Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אחרי הרבה כאבי ראש נראה לי שהגעתי למסקנה שעדיף לי ללכת על על טויוטה יאריס 2005

מה אתם אומרים אולי פספסתי משהו ?

אני ממש רגע לפני קנייה והאמת שאני לא כל כך שלם עם ההחלטה

בבקשה תעזרו לי לסגור את הפינה.

שוב תודה

פורסם

איך הגעת למסקנה כזאת? כמה אתה הולך לשלם על יאריס 2005?

פספסת את זה שהדייהטסו סיריון מבוססת עליה בכבדות ונמכרת במחירים הרבה יותר הגיוניים.

בהנחה שאתה הולך לשלם בין 55 ל-60 אלף שקלים אני חושב שזאת טעות ענקית. זה רכב בן 6 במחיר בו נמכרים רכבים חדשים שלא נופלים ממנו בהרבה או משומשים שאף עולים עליו. נכון, היאריס אולי אמינה אבל בגלל זה לשלם עליה כל כך הרבה? גם סיריון ומאזדה 2 הן אמינות.

בהצלחה.

פורסם
חשבתי על הבריון מצד אחד היא פחות יפה מאיריס היא פחות שומרת על הערך שלה

תן לי לסגור לך את הפינה - טויוטה יאריס זה רכב מדהים ויש סיבה למחיר שלו. מישהו פה מעליי אמר "אמינה, נו אז מה?".... זה חשוב !!!

אם עברת בהצלחה את המשוכות הבאות:

- מתאים לך, נוח לך

- הרכב במצב טוב - ללא תאונות חריפות, ללא שאסי, ללא בעיות מיוחדות,

- תואם את מחירו והקילומטראז' שלו ונכנס בתקציב

לך על זה !

פורסם

רכב מדהים? עם כל אהבתי והערצתי לטויוטה "מדהים" אף פעם לא חשבתי לומר על היאריס.

מדובר ברכב בעל אמינות וצריכת דלק מצויינת, במיוחד אחד כזה שטופל ונשמר כמו שצריך. מכלולים בסיסיים ואמינים, בלי יותר מדי אלקטרוניקה, שכלולים ומחשבים יקרים שמהווים פתח לצרות.

סחירות מצויינת - נמכר ונקנה במחירים גבוהים ביחס לשוק (קונים יקר מוכרים יקר) כך שהפרופורצייה נשארת.

בצד החסרונות ניתן לספר על מחירי חלפים מקוריים הזויים, ואם נעמיד מולה את הסיריון מדגמי 2006 ומעלה שמבוססת על מכלולי היאריס נקבל רכב דומה מאוד מכנית שגם הוא בעל מוניטין וסחירות מצויינת אך נסחר במחירים נמוכים ושפויים יותר תודות לליסינג.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אז ככה אחרי הרבה כאבי ראש נראה לי שהגעתי למסקנה שעדיף לי ללכת על על טויוטה יאריס 2005 . מה אתם אומרים אולי פספסתי משהו ?

תלוי במחיר!

היו כאן כמה שרשורים הזויים לגבי מחיר היאריס (יאריס יוצאת משטרה במחיר מטורף וכיו"ב). אם אתה עומד לשלם מעבר ל-40K, אז זו עסקה גרועה לדעתי.

פורסם

ורק אני לא הצלחתי להבין מה רשמת? 52 מה? 80 מה? ההודעות שלך ממש חסרות פרטים.

לדעתי סיריון פרטית באותו תקציב תהיה אופציה הרבה יותר הגיונית.

שבת שלום.

פורסם

היאריס טובה יותר מהסיריון, למרות הפלטפורמה המשותפת.

אני חושב שיש אופציה יותר טובה- הונדה ג'אז, אבל היא נדירה יחסית.

במה שלא תבחר- תהנה.

פורסם

הסריון נראת כמו רכב צעצוע

אירייס נראת כמו רכב הרבה יותר מסייבי רכב יקר ואיכותי..

וחוץ מזה שזה מותג .!

אבל אני עדיין מתבלבט השאלה היא כזאות בהנחה שאני מוכר את הרכב בעוד כ5 שניים

כמה המחיר ירד ?

לדעתי הסריון תרד לריצפה !

וועל היריס אני יפסיד הרבה פחות ..

אני טועה?

פורסם

מה זה אייריס? יאריס.

ולא, לא היאריס ולא הסיריון ירדו לרצפה. גם היום דגמי 2000 של שתי היצרניות האלה נמכרות במחירים גבוהים יחסית לשנתון, אם כי היאריס שומרת טוב יותר על ערכה ובצורה חסרת פרופורציות בעליל.

מצד שני מדובר על סיריון דור קודם ואילו היאריס לא עברה הרבה מאז הגיחה לאוויר העולם בשנת 1999. כאן לסיריון (2006 ומעלה) יש יתרון לא מבוטל.

נכון ש"טויוטה" זה מותג נחשב יותר "מדייהטסו" אך למעשה מדובר במדבקה (חפש בגוגל Toyota Duet ו Toyota Passo). לדעתי לדייהטסו יש יתרון על פני היאריס בעיקר בסעיף מחיר הרכישה ועלויות החלפים.

בקיצר - נראה שאתה נעול על היאריס אז לך על היאריס. בחירה טובה. תתחדש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קשה לצפות את העתיד בקשר למחירון של היאריס, במיוחד כשכול המיני יפלטו ליד 2 גם מפרטיים ובמיוחד מחברות ההשכרה.

כבר היום אתה יכול לקנות סוזוקי אלטו 2010 במחיר של יאריס 02-03.

• תוכן חדש...