Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה אז ככה להורים שלי נמאס לתקן תאוטו שלהם כל שבוע אז הם החליטו לקנות חדש והתלבטות היא בין

סוזוקי SX 4 אצבאק 1600 או יונדאי I-25 1600 שניהם אוטומט

מה אתם מציעים ?

אם יש עוד רכבים מעניינים בסכום עד 120 K אני ישמח לשמוע

פורסם
היי חברה אז ככה להורים שלי נמאס לתקן תאוטו שלהם כל שבוע אז הם החליטו לקנות חדש והתלבטות היא בין

סוזוקי SX 4 אצבאק 1600 או יונדאי I-25 1600 שניהם אוטומט

מה אתם מציעים ?

אם יש עוד רכבים מעניינים בסכום עד 120 K אני ישמח לשמוע

אני ייתן לך חוות דעת שלי -

Citroen C4 - 121K 2011

בתור אחד שהייתה לו סיטרואן סי 4 חדשה 2009, 0 תקלות במשך כמעט 3 שנים (טופלה אחת ל 30K).

הייתי ממליץ עליו זה באמת אחלה רכב באמת בלי הרבה תקלות, אבל כן תצטרך להשקיע קצת יותר באחזקה וטיפולים שוטפים.

הרכב נורא מפנק, עכשיו הוא מגיע ספורטיבי בגרסת 5 דלתות האצ'באק. האבזור הבסיסי שלו הוא ברמה נורא גבוהה לשאר הרכבים היפנים, אני אישית הייתי בודק את האופציה הזאת...

אני לא יודע מה קורה איתו אחרי 3 שנים, אבל אצלי הוא עבר נסיעות קשות במיוחד ומבחינתי הצליח לעמוד בהן (בין עירוני, עירוני פקקים גז עד הסוף, שטח וכ'ו) אז אני בטוח שאצל ההורים שלך הוא יהיה יותר מבסדר

פורסם

ב- 120K כבר תקנה את ה I35. רכב מוצלח מאוד.

כמו כן- סקודה אוקטביה 1.2 TSI - הבחירה הכי טובה לדעתי במחיר הזה (אלא אם כן אתה מוכן לידני ואז - לאון 1.8TSI).

הרכבים שציינת יותר נוטים לכיוון ה- 110K. ביניהם הייתי הולך על ה SX4 5 דלתות ובעדיפות לדגם HB. נראה פחות ליסינג ובאופן כללי רכב מוצלח.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אמנם הרכבים שהוא ציין מתומחרים מתחת ל-120 אלף שקלים אבל תשלום אגרת רישוי, מיגון, מרימי שמשות וגם חיישני רוורס שהפכו לחלק דיי סטנדרטי בעיסקת רכישת רכב חדש מקרבים מאוד את המחיר ל-120 אלף שקלים ולא נשכח כמובן לקחת בחשבון מחירי ביטוח.

לא ציינת שם צרכים או רצונות מהרכב ולכן קשה להמליץ על הרכב המתאים. כדאי שתוסיף פרטים כמו כמה נוסעים ונהגים הולכים לנסוע ברכב, באיזה תחום מחיה, כמה קילומטרים בשנה, מה חשוב להם ברכב ואם יש יצרנים/יבואנים מסויימים שהם פוסלים. כמה שיותר פרטים יעזרו לכוון אתכם אל הרכב המתאים ביותר.

בהצלחה.

• תוכן חדש...