Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בזמן נסיעה די שגרתית הופיעה לה נורה קבועה בצבע צהוב על לוח השעונים. מבדיקה בספר רכב רשום שזוהי נורה שמאבחנת שישנה תקלה בבקרת פליטת מזהמים ברכב. האם זה משהו שמצריך להעמיד את האוטו ללא תזוזה? האם זה חיישן פגום? האם יש אפשרות לסוע ברכב ללא חשש לפגיעה במערכות אחרות ברכב?

אין צורך בחתימה....

פורסם

בזמנו כשהייתה לי B3 היה ריקול לגבי הממיר הקטליטי תקווה שזה לא זה .

אם האוטו עדיין באחריות רוץ למוסך לבצע בדיקה כי החלפת ממיר קטליטי מגיעה לאלפי שקלים.

פורסם

שלום,

ממה שקראתי לאחרונה בכל מיני מאמרים ופורומים יכול להיות ולא לפי הסדר

א.ממיר קטליטי

ב.חיישן למדה

ג.חור באגזוז

ד.מערכת הזרקת הדלק משפיעה יחסי הגזים שעוברים לחיישן

בכל אופן לך לבדיקה במוסך או מכון שיכול להתחבר לאגזוז ויתן לך אינדיקציה לגבי הגזים ויעילות הממיר

אל תתפתה ישר להסכים לכל דעה של מוסך כי ממיר למשל יעלה לך 1000 ומעלה

יש לבדוק טוב.

בהצלחה.

פורסם
בזמנו כשהייתה לי B3 היה ריקול לגבי הממיר הקטליטי תקווה שזה לא זה .

אם האוטו עדיין באחריות רוץ למוסך לבצע בדיקה כי החלפת ממיר קטליטי מגיעה לאלפי שקלים.

אם זה אכן הממיר האחריות הסתיימה לפני כחודש ימים, ואף פעם לא קיבלתי מכתב לריקול. כמובן שאני אפנה אליהם את הטענה הזו אם וכאשר זה אכן הממיר. תודה על התשובה המהירה.

אין צורך בחתימה....

פורסם

אם האחריות נגמרה לפני חודש חשוב שתגיע למוסך כמה שיותר מהר יכול להיות שהם יטפלו בזה במסגרת האחריות, הם קוראים לזה "רצון טוב" או "מחווה" .

• תוכן חדש...