Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי שאמא שלי טמטמה אותי הגיע תורכם :wink:

מדובר באישה בת קרוב ל-60 שנוסעת ברכב בד"כ לבד או עם נוסע נוסף (אך מצפה יום אחד להכניס עגלת תינוק לתא המטען),

נסיעות עירוניות קצרות כולל פקקי איילון שעד היום נהגה רק על גיר ידני ורק עכשיו התנסתה לראשונה באוטומטית.

לצערי היא לא ממש מאופסת על עצמה - משפחתית קומפקטית או מיני, אבל מדובר בתצורת האצ'בק לא חסכונית במיוחד (סביב ה-1600 סמ"ק), תקציב 106K על הידיים ואפשר להתאמץ עד 130K בלחץ, אם צריך בכלל....

לאחר סיור צמצמנו ל-ניסאן NOTE, סיטרואן C3 (קומפורט פאק :lol:), פג'ו 308 (דור יוצא) ורנו מגאן - ושוב, אני יודע שהן מקטגוריות שונות).

 

המגאן הכי מאובזרת (ויקרה) והתלהבתי למרות חוסר החיבה התמידי שלי לכל דגמי רנו בעבר (שנאתי את מגאן 2 ממש). איכות החומרים לא בשמים, אבל האיבזור מצויין - ורק דבר אחד הרתיעה את אמא שלי - הרכבה טורקית. מה תוכלו להגיד על זה? הרנו באמת לא רואות יותר מוסך, מה ידוע על הדגם הזה? (שמושך פי כמה מאסטרה שבה ב-130K אפילו משענת ליד ימין לא מקבלים).

 

ה-C3 הותירה את הרושם הכי טוב על אמא שלי, כשבכלל באנו לראות C4... דווקא מהשמשה הפנורמית היא התלהבה פחות, אבל לשמחתי מדובר ברמת גימור גבוהה (נדיר לשמוע אצלינו דבר כזה, בד"כ היא מוכנה לחלונות ידניים!!!)

 

ה-NOTE מיושנת ולא מפנקת במיוחד - אך פרקטית מאוד ומורכב באנגליה (עושה את זה לאמא בטירוף... כאילו שהפועלים שם לא טורקים :wink:)

 

ועל ה-308 שמעתי רעות מבחינת האמינות (חברים קנו חדשה וסבלו מבעיה בבוכנה ועוד), אבל עושה רושם של מרווחת, שדה ראיה טוב, חומרים, נוחה... על הדגם היוצא יש הנחה ומתנה בדמות מערכת מולטימדיה (שלא מעניינת במיוחד).

 

מה אתם אומרים?

תודה גרנדיוזית מראש!

 

נ.ב. - פולקסוואגן, סקודה וסיאט לא באות בחשבון, ישנן צלקות משירות צ'מפיון בעבר.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

אם היא רגילה לגיר ידני יהיה לה קל עם רובוטי, ולכן הייתי מציע לבחון בראבו. קומפקטית, נוחה, איכותית, יפה, חסכונית יחסית, אחזקה זולה לפחות בשנים הראשונות. הדגם ה"בסיסי" נותן את מרבית היתרונות, אבל בתקציב המתוח ייכנס גם הדגם המאובזר.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
אם היא רגילה לגיר ידני יהיה לה קל עם רובוטי, ולכן הייתי מציע לבחון בראבו. קומפקטית, נוחה, איכותית, יפה, חסכונית יחסית, אחזקה זולה לפחות בשנים הראשונות. הדגם ה"בסיסי" נותן את מרבית היתרונות, אבל בתקציב המתוח ייכנס גם הדגם המאובזר.

 

ניסיתי.. לא הלך. אמרה שמותר לה לעשות קונצים ולא בא לה על פיאט בכלל... קשה להתווכח עם אנשים שלא יודעים מה הם רוצים ולא מוכנים "רק לראות".

זאת הסיבה פחות או יותר שבגללה די צמצמתי את האפשרויות בהודעה שלי לאלו שהיא תעשה נסיעת מבחן עליהם... באופן אישי אני נוטה לכיוון ה-C4 או הפוקוס החדשה שתגיע עוד מספר שבועות - אבל איך שהיא שמעה על מבצע מתקרב לשלושה ימים בלבד בסיטרואן הבנתי שהלך עליי וה-C3 מובילה כרגע..

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

דווקא לצרכים שלה ומבחינת נוחות לאדם מבגדר (יציאה וכניסה נוחים לרכב) הייתי הולך על SX4 5 דלתות.

בד"כ אפשר לקבל עליהם הנחות ולהגיע לאזור ה - 110K, אלא אם יש "חבר" ואז זה יותר זול. הרכב חסכוני ביותר, אמין.

זו ההמלצה שלי.

Cupra Leon VZ 2025

×
×
  • תוכן חדש...