Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב לפחות 200כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב עם לפחות 200 סוסים, עדיפות לאמריקאי או גרמני.

הרכב צריך להיות מרווח וחזק.

באזור שנות ה-2000 ואפילו פחות.

עד 30K

פתוח להצעות.

אשמח לכל דעה.

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

שברולט מאליבו 3.5 נכנסת בדיוק לדרישות שלך.

אם אתה מעדיף גרמניות חפש פאסאט 1.8T וצ'פצ'פ אותה, קצת פחות מ200 סוסים אבל מומנט גבוה וזמינות מצויינת.

אם אתה בכלל רוצה להיתפרע, חפש לך איזו קמארו או פיירבירד שגם הן עונות על הדרישות (אמריקאיות, מתחת לשנות ה2000)

ציינת מרווח ובמושב הקידמי הן מרווחות, אין מושב אחרוי בדר"כ אז הנוסעים מאחור לא יכולים להיתלונן :wink:

פורסם

הקאמרו והפייר בירד או הטראנס אם, הרבה יותר יקרות (היתי שמח מאוד לאחת כזאת).

איזה עוד רכבים ניתן לבחון בתקציב הזה?

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

משחקי שיפורים עד עוצמה כזאת תמצא רק בפאסאטים 1.8T או V5, על רכבים מרווחים. קצת פחות מרווחים יש את הגולף VR6 שרובן היום מדגדגות את ה200 בזכות שיפורים.

משהו שבא עם כזה כח בעצמו יש רק באמריקאיות, כמו שהמליצו קודמיי מאליבו 3.5 תתאים לך, וגם אימפלה 3.8 (למרות שגם ה3.4 לא מבייש אף חובב כ"ס), ויז'ן (יהיה קשה למצוא), בונובייל, לומינה LTZ 3.8, לה סייבר (לא סגור שיש לה בסביבות 200 כ"ס אך עוצמה קיימת ועוד איך) , מוסטנג 3.8 פחות מ200 כ"ס אבל זו מוסטנג.

ואם תחפש טוב טוב, תמצא קאדילאק בסביבות אמצע שנות ה90, זה ספק לך אפילו יותר מ200 כ"ס.

הכי שומר בארץ :scatter:

AAA: Audi 80>Audi A6>Alfa Romeo GT

פורסם
איך לדעתכם וולוו ?S 60

לא בטוח שהיא מגיעה לאיזור ה200.

אך בS80 T6 תמצא 272 סוסים צוהלים, אך יחד איתם גם אינספור חיישנים שיעשו לך הרבה כאב ראש (מהכרות אישית עם הרכב).

פורסם
משחקי שיפורים עד עוצמה כזאת תמצא רק בפאסאטים 1.8T או V5, על רכבים מרווחים. קצת פחות מרווחים יש את הגולף VR6 שרובן היום מדגדגות את ה200 בזכות שיפורים.

משהו שבא עם כזה כח בעצמו יש רק באמריקאיות, כמו שהמליצו קודמיי מאליבו 3.5 תתאים לך, וגם אימפלה 3.8 (למרות שגם ה3.4 לא מבייש אף חובב כ"ס), ויז'ן (יהיה קשה למצוא), בונובייל, לומינה LTZ 3.8, לה סייבר (לא סגור שיש לה בסביבות 200 כ"ס אך עוצמה קיימת ועוד איך) , מוסטנג 3.8 פחות מ200 כ"ס אבל זו מוסטנג.

ואם תחפש טוב טוב, תמצא קאדילאק בסביבות אמצע שנות ה90, זה ספק לך אפילו יותר מ200 כ"ס.

לא בטוח שהיא מגיעה לאיזור ה200.

אך בS80 T6 תמצא 272 סוסים צוהלים, אך יחד איתם גם אינספור חיישנים שיעשו לך הרבה כאב ראש (מהכרות אישית עם הרכב).

אתה נותן יעוץ חצי נכון וחצי מטעה (וזה במילים עדינות) אנא רשום רק מה שאתה בטוח לגביו.

כאשר ראיתי את ההודעה הראשונה שלך החלטתי לא לשלול את דבריך אבל אני חייב לתת קצת מידע יותר אמיתי.

