Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש קומפוננט שיתן בעיקר עוצמה ויוכל לעמוד בווליום גבוהה.

הוא צריך להיות חזק יותר בכיוון הצלילים הגבוהים, בישביל נמוכים יש סאב.

התקציב הוא 800 ש"ח (אפשרות לחרגיה במידה וקריטי)

פתוח ליד 2.

חשבתי על ההיי אנרג'י, הייבריד 6 ואני בטוח שיש עוד רבים וטובים.

(הפוסטים שלי דיי חוזרים על עצמם האמת)

בהצלחה 8)

נ.ב לא להציע את ה XL - אני צריך להשאיר משהו בישביל לחם ומרגרינה.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סרול הבנתי שהוא טוב בעיקר כי הוא "פאנצ'י" האם הוא יענה גם על הדרישות שלי?

פורסם

אני חושב שיהיה לו קשה לרסן את הטוויטר בעוצמות שהוא מתכוון להגיע אליהם בעבודה פסיבית.

בנוסף עפ K2P ודלתות של סיויק 98 הוא יהיה חייב איטום לדעתי

פורסם

מוטי אתה מתבקש להפסיק להעליב את ההונדה שלי, היא תעמוד בזה! היא עמדה בדברים יותר גרועים..

פורסם

תבדוק RE AUDIO או רוקפורדים סדרות גבוהות.

ותגדיל תקציב כי בכסף זה תקבל רק דברים חלשים.

K2P מזויף יכנס בתקציב :wink:

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

הוא חזק יחסית לאינפיניטי שיש לך. זה והיי אנרג'י הם הכי חזקים שתוכל למצוא ביד שניה עד 800-1000 שקל (וגם זה לא משימה קלה).

הוא אכן פאנצ'י ולא כל אחד מתחבר לטוויטר שלו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מאוד מומלץ לא לרכוש קומפוננטים או רמקולים ביד 2

זה אחד המוצרים שבהם אני אישית ממליץ בחום לרכוש חדש

יותר מכך אני אישית זורק לפח לפחות 4 רמקולים או קומפוננטים כל שבוע (כמובן שאני דואג לחורר אותם ולשבור את הטוויטר לפני שזה מגיע לפח) לרכבים שאני מחליף להם את הסט הישן

ולא עולה בדעתי אפילו לשניה לנסות למכור אותם כמשומשים

וזאת משום שאין לדעת איך רמקול יתנהג לאחר שישב על ברגים ותפס את צורתו ועכשיו הוא יעבור עוד עיוות בשאסי

כמו כן הממברנה בדרך כלל מיובשת בשלב הזה

הסראונד מתפורר בנגיעה עם האצבע

בקיצור לא מומלץ

בהצלחה

דרור

פורסם

אז כנראה שעד היום היה לי המון מזל עם כל הרמקולים המשומשים שמכרתי וקניתי :roll:

אין שום בעייה עם ציוד משומש. צריך לבדוק מי המוכר, בן כמה הציוד, מה עבר עליו ואם הכל תקין אין שום סיבה בעולם לא לרכוש ציוד איכותי במחיר זול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר אין לי שום בעיה עם ציוד משומש

אני דיברתי ספציפית על רמקולים

אם היה לך מזל או לא זה כבר עיניין אחר לי אין מושג מה וממי רכשת אבל אשריך אני שמח בשבילך

אני שוב אומר שאני מעדיף ( ואני אכן עושה זאת) לזרוק לפח את כל יד השניה שאני מפרק מרכבים

ואני לא חושב שלכל אחד יש אפשרות לבדוק בן כמה הציוד ואיך השתמשו בו כי בסוף אין באמת אפשרות ריאלית לבדוק את אמינות הסיפור מבין כל אלפי המוכרים ביד2

אבל שוב אני חוזר ואומר שזו דעתי

קבל אותה או אל תקבל זה בסדר כך וכך

דרור

פורסם

בתקציב שלך שווה להתאמץ עוד קצת וללכת על HAT Imagine כסט חדש, שבפעם האחרונה שפורסם פה המחירון של היבואן הוא עלה 1100 ש"ח.

עד לאחרונה היה פה סט של DLS UP6I ביד שנייה ב700 ש"ח שווה לבדוק אם הוא עדיין למכירה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אינדיאני? אתה בטח מהצפון...

יותר מכך אני אישית זורק לפח לפחות 4 רמקולים או קומפוננטים כל שבוע (כמובן שאני דואג לחורר אותם ולשבור את הטוויטר לפני שזה מגיע לפח) לרכבים שאני מחליף להם את הסט הישן

למה, תן להומלס לשדרג את המערכת בעגלת סופר שלו... לא מגיע לו? :)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..

• תוכן חדש...