Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור לאינטרנט L2TP עושה בעיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה שידרגתי את האינטרנט ל 12 מגה בבזק בין לאומי והוט.

אני משתמש בראוטר מסוג EDIMAX BR 6216MG.

בשיחה עם תמיכה טכנית ראשית הוגדר אצלי חיבור עם חייגן L2TP אולם לאחר בדיקה ב http://www.speedtest.net/ שמתי לב שאני מגיע רק ל8.5 מגה חיבור.

אז אמרו לי לשנות את החיבור לDYNAMIC IP ולאחר בדיקה נוספת באמת המהירות חיבור עמדה על 12-12.5 מגה בהורדה.

שמח בשידרוג התחלתי להוריד קבצים מהאינטרנט אבל להפתעתי שמתי לב שבאופן חיבור זה בהורדה ישירה אני מקבל הורדה של 100KBPS ובטורנט עד 500KBPS כאשר מהירות ההורדה המלאה היא 1.5 מגה.

החזרתי את החיבור לL2TP וניסתי להוריד בדיוק את אותו הקובץ ולהפתעתי המהירות עלתה ל1.2 מגה הורדה שזה בערך חיבור של 8.5 מגה.

כאשר חזרתי לDYNAMIC IP ושוב אני עוד על הורדה של100KBPS.

ההורדה מתבצעת ממחשב נייח המחובר באופן קווי לראוטר.

מה לדעתכם יכולה להיות הבעייה?

תודה מראש!

פורסם

אני באמת משתמש ב NAT וב Port Forwarding שפתוח בעיקר לתוכנות הורדה.

איך אני פותח פורט לחיבור לאינטרנט?

דברים כמו יוטיוב עולים בשניות אני מניח שזה באמת קשור לNAT

• תוכן חדש...