Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מוזר, כשאני הגעתי אתמול לבצע הזמנה היו כמה פאביות שחורות ל- 29 לספטמבר. ושניים בצבע אפור פחם וכסף.

חשבתי ששחור דווקא לא כל כך פופולארי.

אני צריך את הרכב בתחילת ספטמבר ולכן דיברתי על המלאי המיידי

the london underground is not a political movement

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני הצטרפתי היום לרוכשי הפאביה:)

אשמח אם תיקח אותי בחשבון גם כן בשביל הביטוח

סופ"ש נעים לכולם!

שלח לי בבקשה בפרטי

מייל אישי, גיל הנהג הכי צעיר, האם היה לך ביטוח מקיף ב1\2\3 שנים אחרונות ואם יש תביעות, שלילות רשיון וכן האם התקנת מיגון כלשהו ברכב או שאתה מתכוון להתקין (כספת איתוראן קודן או כל דבר אחר)

תודה רבה.

אני אעביר לך במייל קובץ שלפיו אתה יכול להתקשר ולקבל הצעות מחיר. לקראת קבלת הרכב נעביר בינינו את ההצעות הטובות ביותר ונלך על מי שנתן את ההצעה הטובה ביותר.

טל.

פורסם

מצטרף.

יש לי דודה שעובדת בסוכנות מאזדה ותבדוק עם סוכני ביטוח שונים מחירים אטרקטיביים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

יש לי פאביה 1.6 שנת 2008 (הדגם המאובזר יותר) ולא התקנתי שום איתוראן. מי יתקין איתוראן על... פאביה?!

מצידי שיגנבו את הרכב, יום למחרת אני מזמין פאביה חדשה והפעם בדגם הפשוט (כל התוספות זה רק לפוזה, אין בהם שום צורך מלבד פנסי הערפל הקדמיים שעובדים בחורף שעות נוספות).

פורסם
מי יתקין איתוראן על... פאביה?!

גם לי נראה נורא הזוי למגן רכב של 70K עם איתוראן, מצד שני, סוכן הביטוח שלי עובד שעות נוספות למצוא חברה כלשהי שמוכנה לבטח פאביה בלי איתוראן ובלי קודניות ושאר שטויות במחיר שפוי, פשוט אין.

זה או להתקין עלוקה+קודנית, כספת+קודנית או פשוט לשים איתוראן SAVE פאסיבי.

ההגיון הפשוט אומר שעלוקה\קודנית\כספת יזיקו לאלקטרוניקה של הרכב הרבה יותר מאיתוראן SAVE, וההנחה שמתקבלת בביטוח עם האיתוראן הסרוח הזה בהחלט שווה את זה.

לצורך העניין, כרגע ההצעה הכי נמוכה שהסוכן שלי הצליח להשיג היא 6300שח עם מיגון או 8700שח בלי. (מקיף כולל הכל + חובה)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אני גם יזמנתי פביה אז אני ירצה לשמוע עצאה לביטוח

צור איתי קשר בפרטי עם המייל שלך ופרטי הביטוח שאתה צריך

טל

טל.

פורסם
גם לי נראה נורא הזוי למגן רכב של 70K עם איתוראן, מצד שני, סוכן הביטוח שלי עובד שעות נוספות למצוא חברה כלשהי שמוכנה לבטח פאביה בלי איתוראן ובלי קודניות ושאר שטויות במחיר שפוי, פשוט אין.

זה או להתקין עלוקה+קודנית, כספת+קודנית או פשוט לשים איתוראן SAVE פאסיבי.

ההגיון הפשוט אומר שעלוקה\קודנית\כספת יזיקו לאלקטרוניקה של הרכב הרבה יותר מאיתוראן SAVE, וההנחה שמתקבלת בביטוח עם האיתוראן הסרוח הזה בהחלט שווה את זה.

לצורך העניין, כרגע ההצעה הכי נמוכה שהסוכן שלי הצליח להשיג היא 6300שח עם מיגון או 8700שח בלי. (מקיף כולל הכל + חובה)

אני קיבלתי די הרבה הצעות זולות יותר, ולי אין אפילו 3 שנות עבר ביטוחי. אתה בקבוצה?

פורסם

זה כבר להשתגע

אתה בטוח על המחירים האלה?? זה לא טעות?

:king:

פורסם

נינג'ה אני לא יודע בן כמה אתה, אולי אתה נהג חדש מה שמייקר לך את הביטוח, אני לא בטוח, אבל צור איתי קשר בפרטי אם אתה מעוניין להצטרף לקבוצה. אני מאמין שגם עבורך נמצא משהו עדיף

טל.

פורסם

אני עובר על השרשור ולא מאמין למחירים ודרישות הביטוח.

רק בגלל זה לא הייתי רוכש פאביה, זה פשוט הזוי רכבים שעולים כפול מבוטחים בפחות!

פורסם
שלום אשמח גם להצטרף..

שלח (שלחי?) ל-talev86 את הפרטים הבאים: גיל הנהג הצעיר ביותר, כמה שנות עבר ביטוחי נקי יש לך, מספר התביעות ב-3 השנים האחרונות אמצעי מיגון שיש\יהיו ברכב, מספר הנהגים לרכב, ומייל.

פורסם
אני עובר על השרשור ולא מאמין למחירים ודרישות הביטוח.

רק בגלל זה לא הייתי רוכש פאביה, זה פשוט הזוי רכבים שעולים כפול מבוטחים בפחות!

אז אל תקנה. אתה לא עושה טובה לאף אחד...

מחירי הביטוח שחלקכם קיבלתם הם כפולים מהעלות אותה אני משלם, ואני עדיין מוגדר כנהג צעיר (בינואר זה נגמר - יאי!)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אז אל תקנה. אתה לא עושה טובה לאף אחד...

מחירי הביטוח שחלקכם קיבלתם הם כפולים מהעלות אותה אני משלם, ואני עדיין מוגדר כנהג צעיר (בינואר זה נגמר - יאי!)

תוכל לחלוק איתנו איפה עשית את הביטוח כדי שנבקש מהם הצעת מחיר גם אנחנו?

• תוכן חדש...