Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי ספק שהייתי גר בקיסריה הנמל, הגולף, הים, הכל יותר יפה ומרווח, גרתי באזור מול הים.

יש לזה קסם שפשוט אין במרכז שווה את נסיעה אני טיים.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
אין לי ספק שהייתי גר בקיסריה הנמל, הגולף, הים, הכל יותר יפה ומרווח, גרתי באזור מול הים.

יש לזה קסם שפשוט אין במרכז שווה את נסיעה אני טיים.

ם מה שמעניין אותך זה הים אז בוא לאשקלון, בנה אחוזה על חוף הים ותישאר עם דירה בת"א כעודף.

לקיסריה יש את היתרון של השקט, חברת הניהול, המרחבים והנגישות הן לחיפה והן לת"א. בניגוד למקומות אחרים מדובר ביישוב די הומוגני כך שאין לך את הנספחים שאתה צריך לשאת על גבך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ההבדל הוא לא רק בעובדה שהרצליה יושבת במרכז, ולא רק במרכז, אלא שיא ההי-טק מתיישב דווקא שם ולא בתל אביב.

אלא גם העובדה שבקיסריה, אין באמת ים. בהרצליה יש ים. הבתים (במרינה) יושבים ממש על המים (אתה יורק למים מהמרפסת, ויכול לקפוץ ראש מהגינה לתוך המים (בשכונת המרינה)). בקיסריה, אתה בקושי רואה את הים, וזה אם אתה גר בקו ראשון למים. שכונת הגולף ממש לא קרובה למים, אלא רחוקה מאוד. תוסיף את זה שהים ברובו חסום ע"י צהל ועתיקות. וגישה מחורבנת לכל שכונה בכביש חד נתיבי.

קיסריה זה המקום לנוח בו. אליו אתה חוזר הביתה מהעבודה. הוא מתאים לקהל מבוגר יותר ואמיד יותר (כאלו שיכולים להרשות לעצמם 10 עובדים שינהלו להם את העסק בזמן שהם בבית, במקום לנסוע בעצמם לעבודה). דווקא הקיסרהתים (קייסרים?) הם אלו שמחזיקים עוזר אישי ומנהל, ולא הרצליה פיתוח (מבסס את זה מהיכרות אישית).

ההבדל הוא גם ממש לא חצי שעה, אלא הרבה יותר, בעיקר בפקקים, מה שגם השכונות של קיסריה ממוקמות בפנים ולא על הכביש.

לדעתי, מבחינת ה"צפון", קיסריה היא הכי יקרה. וזה למרות שאין לה באמת "מים" מהמרפסת.

פורסם

בישובים כאלו לא בודקים תמורה למחיר, או עלות מ"ר. קונים כי רוצים - וזהו. אה, ויש גם מי שישלם...

לדעתי המחיר והיוקרה הן עניין של אופנות וקביעות (בחולם) - ודברים שמושרשים לא ישתנו.

המרחק מתל אביב בהחלט קובע. אבל לא רק. נניח שעומר וקיסריה במרחק די דומה - תראה איזה פערים יש במחירים.

קח בחשבון שהזמן שווה כסף להרבה אנשים, ופקקים מנתניה או ראשון או כביש 5 לכיוון ת"א ובחזרה - הם שיקול של עלות.

לכל מקום נחשב יש ערי לוויין : לקיסריה את אור עקיבא ואולגה, להרצליה פיצוח את נוף ים. לא משנה מה היה פעם ומה היום, מה אחוזי הבגרות - הם השכנים. והגבלת התפתחות, שאני חושב שאף אחד לא מעוניין בה.

כפר שמריהו היא יצור מוזר שכנראה התחיל כהרחבה של הרצליה פיתוח, נתקע עם כביש החוף מצד אחד ובצד שני פסי רכבת (וקרב נצחי על המשך איילון עד שפיים) - ולמען הריח (והמנגל) יש שם עדיין כמה רפתות. והרבה חניה.

תביט על סביון: תקועה בין כמה ערי שינה, רעש מטוסים קבוע, ונחשבת קלאסה.

נגיד שזה כמו ללכת לקנות פרארי ולשאול כמה עולה טיפול. באותו רגע הבהרת שזה לא האוטו בשבילך.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מעניין...על ההיי טק, בכלל לא חשבתי ואכן זה נשמע לי הגיוני.

כל עניין הכבישים פשוט זר לי, אבל אני, כנראה, אהיה שם, שבוע הבא ואז אבדוק את העניין.

נכתבו פה לא מעט דברים שלא חשבתי עליהם, תודה על כל המידע.

פורסם
תביט על סביון: תקועה בין כמה ערי שינה, רעש מטוסים קבוע, ונחשבת קלאסה.

על איזה רעש מטוסים אתה מדבר? כבר לפני שנים שכיוון ההמראות והנחיתות של מטוסים הוא לכיוון מערב/מזרח ולא צפון.

הרעש מטוסים היחיד שנשמע פה באיזור היה כשמטוסי הקרנף של חיל האוויר היו ממריאים מנתב"ג. אבל אלו כבר מזמן לא ממריאים ונוחתים פה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...