Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תהיה בטוח במה שאתה אומר כבדרך אגב :) רמז: הסוגריים]

זה לא רק על גבי הפורום - מי כמוני יודע.

כשאחזור מאיטליה אני אגיע לנצל את הקומקום הרותח שלך:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אוהד היקר, אף אחד לא שם אותך לממונה(מהידוע לי ) למי נשאר כבוד, מי צריך לפרוש וכו.

אליקו, לא הבנתי את תגובתך כלל, אשמח אם תסביר לי.

הונדה- לא ראיתי שדרור רשם: אל תקנו יד שניה , אלא רק חדש. ובמיוחד לא אמר "בואו תקנו ממני אני יותר טוב" כפי שרשמת בתגובה שלך במפורש. לא ראיתי את דרור בשרשור זה מנסה לדחוף רמקולים שלו, במקום יד 2.

אני בעצמי קניתי רמקולים יד 2(DLS, שלא קשורים לדרור כלל) בהמלצת חבר פורום אחר ובהמלצת דרור.הוא לא הפנה אותי לרמקולים חדשים רק אמר לי לבדוק טוב טוב.

מוטי הלא יקר :wink:

דרור יכול להיות הבחור הכי נחמד ואמין שיש

אבל מיקצועי הוא לא! רוב הזמן הוא רושם דברים בטלים חורץ עולמות כאילו שהוא מבין הכל

והאמת שאני בכלל בספק או הוא אי פעם התקין מערכת שלמה לבדו.

הידע שהוא מפגין בפורום נראים כמו ניסיון התחנפות כושל שרק מעצים את העמדה שלי כלפיו בתור חבר פורום.

והונדה תומך בי כי הוא מכיר אותי בניגוד אליך שאתה ותמיר ידעתם רק לשבת לי בפיאט ולגמור לי את הדלק עם המזגן.. :x

אז במפגש הבא תכין את עצמך לסאשן חדש.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

שאלה קטנה לך אוהד, אתה מכיר את דרור? יודע מי הבנאדם? מה הוא עושה\עשה בתחום ?

אני מוכן מפגש הבא לשים לך כסף לדלק שתמיר ואני בזבזנו לך, שאלה יהיו צרותיי.

להכין את עצמי לסאשן חדש? אל תצחיק אותי.

אוהד ד"א- המזגן שלך לא משהו.

פורסם

כמו ילדות בנות 6 עם קוקיות... מתקוטטים ורבים על שטויות!

לא שמתם לב בטח שהנושא נפתח כדי שהבנאדם ימצא את האידיאני שהוא כל כך רוצה ולא כדי שאתם תמרחו ריבה אחד על התחת של השני.

קומפוננט אידנדיאני... :-D:lol:

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

בחזרה לנושא של פותח השירשור, אף אחד לא לוקח פה בחשבון את נושא העומק בדלתות שהוא די מוגבל בסיוויק. אצלי יש Dotech Ovation 6 על הגבהות והם יושבים ממש על הקסקס מבחינת המרווח. אז לא נראה לי שיש בכלל מה לדבר על רמקול כמו הK2P שהוא משמעותית גדול יותר. כמובן שאפשר לעשות בניה אבל זה כבר בתוספת תשלום שלא בטוח שהבחור מוכן אליה.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

בהחלט משהו שלא לקחתי בחשבון וזה נושא הגודל, צריך לבדוק את זה.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

פרק דיפון > גלול חלון עד למטה > הכנס מטר או סרגל שיגע בחלון ותראה מה המרווח בין הפח לחלון!

לפי זה תדע, אם אתה מוסיף טבעת של 19 מ"מ אז זה יצא X+19.

אז אם נגיד המרווח עד החלון הוא 5.5 ס"מ פלוס טבעת של 19 מ"מ זה יוצא 7.4 ס"מ.

ועומק ההתקנה בK2P... מישהו יודע? נגיד 9.5 ס"מ, אז חסר לך 2 ס"מ + מרווח ביטחון מהחלון! נגיד 3 ס"מ.

היגיון פשוט. בהצלחה.

Volvo S40 T4 MT

פורסם

VinyX אני מאמין שאת המרחק בין החלון לפח הדלת זה לא בעיה לחשב,הקטע זה שאם הוא מוסיף הגבהה יותר עבה אם הדיפון ייסגר בחזרה אחר כך,קרה לי ברכב הקודם עם ה KP2 שלא נסגר לא הדיפון בגלל זה ולכן לא קניתי אותם.

Scan Speak

פורסם

חותך את הדיפון מסביב לטבעת כדי שהכל יכנס כמו שצריך, שם גריל שלא יראו שחתכת ולהת'.

ככה אני עשיתי... אבל זה רק אני.

רוב הרכבים היום באים עם גריל פלסטיק די גדול ודי רחוק מהפח של הדלת ככה שזה לא אמור להיות קשה להתאים את החלק הפנימי שלהם. אל תפחד להתעלל בזה גם כשתמכור את הרכב אף אחד לא יראה כלום.

ואם באמת, אבל באמת! אין סיכוי להתאים את זה ולהכניס שם שום רמקול נורמלי... אין מה לעשות יותר חוץ מבניות מפיבר.

Volvo S40 T4 MT

• תוכן חדש...