Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מאוד מומלץ לא לרכוש קומפוננטים או רמקולים ביד 2

זה אחד המוצרים שבהם אני אישית ממליץ בחום לרכוש חדש

יותר מכך אני אישית זורק לפח לפחות 4 רמקולים או קומפוננטים כל שבוע (כמובן שאני דואג לחורר אותם ולשבור את הטוויטר לפני שזה מגיע לפח) לרכבים שאני מחליף להם את הסט הישן

ולא עולה בדעתי אפילו לשניה לנסות למכור אותם כמשומשים

וזאת משום שאין לדעת איך רמקול יתנהג לאחר שישב על ברגים ותפס את צורתו ועכשיו הוא יעבור עוד עיוות בשאסי

כמו כן הממברנה בדרך כלל מיובשת בשלב הזה

הסראונד מתפורר בנגיעה עם האצבע

בקיצור לא מומלץ

בהצלחה

דרור

דרור תפסיק כבר עם הסיפורי אלף לילה שלך.

אני כבר מתחיל להתעצבן מכל השטויות שאתה רושם!

אני לא מבין בכלל מה אתה עושה בפורום?

קבל את עצתי במובן החיובי ותפרוש מהפורום כל עוד יש לך טיפת כבוד.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אל תרתח אדון עזריאל.

אוהד, אם תתעצבן, העולם יעצור?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
דרור תפסיק כבר עם הסיפורי אלף לילה שלך.

קבל את עצתי במובן החיובי ותפרוש מהפורום כל עוד יש לך טיפת כבוד.

+1 גדול פה לאדון עזריאל החמוד שלנו שאומר רק את האמת !

תומך בכל מילה אוהד!!!:bad-word:

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

חברה תקנו רמקולים משומשים או תקנו חדשים תעשו מה בא לכם

אני את המלצתי נתתי וכמו שאני רואה את התגובות הלא מפותחות פה אז יש מצב שאנשים ייפלו בפח עם רמקולים משומשים

ביד2 יש אלפי מוכרים שמוכרים ציוד משומש זבל והסיכוי שבן אדם ירכוש מוצר משומש (במיוחד רמקולים) ויזכה במוצר טוב הוא מאוד נמוך

אבל מה אני מבין ? סתם עוד ילד בחופשת הקיץ...

BMW_525_89 מישהו מכתיב לך את תגובותיך או שאתה מצליח לחשוב עליהם לבדך ?

הונדה95 אני מבין שאתה הסמכות החדשה העליונה, לא, כי אולי צריך לשלוח אליכם הודעות לפני פרסומם ?

אתם יודעים ? חוות דעת מקצועית לפני חשיפה מול הפורום ??

דרור

פורסם
אז כנראה שעד היום היה לי המון מזל עם כל הרמקולים המשומשים שמכרתי וקניתי :roll:

אין שום בעייה עם ציוד משומש. צריך לבדוק מי המוכר, בן כמה הציוד, מה עבר עליו ואם הכל תקין אין שום סיבה בעולם לא לרכוש ציוד איכותי במחיר זול.

איתמר.

בגלל זה צריך לשים לב למשפט השני של איתמר :idea: :idea:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ישראל JUNIOR 66 שים לב למשפט הזה במקביל

"אם היה לך מזל או לא זה כבר עיניין אחר לי אין מושג מה וממי רכשת אבל אשריך אני שמח בשבילך

אני שוב אומר שאני מעדיף ( ואני אכן עושה זאת) לזרוק לפח את כל יד השניה שאני מפרק מרכבים

ואני לא חושב שלכל אחד יש אפשרות לבדוק בן כמה הציוד ואיך השתמשו בו כי בסוף אין באמת אפשרות ריאלית לבדוק את אמינות הסיפור מבין כל אלפי המוכרים ביד2 "

שפורסם בתחילת השרשור על ידי

בוא ישראל JUNIOR 66 תספר מה אתה עושה עם רמקולים וקומפוננטים משומשים שיוצאים מרכבים ?

אתה זורק לפח או מוכר ביד2 ?.

