Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 426
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היכן ניתן להזמין בארץ/בחו"ל מצלמה בידיוק כמו של הבחור שנעצר ע"י השוטר?

מצפיה בסרטונים נוספים שלו שצולמות בלילה גם שם האיכות לא רעה בכלל ולא מעניין אותי שאר הפיצ'יפקעס של המצלמות הללו (מבוססי GPS ושאר השקרים).

תודה

פורסם

לא קראתי את כל התגובות שפורסמו ככה שיש מצב שהדברים שאומר כבר נאמרו.

כמובן שאני בפנים, ואם כבר עושים רכישה אז אני בעד מצלמה איכותית, ולא כזו ב30$.

אז ככה, תגיד לאותה חנות שתפתח חשבון פייפאל ייעודי עבור קבוצת הרכישה הזו, כך שכל קונה יפקיד את הסכום שסוכם בינך לבין החנות לאותה חשבון פייפאל ייעודי, כמובן אחרי שהוחלט ע"י כולם שזה מתאים.

באותה חשבון פייפאל יתרכזו כל התשלומים בעזרת חשבונות פייפאל שאני בטוח שיש לכולם פה, מן הסתם שהכתובות שלכם יהיו מעודכנות בתוכם ובכך תחסוך גם לאסוף כתובות, אותה חנות תשלח את המצלמות בנפרד לכתובות של אותם חשבונות שהפקידו את התשלומים ואז חסכנו גם מיסים ורישומים. בנוסף כל אחד יקבל מספר מעקב משלו למעקב החבילה ככה שלא אמורה להיות שם בעייה.

עדיאל.

HU - Pioneer DEHP5950IB

Amp - HIFONICS Titan TX6406

Comp - ))) Morel Dotech Ovation 6

פורסם

720P-Waterproof-HD-Helmet-Sports-Action-car-Camera-Cam-1280-720-30fps-640-480-60fps.summ.jpg

http://www.aliexpress.com/product-fm/488547807-720P-Waterproof-HD-Helmet-Sports-Action-car-Camera-Cam-1280-720-30fps-640-480-60fps-wholesalers.html

מעניין איך היא... מה דעתכם? אחרי חפירה של יומייייייייים. לא מצאתי משהו יותר משתלם (רק המצלמות מעל ה170$ אבל במחירים האלה כבר עדיף GO PRO או משהו בסגנון.) אבל להקלטות וכו' לא צריך להתפרע.

חוץ מזה אם קונים מוצר שעולה מעל 500ש"ח אז מנסים לשמור עליו ולהשתמש רק כשבאמת מתכוונים, שלא לדבר על מוצר ב1400שקל (GO PRO), סתם ככה להחזיק אותה בשמש בשביל הקלטות זה מטופש ולא ריאלי, כבר עדיף לקנות איזה צ'קמוק ב40$ (ה29$ זה זבל עם סוללה 500MA, לא שווה לגעת אפילו), המצלמות הסבירות עולות כ50$ שמכילות סוללת ליטיום תואמת נוקיה).

http://www.aliexpress.com/product-fm/460175878-car-driving-recorder-Car-DVR-With-Night-Vision-140-Degree-View-Angle-Free-Shipping-wholesalers.html

חתימה בהשהיה

פורסם
כנראה לא התעמקת מספיק במחקר..

המצלמה שדניס השתמש, היא מדגם dvr-007 (סיני והכל, אבל באיכות 720P אמיתית וכוללת חיבור HDMI).

חרשתי את האינטרנט, ולא מצאתי אותה בפחות מ-90$ כולל משלוח.

מי שרוצה לקנות אותה בלי לחשוש מ"חתול בשק", אני ממליץ להזמין מדיל-אקסטרים:

http://www.dealextreme.com/p/2-5-lcd-high-resolution-vehicle-mount-video-camcorder-with-sd-card-slot-wide-angle-35356

יש הרבה מוכרים באיביי שמטעים בתיאור שלהם ולא מציינים שהמצלמות האלו (הזולות), לא באמת מצלמות באיכות 720P.

חיצונית, יכול להיות שהמוצר זהה (ההבדל: במצלמות הפשוטות אין HDMI), אבל האיכות צילום שונה, וכל הגימקים של צילום לילה לא רלוונטים אם קונים את ה-DVR007, כי האיכות שלה בלילה תהיה טובה בכל מקרה.

אתה יכול לראות את הבדלי האיכויות בהודעה שלי בעמוד הראשון.

דוגמא לתגובה על המוצר מהקישור הראשון שהבאת:

http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&userid=tomtop.wholesaler&iid=-1&de=off&items=200&which=negative&interval=365

לא יודע למה אתה ממליץ על דילאקסטרים - הבטריה שם היא פשוטה 500mAh

אם באמת רוצים מצלמה טובה זה או ה DVR-007 או אחותה עם ראיית הלילה וחישני תנועה DVR-037

כמובן שאני בעניין ודרך אגב גיא הוא מוכר מאד אמין ואם יצליח לארגן לנו דיל אני מעדיף לקנות ממנו.

ללא קשר אני גם בודק בחניות מחול ומנסה לארגן מחיר לכמויות

פורסם

חברי הפורום היקרים,

בימים אלו אני במגעים מתקדמים עם ספקים בחו"ל כדי להביא את המצלמה במחיר יותר זול ממה שחשבתם.

אז תמתינו בסבלנות בהמשל השבוע אעדכן מחיר סופי.

בנתים אשמח שמי שבאמת מעוניין ובעל אמצעי תשלום כ.אשראי שירשום בתגובה

"אני בפנים" ושישלח את פרטיו ל http://www.auto365.co.il/contact.aspx

נא לשלוח פרטים מלאים כולל טלפון להתקשרות!

עידכונים תקבלו במייל אשר תזינו בדף הצור קשר

פורסם

כבר הזנתי את הפרטים.

מחכה בקוצר רוח למצלמה הזאת...:lol:

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם
אני בפנים !

נשלחו הפרטים באתר.

מה בפנים?

על איזה מצלמה סגרת? בכמה?

אתה מצפה שאני ימסור פרטי כ.א לפני שאתה מציג לי אתה העסקה?

עקרונית אני מעוניין, הכל שאלה של מחיר ודגם.

לילה טוב.

קונים, שוברים, מתקנים, לומדים?? מוכרים, קונים.

הדרך היחידה לא לטעות, היא לא לנסות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...