Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש כבר תקופה אבל משום מה אף אחד לא מצליח לתת לי תשובה חד משמעית.

צריך וו גרירה לרכב לינקולן נביגטור ואם אפשר קצת פרטים וו גרירה מסויים יכול להתאים לכמה רכבים?

ואם כן איך אני יכול לדעת שהוו גרירה מתאים?

אשמח אם יפנו אותי למישהו שמכיר והתעסק פעם עם הרכב או רכב דומה.

תודה מראש.

פורסם

האם לרכב יש הכנה לוו גרירה (בצורת ברזל מרובע מתחת לפגוש האחורי של הרכב)אם יש ניתן להתאים לא וו ולבצע בדיקה ואישור עבורו ע"י מכון התקנים

אפשרות שנייה אם אין שום הכנה ניתן לייבא וו לרכב

והאם הרכב ביבוא אישי או קנייה בארץ?

שבת שלום

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

דבר איתי מקווה שאשמח לעזור לך בכל התהליך 057-5260353 אפי

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

אם אני לא טועה אפשר להתקין לא את המתאם של אחד מדגמי האמרקאים המיובאים לאץ ולבצע בדיקה של מכון התקנים ותוכל לקבל אישור ,מאיפה אתה בארץ

• תוכן חדש...