דרור

פורסם

יכול להיות שאתה ילד בחופש הגדול הילדים המשועממים האלה שרושמים מערכת ב100 אלף.

אבל ההצעה שלך היא לקנות רק חדש ולא משומש, אז תבואו אלי במקום לקנות משומש אני ייותר טוב לא?

אם אתה רוצה שאני יהיה הסמכות העליונה עליך אז סבבה רק תגיד לי בהודעה פרטית. ואני יגיד לך מה צריך לשלוח ומה לא?:roflmao:

אתה מנסה למכור ולנסות שלא יהיה פה יד 2 של רמקולים. אז אם כל בן אדם פה בפורום אומר לך שאפשר לקנות ואתה אומר דברי הבל הבלים.

אז בבקשה דרור אני יחזור על הדברים של אוהד:

"דרור תפסיק כבר עם הסיפורי אלף לילה שלך.

קבל את עצתי במובן החיובי ותפרוש מהפורום כל עוד יש לך טיפת כבוד."

מילים באמת שאתה צריך לשנן....:hihi::hihi::hihi:

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

מחלק אותם בחינם

בדר"כ אם זה סט ששווה משהו בעל הרכב לוקח אותו

אני גם בדיעה תמיד לכיוון רמקולים חדשים{אבל גם בדיעה ליד שנייה תלוי מי ומה}ואני ניתקל בהרבה אנשים שבאים להתקין רמקולים שהם רכשו אותם משומשים

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

JUNIOR 66

אחלה

תודה על התשובה הכנה

אני לא מחלק אותם אני בוחר לחורר ולהשליך לפח מתוך ניסיון עבר שעשה לי רק לא טוב, אבל אני מעריך את האומץ שלך לחלק רמקולים משומשים, אני רק סבלתי מכך ויצא לי שכרו בהפסדו

דרך אגב אם כבר אנחנו מדברים אז הבנתי שיש לך הכירות טובה עם "הונדה95" אתה חושב שכדאי שאני אקח את עצתו ויפנה איליו לייעוץ בדבר הודעות שלי בפורום ?? :wink:

דרור

פורסם

דרור, רתחו לך כבר המים?

כמה רתיחות יש עליך מה נהיה

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אוהד היקר, אף אחד לא שם אותך לממונה(מהידוע לי ) למי נשאר כבוד, מי צריך לפרוש וכו.

אליקו, לא הבנתי את תגובתך כלל, אשמח אם תסביר לי.

הונדה- לא ראיתי שדרור רשם: אל תקנו יד שניה , אלא רק חדש. ובמיוחד לא אמר "בואו תקנו ממני אני יותר טוב" כפי שרשמת בתגובה שלך במפורש. לא ראיתי את דרור בשרשור זה מנסה לדחוף רמקולים שלו, במקום יד 2.

אני בעצמי קניתי רמקולים יד 2(DLS, שלא קשורים לדרור כלל) בהמלצת חבר פורום אחר ובהמלצת דרור.הוא לא הפנה אותי לרמקולים חדשים רק אמר לי לבדוק טוב טוב.

פורסם

מוטי, התגובה שלי הייתה לאוהד והונדה95 שרותחים ומתרתחים על כל הודעה של דרור :)

אז סה"כ שאלתי את דרור אם כבר רתחו המים, אני מת לקפה:p

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אליקו יקירי

אתה מוזמן לקפה תמיד (אפילו אשמח מאוד אם תגיע) המים פה רותחים על בסיס קבוע ללא קשר לח"ברה מהדרום (לפעמים נראה כאילו הם עובדים בתשלום כשהם עולים מולי)

החברים מהדרום זה יותר פרוסת העוגה שליד הקפה הרותח :wink:

אליקו אתה יודע היכן אני נמצא בדרך כלל (עכשיו השיווק שלי נעשה בידי אחרים ואני רוב הזמן במגרש) באמת יהיה נחמד אם תמצא כמה דקות לניצול הרתיחה למשהו טוב יותר

דרור

• תוכן חדש...