Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב לפחות 200כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר על הרכבים הנ"ל שיוצרו בשנות ה2000 ולא יותר חדשות, לזה כבר אין תקציב.

המידע מניסיון אישי וcarfolio וכאלה

חוץ מזה שטעיתי במשקל של ה S80 שהוא 1.5 טון, היום נסעתי עליו והאוטו חזק ומרווח כמו שרציתי :-)

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

הדגמים הראשונים של הS80 לא מוצלחים ויש להם תקלות רבות מה גם שהשנים עשו את שלהן!!

לדעתי הS70 הוא רכב יותר מוצלח וגם יפה (טוב לגבי היופי זו דעתי)!!

מה שלא תעשה אם במידע והחלטתה ללכת על כל וולוו שהיא אני מציע לבדוק את הגיר של הרכב אלף פעם!!

כיוון שברכבי הטורבו של וולוו ידוע הבעיה עם הגירים כיוון שהם לא מצליחים להתמודד עם המומנט של המנוע והביטות שהוא מקבל על עצמו מהמנוע!!

אני מדגיש כי אכן בעניין הגיר הדעות חלוקות כיוון שאני ראיתי בפורומים רבים בחו"ל כי יש הרבה יחסית אנשים שנוסעים על האוטומט וגם עם טורבוים יותר גדולים!! וגם שמעתי מהרבה בעלי מקצוע שגם מוכרים בזירת השיפורים בארץ כי זהו גיר אמין (S70 - 850 ) אבל בפועל אתה תפגוש הרבה אנשים שהיו להם את הרכבים האלה והם יגידו כמה טוב הרכב אבל כמה רע הגיר!!

בנוסף צריך להיזהר מאד כאשר שותפים מנוע בצורה לא נכונה אני אישית ראיתי אנשים זורקים מכונ יות בגלל שתיפות שנעשו בצורה רשלנית (המנוע היה משתגע) אכן כאשר החיישנים שם נרטבים המנוע מתנהג מוזר וצריך לחפש בעיות אבל זה רק כי חישן זה או אחר נרטב (זה נושא רגיש בT5ׂ)

חוץ מזה הרכבים האלה שורדים יפה את האקלים הישראלי!!

צריך לחפש אחת שמורה כיוון שהרבה מהן עברו תחת ידיים מזלזלות שקרעו את הרכבים האלה ולא טיפלו בהם כראוי!!

תדע שהטיפולים של ישור קו יקרים יחסית לשאר הרכבים ויש קושי למצוא חלקים ספיציפיים ויש הרכב רכבים שנעשו בהם קומבינות!!

כך שצריך לבחור אחת מטופלת היטב!!

המנוע אינו ניתן להריסה (בכל זאת וולוו) והטורבו אצין גם (מי שמכיר טורבו של מצובושי (TDO4ׂ)

בסך הכל הרכב למרות השנים הוא שם של דבר על כבישי הארץ הוא חזק מאד אפילו בסטנדרט שלו והוא מקנה סטטוס מסויים לבעליו.

אבל צריכת הדלק שלו מטורפת עם כפתור ספורט פעיל ודוושת גז מלאה המחשב הראה לי 27 ליטר למאה (אבל מה הראה מחוג המהירות והחיוך הדבילי על פניי כל פעם שהיתי עושה זאת):twisted:

פורסם

חפש גם אלפא 166 30 V6 עם 226 כ"ס ואבזור שלא נגמר.

לדעתי יותר אמינה מהשוודיות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
הדגמים הראשונים של הS80 לא מוצלחים ויש להם תקלות רבות מה גם שהשנים עשו את שלהן!!

לדעתי הS70 הוא רכב יותר מוצלח וגם יפה (טוב לגבי היופי זו דעתי)!!

מה שלא תעשה אם במידע והחלטתה ללכת על כל וולוו שהיא אני מציע לבדוק את הגיר של הרכב אלף פעם!!

כיוון שברכבי הטורבו של וולוו ידוע הבעיה עם הגירים כיוון שהם לא מצליחים להתמודד עם המומנט של המנוע והביטות שהוא מקבל על עצמו מהמנוע!!

אני מדגיש כי אכן בעניין הגיר הדעות חלוקות כיוון שאני ראיתי בפורומים רבים בחו"ל כי יש הרבה יחסית אנשים שנוסעים על האוטומט וגם עם טורבוים יותר גדולים!! וגם שמעתי מהרבה בעלי מקצוע שגם מוכרים בזירת השיפורים בארץ כי זהו גיר אמין (S70 - 850 ) אבל בפועל אתה תפגוש הרבה אנשים שהיו להם את הרכבים האלה והם יגידו כמה טוב הרכב אבל כמה רע הגיר!!

בנוסף צריך להיזהר מאד כאשר שותפים מנוע בצורה לא נכונה אני אישית ראיתי אנשים זורקים מכונ יות בגלל שתיפות שנעשו בצורה רשלנית (המנוע היה משתגע) אכן כאשר החיישנים שם נרטבים המנוע מתנהג מוזר וצריך לחפש בעיות אבל זה רק כי חישן זה או אחר נרטב (זה נושא רגיש בT5ׂ)

חוץ מזה הרכבים האלה שורדים יפה את האקלים הישראלי!!

צריך לחפש אחת שמורה כיוון שהרבה מהן עברו תחת ידיים מזלזלות שקרעו את הרכבים האלה ולא טיפלו בהם כראוי!!

תדע שהטיפולים של ישור קו יקרים יחסית לשאר הרכבים ויש קושי למצוא חלקים ספיציפיים ויש הרכב רכבים שנעשו בהם קומבינות!!

כך שצריך לבחור אחת מטופלת היטב!!

המנוע אינו ניתן להריסה (בכל זאת וולוו) והטורבו אצין גם (מי שמכיר טורבו של מצובושי (TDO4ׂ)

בסך הכל הרכב למרות השנים הוא שם של דבר על כבישי הארץ הוא חזק מאד אפילו בסטנדרט שלו והוא מקנה סטטוס מסויים לבעליו.

אבל צריכת הדלק שלו מטורפת עם כפתור ספורט פעיל ודוושת גז מלאה המחשב הראה לי 27 ליטר למאה (אבל מה הראה מחוג המהירות והחיוך הדבילי על פניי כל פעם שהיתי עושה זאת):twisted:

20 - זהו מספר סימני הקריאה בתגובה שלך..

0 - מספר סימני הפיסוק בתגובה שלך.

פורסם
אני מדבר על הרכבים הנ"ל שיוצרו בשנות ה2000 ולא יותר חדשות, לזה כבר אין תקציב.

המידע מניסיון אישי וcarfolio וכאלה

חוץ מזה שטעיתי במשקל של ה S80 שהוא 1.5 טון, היום נסעתי עליו והאוטו חזק ומרווח כמו שרציתי :-)

יש לי הרגשה שאתה מתרגם lbs (פאונד) לק"ג.

המשקל שאתה מדווח עליו הוא בעקביות פי 2 בדיוק מהמשקל האמיתי של הרכבים.....

פורסם

לרוב אני מחפש מידע וקורא בפורומים מחו"ל , אז יש מצב שמעט טעיתי בהערכה של הנתונים.

לגבי האימפלה ,הרכב די מוצע חן בעיני, רק שאני לא ממש רוצה שהרכב יהיה יותר גדול מהרכב הקיים שלי(בכלל זאת אני גר במרכז):lol:

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

• תוכן חדש...