Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי A2 (תמונות רשמיות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיפור אדיר לעומת ה A2 הקודמת שהייתה אחת המכוניות המכוערות ביותר ב 20 שנה האחרונות, אחת המכוערות אם לא ה...

audi_a2_1_4_tdi_90_bhp_92986072859538832.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סקודה פאביה?

audi-a2-386.jpg

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

מה זה הקונספט המוזר הזה, נראה כמו סופר מיני של אני רובוט(הסרט)

מוזר ולא יפה מקווה שיראה יותר טוב מבתמונות.

לזה שמעלי, איפה אתה רואה פה פאביה? נראה יותר כמו C3 על סטרואידים:lol:

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם

דווקא מאחור הA2 הישנה ניראית לא רע,אהבתי את שיפוע החלון האחורי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מה זה הקונספט המוזר הזה, נראה כמו סופר מיני של אני רובוט(הסרט)

מוזר ולא יפה מקווה שיראה יותר טוב מבתמונות.

לזה שמעלי, איפה אתה רואה פה פאביה? נראה יותר כמו C3 על סטרואידים:lol:

פה

:lol:

Skoda-Fabia-99.jpg

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
לא אוהב את כל הקו החדש הזה של אודי שמחפשת להתרחב ולהיכנס לעוד סגמנטים בענף הרכב.

הA1 Q3 ועכשיו הA2, פשוט נראים רע

זה נקרא להרחיב את מעגל הלקוחות. אם אתה לא חברה אקזוטית שמייצרת רק לפי הזמנה 20 יחידות בשנה ומוכרת כל אחת בשני מיליון פאונד, אתה חייב כל הזמן להתחדש ולהרחיב את מעגל המשתמשים של המותג. גם מרצדס עושה את זה עם הסמארט וסדרות A ו-B. כל זמן ששומרים על המאפיינים של המותג כמו המראה, איכות גימור, רמת החומרים ושימוש בטכנולוגיות חדשות אז לא רואה מה הבעיה שהם עושים גם דגמים יותר קטנים מה A8 והQ7.

פורסם
זה נקרא להרחיב את מעגל הלקוחות. אם אתה לא חברה אקזוטית שמייצרת רק לפי הזמנה 20 יחידות בשנה ומוכרת כל אחת בשני מיליון פאונד' date=' אתה חייב כל הזמן להתחדש ולהרחיב את מעגל המשתמשים של המותג. גם מרצדס עושה את זה עם הסמארט וסדרות A ו-B. כל זמן ששומרים על המאפיינים של המותג כמו המראה, איכות גימור, רמת החומרים ושימוש בטכנולוגיות חדשות אז לא רואה מה הבעיה שהם עושים גם דגמים יותר קטנים מה A8 והQ7.[/quote']

אין לי ספק למה הצעד הזה, רק אמרתי שהעיצוב לטעמי ירוד!

פורסם
פה

:lol:

Skoda-Fabia-99.jpg

ניצחתה:lol:

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

• תוכן חדש...