Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנא עיזרו לי לתמודד בצורה מכובדת מול היאוש בחיפוש מכונית.

החלטתי שאני הולך על גטס 2008. קיבלתי הצעה על גטס glf יד ראשונה ליסינג, יד שניה פרטי, 66 אלף ק"מ, אוטומט התחייבות בבדיקה לללא תאונות בלה בלה בלה...ואנשים טובים :)

המחיר עומד על 41,000, האם המחיר ריאלי? שווה ללכת על זה, כמובן במידה ובבדיקה הכל יצא בסדר?

תודה רבה על העזרה,

אני אזכור את זה לכל אחד ואחד מהמגיבים....

פורסם

כזה מחיר אפשר לרכוש גטס יד 1 מליסינג,פה אתה תהיה כבר יד 3,והמחיר די זהה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רוב הסיכויים שנפלת על סוחר שמנסה לעשות עליך סיבוב. כמו שכבר כתבו לך, קניה ישירה מחברות הליסינג תעלה לך כמעט אותו הדבר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצטרף לדעתו של הזמר המפורסם.

מאיזו סיבה ולמה גטס 2008 נפלטה מליסינג עם כזה קילומטרז' נמוך ואתה כבר תהיה יד שלישית?

כמות הסוחרים שאוחזים ברכב הזה היא בלתי נתפסת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם זה לא סוחר אז תיגש דחוף לדוכן של הלוטו ותמלא טופס. ההגרלה במוצאי שבת וחבל שתפספס את פרץ המזל הבלתי יאומן שתקף אותך :wink:

אני לא מבין למה אתה מתעקש לקנות דווקא את הגטס הזו אבל אם אתה ממש ממש מתעקש כדאי שתבין שהיא תיהיה מאוד בעייתית מבחינה סחירותית בשנה-שנתיים הקרובות. יהיה לך קשה למכור רכב כזה בשנים הקרובות כשהשוק מוצף ברכבים דומים עם קילומטראז'ים לא פחות גבוהים מיד נמוכה יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קיבלתי את העצה לוותר, אבל אני רק רוצה להבין לגבי ההמשך, אם אני רואה 2008 יד 2 רוב הסיכויים שזה תמיד יהיה סוחר?

פורסם

זה לא תמיד סוחר,פשוט בכזה מחיר אפשר לקנות רכב עם יד אחת פחות,זה לא אומר שהרכב הנ"ל לא טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצד שני I20 לא עולה 40,000 ש"ח ולא קרוב לזה.

ודווקא להפך, לרכוש דגם משנת המודל האחרונה זה דווקא דבר מצויין. לרוב זה יהיה רכב שנפתרו בו כל הבעיות ו"מחלות הילדות" שנמצאו בדגם לאורך חייו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
נראה לי חשוד שאחרי 3 שנים ליסינג ועוד יד אחת הרכב

עשה רק 66K, הרכבים יוצאים מהליסינג עם קילומטרז

הרבה יותר גבוה.

suspicious but not impossible.

about a year ago I bought a 2007 Focus (first owner - Avis, second - private owner) with 57K km.

I wouldn't strike out this car merely for this reason.

apologize for the English - no Hebrew on this computer

פורסם

גטס 2008 זו בחירה טובה בשביל תקציב של 40K.

עם זאת, מצטרף לקודמיי ואומר שתרכוש ישירות מליסינג, גם אם זה אומר שתקנה רכב עם 80K ק"מ.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

מה קרה ללקחת את הרכב לבדיקה?

אולי זה היה רכב ליסינג אצל אדם ששוכר אותו מהחברה שלו כרכב פרטי ובקושי נסע בו? יש גם מקרים כאלה - בודדים, אבל יש.

אני החזרתי קורולה 2007 לחברת הליסינג אחרי 4 שנים עם טיפה טיפה פחות מ90K קילומטר - יש כאלה שלקחו ליסינג עוד בשנתונים האלה רק בשביל השקט הנפשי למרות שהנסוע שלהם היתה משהו כמו 15K בשנה - זה מקרה נדיר, אבל לא בלתי אפשרי.

אם בדיקת הרכב תצא תקינה - יש סיכוי שבאמת מדובר בדיל טוב.

לא הייתי ממהר לפסול בלי בדיקה אם הרכב נראה טוב, מרגיש טוב על הכביש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...