

ספריאל - המכונה תמיד תמיד פתוחה אחרי כביסה, עד הכביסה הבאה (מי סוגר מכונת כביסה ?)

אני בטוח שמדובר בעובש, כי הוא שחור. זה לא יכול להיות שרידים של נוזל / אבקת כביסה.

העובש ירד חלקית בשפשוף הגומי, עד כמה שניתן. האם יש איזשהו חומר שניתן לשים ? (מישהו אמר לי להשתמש ב"סילית" שייעודה המקורי הוא נגד אבנית. למישהו יש נסיון עם זה ?

alfa 156 2.5.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כן, רלוונטי :|

אני יכול לומר שקיבלתי המלצה על "סילית" - לא עזר.

האם ניסית אקונומיקה במכונת הכביסה שלך ? האם זה לא יפגע בגומי ? (מין גרמושקה עליו יושב התוף?)

alfa 156 2.5.

פורסם
במידה ועדיין רלוונטי...

אקונומיקה !

הכלור הוא חומר חיטוי מעולה.

טעות! בעובש לא מטפלים עם אקונומיקה. לא רק שזה לא יעיל, ישנם סוגי עובש שניזונים מהאקונומיקה.

עובש רגיש מאד לחומציות יתר ולכן דרך מעולה להרוג עובש זה להשתמש בחומצת לימון או פשוט בחומץ.

לאחר שהרגת אותו שפשף עם מים וסבון להורדה פיזית של השאריות. אם חשוב לך שהגומייה תהיה בהירה אתה יכול להשתמש באקונומיקה כדי להלבין. לא ממש נחוץ.

תוכל בנוסף לשפוך שני בקבוקי חומץ למכונה ולבצע כביסה (ללא אבקה) איתם. גם ינקה אבנית וגם יהרוג עובש שאולי צמח בתוף.

פורסם

תודה.

אני אנסה להשתמש במיץ לימון או חומץ. מקווה רק שהמכונה לא תסריח בעקבות זאת.

בחלודה כבר טיפלתי, ע"י פירוק מכסה המכונה, ניקוי ושיוף, מריחה בממיר חלודה, וצביעה.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...