Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו יאנג החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לימיטד אדישיין יביאו רק באיזור ה 100 כאלה לארץ והם באמת 3 דלתות 1400 סמ"ק אם כול התוספות שעידן ציין אם זה ג'אנטים ,מערכת מוטמידיה טאצ',GPS,הגה ובלםיד מצופים עור,בלוטוס ועוד כמה דברים נחמדים :)

גולף 99 ידנית 8)

פורסם

למישהו יש אתר עם סיקור, תמונות או משהו ? קצת יותר רשמי או משהו? לא יכול להיות שפולקסווגן יוצאים למכירה ללא פירסום רשמי ...

שבת שלום

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נכון זה אותו דבר רק שלאבזר אותה יעלה לך 110 אלף שקל במקום 90 וגם זה יהיה 5 דלתות חחחח

עכשיו:הונדה סיוויק 03'

עוד חודש: פולו 3 דלתות ידנית מהחברה

פורסם
אז אני לא יכול לספר לחברים שלי כי אני מתכנן הפתעה והיא תגיע רק באמצע אוקטובר אז אני מספר לכם חברי הפורום ואולי גם תוכלו לתת לי כמה עצות לרכב חדש..

אז אתמול הלכתי ובחנתי את הפולו יאנג ומה לעשות התאהבתי (:(הגירסא של הפולו הרגילה עם 3 דלות ומאובזרת)

הזמנתי אותה היום מאובזרת לחלוטין חוץ מסאן רוף שלדעתי זה יקר ומיותר...

אני אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים מה לעשות עם רכב חדש ובגלל שהוא שחור איך לטפל בו...(פוליש ווקס[אמרו שכדאי])

ואם למישהו פה יש את הרכב הזה למרות שנראלי זה לא אפשרי אז שיספר עליו קצת (:

יש כבר את הרכב באולמות תצוגה?

תוכל לשלוח לי את המפרט של הרכב בפרטי?

תודה

פורסם

אני שילמתי עליה 88 על הכביש , ואז עוד ישבתי לנציג מכירות על הצוואר חודש והשגתי הנחה של 5 , על הכביש היא הייתה אמורה להיות 93 .

ורציתי קופה והוא אמרה לי שלא ניתן לא קיים ולא ישווקו לארץ ולא היה לי בעיה להמתין!!! ואחר כך רציתי מערכת מולטימדיה שהם רצו על זה 6000 שקל!!! ועל מגנזיום 4000!!

פורסם

אני שילמתי עליה 88 על הכביש , ואז עוד ישבתי לנציג מכירות על הצוואר חודש והשגתי הנחה של 5 , על הכביש היא הייתה אמורה להיות 93 .

ורציתי קופה והוא אמרה לי שלא ניתן לא קיים ולא ישווקו לארץ ולא היה לי בעיה להמתין!!! ואחר כך רציתי מערכת מולטימדיה שהם רצו על זה 6000 שקל!!! ועל מגנזיום 4000!!

לטעמי המגנזיום בדגם הזה פחות יפה מהטסות הרגילות.

lakeside "15

polo-lakeside_l.jpg

פורסם

אני שילמתי 89 אלף על הכול על הכביש חוץ מסאן רוף

עכשיו:הונדה סיוויק 03'

עוד חודש: פולו 3 דלתות ידנית מהחברה

פורסם
ג'אנטים ציפוי עור ולא זוכר עוד כמה דברים

חשוב לי הדיוק כי אני מזמין מחר.

ביקשו ממני 85000 על הרכב

צבע מטאלי 1500 ש"ח

רישוי 1200 ש"ח

1000 ש"ח GPS

איתוראן וחיישני רוורס 1500 ש"ח

ביחד יצא: 90500