הפאסאט 1.8T אכן תוציא 200 כ"ס בקלות יחסית ומומנט גבוה בשילוב של זמינות מצויינת, מנוע הV5 וגם הVR6 ממש לא ייתנו בקלות 200 סוסים, ורוב הVR6 האטמוספריות שנעות על כבישי ארצנו שחוטות ועגלות.

חבל שפותח הת'רד יקנה פאסאט V5 או גולף VR6 ויתבאס.

הS60 שאתה כלל לא בטוח שמגיע ל200 שווקה בארץ גם בגרסת T5 עם 250 כ"ס מקוריים, מנוע שונה לגמרי מהT6 ומאוד נפוץ בשלל רכבים ועד היום גרסאות שלו משמשות רכבים חדשים ומגיע עד לגרסת הRS של הפוקוס הנוכחית.

המנוע הנ"ל שווק בארץ כבר בימי ה850 T5, דרך הS70 ונפוץ יחסית.

פורסם

למה חשוב לך שיהיה מינימום 200 כוחות סוס?, הרכבים האמריקאים כבדים ואתה יכול לא להרגיש את כל הסוסים האלה כמו ברכב אחר עם 160 כ"ס לדוגמא?

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

הידע שלי מבוסס על זכרון וניסיון. קורה שטועים - אני מאמין שבשביל זה אתה כאן :)

בכל מקרה, מצטער אם הטעתי.

פורסם

וולוו 850 T5 אמורה להספיק לך בהחלט או S70 שגם נכנסת למשחק!!

אבל חשוב אומם רכב נחמד ביותר אבל שוחט בדלק דורש טיפול מסור וחלים יקרים!!

חוץ מזה הרכבים האלה גם נוחים וגם טילים בליסטיים!!

פורסם

חשוב לי מעל 200סוסים מהסיבה שכרגע יש לי 170 ומומנט של 25 ב4000סל"ד ואני מרגיש שזה לא מספיק .

מבחינת דלק זה לא שיקול, כי יש לי גפ"מ.

המשקל של הרכב שלי הוא בערך 1.5 טון ו3.1מנוע , ונגיד פאסט 1.8 שוקלת כמעט 2 טון ונותנת 130 סוסים.

ה-S70 נשמעת לא רע, במנוע 2.3 יש 230סוסים ב 5100 סל"ד ומומנט של 30 בערך ומשקל של 2 טון.

גם ה S80 לא רעה בכלל 270סוסים מנוע 2.8 וטורבו ,אבל שוקלת 2.7טון

מה דעתכם כל הפורד טאורוס?

פורסם
חשוב לי מעל 200סוסים מהסיבה שכרגע יש לי 170 ומומנט של 25 ב4000סל"ד ואני מרגיש שזה לא מספיק .

מבחינת דלק זה לא שיקול, כי יש לי גפ"מ.

המשקל של הרכב שלי הוא בערך 1.5 טון ו3.1מנוע , ונגיד פאסט 1.8 שוקלת כמעט 2 טון ונותנת 130 סוסים.

ה-S70 נשמעת לא רע, במנוע 2.3 יש 230סוסים ב 5100 סל"ד ומומנט של 30 בערך ומשקל של 2 טון.

גם ה S80 לא רעה בכלל 270סוסים מנוע 2.8 וטורבו ,אבל שוקלת 2.7טון

מה דעתכם כל הפורד טאורוס?

תגיד אתה רציני :shock:

מאיפה לקחת את הנתונים האלו?

סתם לדוגמא, S80 T6 שנת 2001 שוקלת 1465 ק"ג, בעלת 268 כ"ס ומאיצה ל-100 בתוך 7.2 שניות.

עוד דוגמא, פסאט 1.8T שנת 2004 שוקלת 1457 ק"ג, בעלת 168 כ"ס ומאיצה ל-100 תוך 7.9 שניות.

פורסם

לפי מה שאני יודע, לפאסאט טורבו 2004 יש 150 סוסים.

לדעתי שווה לחפש אימפלה 3800. יש כאלו עם עור וגג, אוטו יפה, מרווח מאוד וחזק.

ממש לא בעייתי כמו שאנשים חושבים. מנועים אמינים מאוד.

החסרון היחיד הינו צריכת הדלק אבל כנראה שזה פחות מטריד את פותח השרשור.

תמורה מעולה לכסף.

• תוכן חדש...