Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה משנה.

כשאני מכרתי את הרכב הקודם, היו 2 מודעות שהשתמשו בתמונות שלי וכביכול היו יכולים לפגוע לי במכירה.

שלחתי תלונה ליד 2 והמודעות ההן ירדו.

בסוף כשהוא באמת ירצה למכור את רכב, יזכרו את התמונה ויחשבו שהוא מנסה כבר תקופה ארוכה להפטר מהרכב.

בלי קשר זה סתם מעצבן !

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וגם לקונה זה מעצבן,אני פעם הלכתי לראות רנו מגאן שבתמונה הייתה ניראית מעולה,בסוף הרכב לא היה ממש כמו בתמונה והתברר שזה של רכב אחר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

+1

כשהרכב במודעה זה לא הרכב האמיתי כבר אפשר לנחש שמסתירים ממך עוד דברים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כן,הרכב האמור היה להיות 1.4 על הדלתות היו פסי הגנה שעליהם רשום 1.6,כלומר אולי בכלל הוחלפו דלתות,הרבה מכות,קיצר כדי לשאול אם הרכב שנמכר זאת גם התמונה שלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
זה משנה.

כשאני מכרתי את הרכב הקודם, היו 2 מודעות שהשתמשו בתמונות שלי וכביכול היו יכולים לפגוע לי במכירה.

שלחתי תלונה ליד 2 והמודעות ההן ירדו.

בסוף כשהוא באמת ירצה למכור את רכב, יזכרו את התמונה ויחשבו שהוא מנסה כבר תקופה ארוכה להפטר מהרכב.

בלי קשר זה סתם מעצבן !

בדיוק!

זה קרה לי עם הרכב הקודם וזה שלפניו.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כן,הרכב האמור היה להיות 1.4 על הדלתות היו פסי הגנה שעליהם רשום 1.6,כלומר אולי בכלל הוחלפו דלתות,הרבה מכות,קיצר כדי לשאול אם הרכב שנמכר זאת גם התמונה שלו.

כשאני חיפשתי לקנות גולף במודעה הרכב היה כמו חדש, בפועל הצבע היה גמור וכל הפלסטיקים החיצוניים היו מחוברים בברגים קודחים לפח. והכי גרוע - החליפו מנוע ולא רשמו ברישיון וכמובן אין טסט.

אפילו המודעה עדיין מפורסמת ביד 2, כנראה אף אחד לא רוצה את הדבר הזה.

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCartrade.php?CatID=1&SubCatID=8&CarID=566601&Code=9351815792a696283107c8960f005355

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפי דעתי זאת חוצפה של האנשים. נכון שזאת מחמאה שלוקחים את התמונה של האוטו שלך כי הוא נראה טוב אבל לפחות היו מבקשים אישור. קוראים לזה הפרת זכויות יוצרים שלך והטעייה של הגולשים שזה נקרא "מצג שווא". אם יש לך כוח להתעסק עם זה אתה אפילו יכול לתבוע אותם על שימוש ללא רשות בתמונה והפרת זכויות יוצרים ואם בית משפט מקבל את זה וסיכוי סביר שכך יקרה, אתה יכול לעשות כמה אלפים טובים.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מצטער על ההקפצה.. אבל סתם בשביל הקטע, עוד לא החלטתי אם אוהבים את המכוניות שלי או את יכולות הצילום :lol:

Screen Shot 2012-04-22 at 11.37.09 PM.png

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
מצטער על ההקפצה.. אבל סתם בשביל הקטע, עוד לא החלטתי אם אוהבים את המכוניות שלי או את יכולות הצילום :lol:

יש לך זכויות יוצרים על התמונות שלך

וכאן אין חולק כי השימוש הוא מסחרי .

פורסם

מה הפואנטה לנסות למכור משהו ולשים תמונה של "מוצר" אחר..

בזבוז זמן לכל הצדדים שיתאכזבו כשיראו את המכונית שהם מציעים ולא את שלך

פורסם

השאלה היא איך האנשים האלו מגיעים לתמונות של המכוניות שלך בכל פעם?

האם התמונות מופיעות בחיפוש תמנות של גוגל תחת הערכים האלו במיקום גבוה?

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

יש מלא כאלה שעושים את זה ביד 2. כאשר מכרתי שם כל מיני דברים היו אנשים שגנבו את התמונות עבור המוצרים שלהם. זה ממש מעצבן.

dorosen, אתה יכול לדרוש ממנו אחוזים. 8)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כאשר מישהו משתמש בתמונה שצילמת כדי להרוויח ללא הסכמה שלך, זאת חוצפה והפרה בוטא של זכויות יוצרים. זאת גניבה לכל דבר . מי שרוצה למכור מוצר שלו שיצלם לבד או יקנה תמונה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...