Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חסכוני ואמין ב35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב קטן חסכוני ואמין לזוג צעיר, הרכב ישמש לנסיעות לעבודה (כ 25 ק"מ ביום) ומידי פעם לנסיעות בין עירוניות.

התקציב הוא כ35K ויש דרישה לגיר אוטומטי. חשוב לנו בעיקר החסכון, הגודל (מתאים לחנייה בעיר צפופה) והאמינות,

הביצועים והנוחות מעניינים פחות.

חשבנו על פונטו ספייס דיינמיק 2005-6 עם ק"מ נמוך ככל שניתן כמובן.

מה דעתכם ?? נשמח לעוד רעיונות והמלצות.

תודה!

פורסם

פונטו היא אחלה מכונית אבל היא מתאימה יותר למי שמחפש רכב נוח ובטיחותי ופחות למי שמחפש רכב זול לאחזקה.

באגף הזולים לאחזקה והאמינים חפשו את הסוזוקי סוויפט (יורו-סוויפט), סיריון (1300 בלבד) או איגניס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למה נראה לך שהפונטו לא זולה לאחזקה?

לא נתקלתי עדיין באחזקה יקרה, ואני מסתכל על שתיים - אחת ידנית שלי ואחת דיינאמיק של אחותי.

פורסם

הכל יחסי בחיים.

הפונטו, כמו לא מעט מכוניות טובות אחרות, סובלת מאוד מרגישות להזנחה. שימוש בנוזל קירור לא איכותי או אילתורי חשמל עלולים לגרום לה להפוך ליקרה מאוד לאחזקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ברוך השם, אצלי אין לא זה ולא זה. רק טיפולים במורשה, רק חלפים מקוריים, אפס התקנות מקומיות. ככה היה כשקניתי את שתיהן, ככה נשאר.

אחזקה זולה, רכב אמין.

• תוכן חדש...